Konrado Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [B][SIZE=4][SIZE=2]Obsada Sędziowska : [/SIZE] [/SIZE][/B] [B][I]GRUPA I[/I][/B] [B] CHMIEL BOGUSŁAW [/B]- owczarek niemiecki [B]CZEMPAS BOŻENA [/B]- Bearded Collie, Biały owczarek szwajcarski, Border Collie, Bouvier des Flandres, Cane da pastore Bergamasco, Ceskoslovensky Vlcak, Owczarek Australijski (Typ Amerykański), Owczarek belgijski-Groenendael, Owczarek belgijski-Malinois, Owczarek belgijski-Tervueren [B] KALINOWSKA BOŻENA -[/B] Owczarek francuski-Beauceron, Owczarek francuski-Briard, Owczarek podhalański, Owczarek szetlandzki, Owczarek szkocki collie długowłosy, Owczarek szkocki collie krótkowłosy, Polski owczarek nizinny, Welsh Corgi Pembroke [B][I] GRUPA II[/I][/B] [B] BUKŁAD EWA [/B] – boksery, czarne teriery, cane corso, buldog angielski, Dogo Argentino, Dogo Canario, Dog niemiecki, Dogue de bordeaux, Tosa, shar pei, owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki [B] BORYCZKO WIESŁAW[/B] – pinczery , sznaucery, [B] ANDRZEJ KOT[/B] – mastify-wszystkie, berneński pies pasterski, Duży szwajcarski pies pasterski, bernardyn długowłosy/krótkowłosy, howavart, leonberger, landser, nowofundland, pirenejski pies górski [B] BORZYMOWSKI[/B][B] JAN[/B] - Rottweiler [B][I] GRUPA[/I][/B][B][I] III[/I][/B] [B] BORZYMOWSKI JAN[/B]- American Staffordshire Terrier, Bulterier, Staffordshire Bull Terrier [B] ZASADA MARIA[/B] – pozostałe teriery [B][I] GRUPA IV[/I][/B] [B] FONFARA HENRYK[/B] [B][I] GRUPA V[/I][/B] [B] FISZDON KATARZYNA[/B] [B][I] GRUPA VI[/I][/B] [B] WERON GRZEGORZ[/B] [B][I] GRUPA VII[/I][/B] [B] SKRZYŃSKI ALEKSANDER[/B] [B][I] GRUPA VIII[/I][/B] [B]RYK JAN [/B]– Golden Retriever, pozostałe gr VIII [B]OPARA JANUSZ [/B]– Labrador Retriever [B][I] GRUPA IX [/I][/B] [B] SZULC KRYSTYNA -[/B]Bolończyk, Boston terier, Buldog francuski, Bichon Frise, Coton de Tulear, Chin japoński, Chiński grzywacz, Chihuahua krótkowłosy i długowłosy, Cavalier King Charles Spaniel [B]REDLICKI MIROSŁAW[/B] - Gryfonik belgijski ,Gryfonik brukselski , Hawańczyk King Charles Spaniel , Lhasa Apso, Lwi piesek, Maltańczyk, Mops, Papillon, Phalene Pekińczyk, Pudle, Spaniel tybetański, Shih Tzu, Toy rosyjski, Terier tybetański, Pozostałe [B][I]GRUPA X [/I][/B][B] OPARA KRYSTYNA [/B][FONT=Arial] [/FONT][B][I]MŁODY PREZENTER [/I][/B] [B] OPARA KRYSTYNA Więcej info na stronie oddziału : [URL="http://www.zkwp-ns.pl/wystawa"]Zwi�zek Kynologiczny w Polsce Oddzia� w Nowym S�czu[/URL] [/B] Quote
agnethka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 do kiedy zgłoszenia? jest już termin? nie mogę znaleźć na stronie :roll: edit: znalazłam juz ;) Quote
McDzik Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Zaznaczam sobie wątek :lol: bede myslec. Sędzia fajny. Tylko wystawa w sumie do niczego mi nie potrzebna, nie wiem czy nie lepiej kase na zagraniczne wyjazdy wydac :lol: mam czas..... :lol: Quote
Biutka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Będziemy, zastanawiam się czy Staffiora nie zabrać... :multi: Quote
Szami Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [B]Nastąpiła zmiana w obsadzie sędziowskiej : [/B] [I]GRUPA I[/I] [U]CHMIEL BOGUSŁAW[/U]- owczarek niemiecki [U]CZEMPAS BOŻENA[/U]- Bearded Collie, Biały owczarek szwajcarski, Border Collie, Bouvier des Flandres, Cane da pastore Bergamasco, Ceskoslovensky Vlcak, Owczarek Australijski (Typ Amerykański), Owczarek belgijski-Groenendael, Owczarek belgijski-Malinois, Owczarek belgijski-Tervueren, Pozostałe [U]KALINOWSKA BOŻENA -[/U] Owczarek francuski-Beauceron, Owczarek francuski-Briard, Owczarek podhalański, Owczarek szetlandzki, Owczarek szkocki collie długo., Owczarek szkocki collie krótk., Polski owczarek nizinny, Welsh Corgi Pembroke [I]GRUPA II[/I] [U]BUKŁAD EWA [/U] – boksery, czarne teriery, cane corso, buldog angielski, Tosa , shar pei, owczarek kaukaski , owczarek środkowoazjatycki [U]BORYCZKO WIESŁAW[/U] –pinczery , sznaucery, [U]ANDRZEJ KOT[/U] – mastify-wszystkie, bernęński