Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=4][SIZE=2]Obsada Sędziowska : [/SIZE]
[/SIZE][/B]

[B][I]GRUPA I[/I][/B]
[B]
CHMIEL BOGUSŁAW [/B]- owczarek niemiecki

[B]CZEMPAS BOŻENA [/B]- Bearded Collie, Biały owczarek szwajcarski, Border Collie, Bouvier des Flandres, Cane da pastore Bergamasco, Ceskoslovensky Vlcak, Owczarek Australijski (Typ Amerykański), Owczarek belgijski-Groenendael, Owczarek belgijski-Malinois, Owczarek belgijski-Tervueren
[B]
KALINOWSKA BOŻENA -[/B] Owczarek francuski-Beauceron, Owczarek francuski-Briard, Owczarek podhalański, Owczarek szetlandzki, Owczarek szkocki collie długowłosy, Owczarek szkocki collie krótkowłosy, Polski owczarek nizinny, Welsh Corgi Pembroke
[B][I]
GRUPA II[/I][/B]
[B]
BUKŁAD EWA [/B] – boksery, czarne teriery, cane corso, buldog angielski, Dogo Argentino, Dogo Canario, Dog niemiecki, Dogue de bordeaux, Tosa, shar pei, owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki
[B]
BORYCZKO WIESŁAW[/B] – pinczery , sznaucery,
[B]
ANDRZEJ KOT[/B] – mastify-wszystkie, berneński pies pasterski, Duży szwajcarski pies pasterski, bernardyn długowłosy/krótkowłosy, howavart, leonberger, landser, nowofundland, pirenejski pies górski
[B]
BORZYMOWSKI[/B][B] JAN[/B] - Rottweiler
[B][I]
GRUPA[/I][/B][B][I] III[/I][/B]
[B]
BORZYMOWSKI JAN[/B]- American Staffordshire Terrier, Bulterier, Staffordshire Bull Terrier
[B]
ZASADA MARIA[/B] – pozostałe teriery
[B][I]
GRUPA IV[/I][/B]
[B]
FONFARA HENRYK[/B]
[B][I]
GRUPA V[/I][/B]
[B]
FISZDON KATARZYNA[/B]
[B][I]
GRUPA VI[/I][/B]
[B]
WERON GRZEGORZ[/B]
[B][I]
GRUPA VII[/I][/B]
[B]
SKRZYŃSKI ALEKSANDER[/B]
[B][I]
GRUPA VIII[/I][/B]

[B]RYK JAN [/B]– Golden Retriever, pozostałe gr VIII

[B]OPARA JANUSZ [/B]– Labrador Retriever
[B][I]
GRUPA IX [/I][/B]
[B]
SZULC KRYSTYNA -[/B]Bolończyk, Boston terier, Buldog francuski, Bichon Frise, Coton de Tulear, Chin japoński, Chiński grzywacz, Chihuahua krótkowłosy i długowłosy, Cavalier King Charles Spaniel

[B]REDLICKI MIROSŁAW[/B] - Gryfonik belgijski ,Gryfonik brukselski , Hawańczyk King Charles Spaniel , Lhasa Apso, Lwi piesek, Maltańczyk, Mops, Papillon, Phalene Pekińczyk, Pudle, Spaniel tybetański, Shih Tzu, Toy rosyjski, Terier tybetański, Pozostałe

[B][I]GRUPA X
[/I][/B][B]
OPARA KRYSTYNA [/B][FONT=Arial]

[/FONT][B][I]MŁODY PREZENTER [/I][/B]
[B]
OPARA KRYSTYNA

Więcej info na stronie oddziału : [URL="http://www.zkwp-ns.pl/wystawa"]Zwi�zek Kynologiczny w Polsce Oddzia� w Nowym S�czu[/URL]
[/B]

