Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przyszło 10 od Eski [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG] Ponieważ to już ostatnia wpłata w tym miesiącu - przesłałam od razu do Martynki.
Martynko, jak tam nauka? Ciekawe to jest?

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio nie zaglądałam na skarbusiowy wątek bo mam bardzo mało czasu jak nie nauka to latam do lecznicy na praktyki . Skarbuś jak to skarbuś ostatnio jak poczuł wiosnę to latał jak szczeniak po dworze . Ogólnie to wszystko u nas ok:loveu: jak będę miala chwile to wezmę aparat i porobię fotki .A teraz uciekam się szykować bo na 9 do lecznicy.

Posted

Skarbuś dostaje metronidazol bo znów zjadł jakąś zarażoną giardiozą kupę i ma biegunkę w każdym bądź razie skarbuś jest marudzącym starym dziadem poczuł wiosnę i do domu ze spacerów nie chce wracać ale wiecie co strasznie go kocham i jego ślepe spojrzenie całkowicie niweluje tą irytacje związaną z jego niektórymi zagrywkami. Wczoraj został potraktowany preparatem na kleszcze zaraz wyjdę na spacer to mu porobię fotki i wstawię ale pewnie nie dziś bo mam szkole . Pozdrawiamy serdecznie wszystkie fanki skarbunia

Posted

Fotek niestety nie zrobiłam bo aparat sie rozładował i gdzieś zapodziałam ładowarkę do baterii :( Myślę że niebawem jak nadaży się okazja to jej poszukam . Skarbuniowaty lata jak wariat a za chwilę czeka nas spacer w deszcz brrr

Posted

przede wszystki preparaty trzeba zmieniac nie nalezy stosowac caly czas takich samych...a jesli chodzi o rodzaje to zdania sa podzielone: fiprex (krople lub spray) nalezy przestrzegac zeby powtarzac co 3 max 4 tygodnie, kiltex- nie stosowac przy malych dzieciach i wtedy kiedy drugi pies moglby lizac obroze przeciwkleszczowa, obroza preventic - tak samo jak przy kiltexie, czasowo wycofana ze sprzedazy...o niej sa najlepsze zdania...
A bobek ledwo zyje...ale zyje...straszne spustoszenie babeszja zrobila...i do tego ktorys raz...a w tym roku juz drugi raz...tym razem nawrot choroby ma...biedny jest strasznie...wlasnie lezy w szpitalu na kroplowkach...babeszja jest straszna i bardzo grozna...wetki powiedzialy ze maja zatrzesienie psiakow chorych na babeszje a to dopiero marzec...