Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dobrze, że chcociaż już długo nie ma... Damy jakoś radę, nie może być inaczej :)

Dziewczynki, robimy nową stronę naszego schroniska... Chcę, żeby były tam też psiaki, które są na hotelikach i w domach tymczasowych z jakimś fajnymi tekstami tłumaczącymi czemu psiak jest wyciągnięty ze schroniska i zachęcajace do jego adopcji, jest gdzieś taki tekst o Skarbusiu? A jeśli nie mógłby ktoś napisać? Będe tez potrzebowac jakaś śliczną fotkę z hoteliku :) Chcę też podac link do wątku na dogomani, moze akurat ktoś będzie chciał pomóc....

Posted

Zapraszam na watek szczeniaka na lancuchu....ktory ze strachu robi pod siebie :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-łańcuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pomóż!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc[/URL]!!!

Posted

cos cichutko tu ostatnio, co tam u Was słychać?

[quote name='Kinia1984']ok:) cos sie wymysli:) powiem Martynie:) ona teraz egzaminy ma i kujonka na same 5 i 6 zdaje:)[/QUOTE]

pamiętajcie ;)

Posted

Przepraszam najmocniej że sie nie udzielam ale kuje tak że na nic nie mam czasu . Skarbuś ma sie dobrze nie poszłam na kontrole bo nic mu nie dolega a zapewne za samo omacanie skasowali by mnie 20 zł . A tak sama to zrobiłam za darmo . W dalszym ciągu daje mu nifuroksazyd wczoraj np zjadł jakąś padlinę i zapobiegawczo mu dałam obyło sie jednak bez sensacji żołądkowych. Dług został spłacony więc 40 zł które dostałam wzięłam a konto jedzenia . Do piątku jestem zawalona nauką bo egzaminy mam piątek sobota koniec egzaminów 12. 06 wiec na pewno będę się bardziej udzielać .

Posted

ja wczoraj odeszlam z pracy :)takze dwie bezrobotne z młodą jestesmy:) Skarbus czuje sie dobrze..wydaje mi sie ze widzi coraz mniej nawet na to drugie oko...
ale na lato teraz ma taka piekna siersc, miekka i blyszczącą:)

Posted

ojjj dziewczyny, no to nieciekawie... A czemu odeszłaś z pracy? Coś się stało zy po prostu masz coś lepszego na oku?
Skarbuś jakby nie było coraz starszy, jak dobrze, że ma Martynkę i Ciebie :)