• 2 weeks later...
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaznaczam sobie wątek :lol: bede myslec. Sędzia fajny. Tylko wystawa w sumie do niczego mi nie potrzebna, nie wiem czy nie lepiej kase na zagraniczne wyjazdy wydac :lol: mam czas..... :lol:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[B]Nastąpiła zmiana w obsadzie sędziowskiej : [/B]
[I]GRUPA I[/I]
[U]CHMIEL BOGUSŁAW[/U]- owczarek niemiecki
[U]CZEMPAS BOŻENA[/U]- Bearded Collie, Biały owczarek szwajcarski,
Border Collie, Bouvier des Flandres, Cane da pastore Bergamasco, Ceskoslovensky Vlcak, Owczarek Australijski (Typ Amerykański), Owczarek belgijski-Groenendael, Owczarek belgijski-Malinois, Owczarek belgijski-Tervueren, Pozostałe
[U]KALINOWSKA BOŻENA -[/U] Owczarek francuski-Beauceron, Owczarek francuski-Briard, Owczarek podhalański, Owczarek szetlandzki, Owczarek szkocki collie długo., Owczarek szkocki collie krótk., Polski owczarek nizinny, Welsh Corgi Pembroke
[I]GRUPA II[/I]
[U]BUKŁAD EWA [/U] – boksery, czarne teriery, cane corso, buldog angielski, Tosa , shar pei, owczarek kaukaski , owczarek środkowoazjatycki
[U]BORYCZKO WIESŁAW[/U] –pinczery , sznaucery,
[U]ANDRZEJ KOT[/U] – mastify-wszystkie, bernęński pies pasterski, Duży szwajcarski pies pasterski, bernardyn długowłosy/krótkowłosy, howavar t, leonberger , landser , nowofundland , pirenejski pies górski , rottweiler
[U]ANNA CHLEBEK - [/U]Dogue de bordeaux , Dog niemiecki , Dogo Argentino, Dogo Canario
[B][I][FONT=&quot]GRUPA III[/FONT][/I][/B]
[B][U][FONT=&quot]GRUNT JAROSŁAW -[/FONT][/U][/B][B][FONT=&quot] American Staffordshire Terrier, Bulterier, , Staffordshire Bull Terrier[/FONT][/B][B][/B]
[U]ZASADA MARIA[/U]– pozostałe teriery
[I]GRUPA IV[/I]
[U]FONFARA HENRYK[/U]
[I]GRUPA V[/I]
[U]FISZDON KATARZYNA[/U]
[I]GRUPA VI[/I]
[U]WERON GRZEGORZ[/U]
[I]GRUPA VII[/I]
[U]SKRZYŃSKI ALEKSANDER[/U]
[I]GRUPA VIII[/I]
[U]RYK JAN [/U]– golden retriever, pozostałe gr VIII
[U]OPARA JANUSZ [/U] – Labrador Retriever
[I]GRUPA IX [/I]
[U]SZULC KRYSTYNA -[/U][FONT=Arial] [/FONT]Bolończyk ,Boston terier , Buldog francuski , Bichon Frise, Coton de Tulear , Chin japoński , Chiński grzywacz, Chihuahua krótkowłosy i długowłosy, Pudle
[U]KURIATA –OKARMUS MONIKA[/U] - Gryfonik belgijski ,Gryfonik brukselski , Hawańczyk ,Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel , Lhasa Apso, Lwi piesek ,Maltańczyk, Mops , Papillon , Phalene Pekińczyk , Spaniel tybetański , Shih Tzu, , Toy rosyjski , Terier tybetański , Pozostałe
[I]GRUPA X [/I]
[U]OPARA KRYSTYNA[/U] [FONT=Arial]
[/FONT] [I]MŁODY PREZENTER [/I]
[U]OPARA KRYSTYNA[/U]

Posted

Hm, jeżeli chcę się zgłosić na MP - to czy musze wysłać skan orginału rodowodu? Bo z tego co wiem, do MP wystarcza kopia rodowodu, a że pies jest nie mój - to dysponuję tylko kopią.. skanu do tytułów również nie mam...

Posted

[quote name='Shetanka']Hm, jeżeli chcę się zgłosić na MP - to czy musze wysłać skan orginału rodowodu?[/quote]
Właśnie?
Czyżbyśmy się widziały? :evil_lol:

Posted

[quote name='Suciune']Mieszkam ok. 40 km od NS i zastanawiam się, czy nie wybrać się na wystawę jako widz. Czy w ogóle można wejść nie jako wystawca, ile mniej więcej wejście kosztuje?;)[/quote]

Oczywiście że można wejść.
Wejście kosztuje przeważnie ok.10 zł.

Posted

Mieszkam ok. 40 km od NS i zastanawiam się, czy nie wybrać się na wystawę jako widz. Czy w ogóle można wejść nie jako wystawca, ile mniej więcej wejście kosztuje?;)

Posted

[quote name='Shetanka']Hm, jeżeli chcę się zgłosić na MP - to czy musze wysłać skan orginału rodowodu? Bo z tego co wiem, do MP wystarcza kopia rodowodu, a że pies jest nie mój - to dysponuję tylko kopią.. skanu do tytułów również nie mam...[/quote]

Pomocy :placz:

Posted

[quote name='Shetanka']Pomocy :placz:[/quote]
Wyślij tą kopie! Wkońcu to [U]kopia oryginału[/U]! A do tytułów po co? Na MP nikt na to nie patrzy!
Znajomy zgłasza irlandkę i poprosiłam go żeby od razu wpisał mnie w formularz swój na MP, najwyżej na miejscu sobie zgłoszę zmiane psa. Bo próbowałam ten formularz wypełnić na samo MP i niestety się nie da bo wyskakuje komunikat, że zostawiłam nieuzupełnione rubryki... ;/

Posted

Więc chyba będę musiała się do kogoś 'dopisać'...
[B]Czy ktoś zamierza w najbliższym czasie wysłać zgłoszenie i mógłby mnie zgłosić na MP?
[/B](później bym sobie i tak psa zmieniła)

Posted

[quote name='McDzik']Wyślij tą kopie! Wkońcu to [U]kopia oryginału[/U]! A do tytułów po co? Na MP nikt na to nie patrzy!
Znajomy zgłasza irlandkę i poprosiłam go żeby od razu wpisał mnie w formularz swój na MP, najwyżej na miejscu sobie zgłoszę zmiane psa. Bo próbowałam ten formularz wypełnić na samo MP i niestety się nie da bo wyskakuje komunikat, że zostawiłam nieuzupełnione rubryki... ;/[/quote]

Zdrajca:diabloti:
Dess bedzie plakal:evil_lol:
hihihi

Posted

[quote name='Tecia']Zdrajca:diabloti:
Dess bedzie plakal:evil_lol:
hihihi[/quote]
Ale ja na siostrzyczkę Dunkę będę w katalogu ! :evil_lol:
....Może nie będzie płakał? :eviltong::loveu: