Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kwiecień na razie wygląda tak:

[U]kwiecień [/U][U]2010[/U]
10 zł Magnesiatko (8.II)
10 zł Mysia (25.II)
10 zł Kikou (30.III)
10 zł Bjuta (30.III)
10 zł Mama Bjuty (2.IV)

czyli [B]50

[/B][B][COLOR=Red]- 50 Bjuta wysyła [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]Martynie[/COLOR][/B] (2.III)

Posted

Bobson jest silny chłopak i mu już lepiej Skarbus jest potraktowany fiprexem ale od tego marudy kleszcze pewnie same uciekają bo on cale życie marudzi hehe ;):evil_lol:;) zaraz jedziemy ze skarbuchem na działkę . Przed chwila sadziłam kwiatki w ogródku a ten niewiele myśląc łaził po nich tam gdzie zagrabiłam musiał przejść ślepaczek kochany:loveu:

Posted

Znowu jest przypływ na koncie Skarbusia - dziękujemy![IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG] Marynko - wysyłać - czy jeszcze poczekamy (jeszcze powinno 20 w sumie przyjść).

10 zł Acha44 (12.IV)
12 zł Divi (13.IV)

Dobrze - że Bobson lepiej! Bardzo się cieszę!!

Posted

[B] Ciotki...dzis po 13 latach pozegnałysmy najcudowniejszego psiaka pod słoncem...naszego Bobka...nie udalo mu sie wygrac choc dzielnie walczyl...mam nadzieje ze śpi spokojnie...i juz nic nie boli...:([/B]

Posted

Walczyliśmy od tygodnia o jego cenne życie . Niestety medycyna nie byla w stanie nic zdziałać . Ogarnela mnie rozpacz . Bobek mój najwspanialszy pies na świecie odszedł . Tyle dni walczył w niewyobrażalnych mękach chcial żyć jego kochane ciałko nie dało rady....

Posted

[quote name='Kinia1984'][B] Ciotki...dzis po 13 latach pozegnałysmy najcudowniejszego psiaka pod słoncem...naszego Bobka...nie udalo mu sie wygrac choc dzielnie walczyl...mam nadzieje ze śpi spokojnie...i juz nic nie boli...:([/B][/QUOTE]

Przykro mi :(
[*]