pies pasterski, Duży szwajcarski pies pasterski, bernardyn długowłosy/krótkowłosy, howavar t, leonberger , landser , nowofundland , pirenejski pies górski , rottweiler [U]ANNA CHLEBEK - [/U]Dogue de bordeaux , Dog niemiecki , Dogo Argentino, Dogo Canario [B][I][FONT="]GRUPA III[/FONT][/I][/B] [B][U][FONT="]GRUNT JAROSŁAW -[/FONT][/U][/B][B][FONT="] American Staffordshire Terrier, Bulterier, , Staffordshire Bull Terrier[/FONT][/B][B][/B] [U]ZASADA MARIA[/U]– pozostałe teriery [I]GRUPA IV[/I] [U]FONFARA HENRYK[/U] [I]GRUPA V[/I] [U]FISZDON KATARZYNA[/U] [I]GRUPA VI[/I] [U]WERON GRZEGORZ[/U] [I]GRUPA VII[/I] [U]SKRZYŃSKI ALEKSANDER[/U] [I]GRUPA VIII[/I] [U]RYK JAN [/U]– golden retriever, pozostałe gr VIII [U]OPARA JANUSZ [/U] – Labrador Retriever [I]GRUPA IX [/I] [U]SZULC KRYSTYNA -[/U][FONT=Arial] [/FONT]Bolończyk ,Boston terier , Buldog francuski , Bichon Frise, Coton de Tulear , Chin japoński , Chiński grzywacz, Chihuahua krótkowłosy i długowłosy, Pudle [U]KURIATA –OKARMUS MONIKA[/U] - Gryfonik belgijski ,Gryfonik brukselski , Hawańczyk ,Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel , Lhasa Apso, Lwi piesek ,Maltańczyk, Mops , Papillon , Phalene Pekińczyk , Spaniel tybetański , Shih Tzu, , Toy rosyjski , Terier tybetański , Pozostałe [I]GRUPA X [/I] [U]OPARA KRYSTYNA[/U] [FONT=Arial] [/FONT] [I]MŁODY PREZENTER [/I] [U]OPARA KRYSTYNA[/U] Quote
McDzik Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No nie :-( nie ma pana Redlickiego na gr IX :-( bez sensu zmiana :-( Quote
Shetanka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Hm, jeżeli chcę się zgłosić na MP - to czy musze wysłać skan orginału rodowodu? Bo z tego co wiem, do MP wystarcza kopia rodowodu, a że pies jest nie mój - to dysponuję tylko kopią.. skanu do tytułów również nie mam... Quote
Biutka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Shetanka']Hm, jeżeli chcę się zgłosić na MP - to czy musze wysłać skan orginału rodowodu?[/quote] Właśnie? Czyżbyśmy się widziały? :evil_lol: Quote
Shetanka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Suciune']Mieszkam ok. 40 km od NS i zastanawiam się, czy nie wybrać się na wystawę jako widz. Czy w ogóle można wejść nie jako wystawca, ile mniej więcej wejście kosztuje?;)[/quote] Oczywiście że można wejść. Wejście kosztuje przeważnie ok.10 zł. Quote
Suciune Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mieszkam ok. 40 km od NS i zastanawiam się, czy nie wybrać się na wystawę jako widz. Czy w ogóle można wejść nie jako wystawca, ile mniej więcej wejście kosztuje?;) Quote
Shetanka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Suciune']Zna ktoś dokładne miejsce i godzinę wystawy?[/quote] Rozpoczęcie wystawy to na 95% tak jak zawsze - o 10 rano. Quote
bartek1208 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 a jak to jest z psami niezgloszonymi, co? jest szansa ze nas wpuszcza? bo to tak piknikowa przeciez i krajowa... ak to jest? juz pytalem na spanielowym ale raczej cizko moze byc ;d Quote
jola123 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 przepraszam, a czy na tej wystawie będzie klasa baby? Quote
Goldek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Klasy baby nie będzie. Baby jest tylko na wystawach klubowych - to jest krajowa. Quote
Shetanka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Shetanka']Hm, jeżeli chcę się zgłosić na MP - to czy musze wysłać skan orginału rodowodu? Bo z tego co wiem, do MP wystarcza kopia rodowodu, a że pies jest nie mój - to dysponuję tylko kopią.. skanu do tytułów również nie mam...[/quote] Pomocy :placz: Quote
McDzik Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Shetanka']Pomocy :placz:[/quote] Wyślij tą kopie! Wkońcu to [U]kopia oryginału[/U]! A do tytułów po co? Na MP nikt na to nie patrzy! Znajomy zgłasza irlandkę i poprosiłam go żeby od razu wpisał mnie w formularz swój na MP, najwyżej na miejscu sobie zgłoszę zmiane psa. Bo próbowałam ten formularz wypełnić na samo MP i niestety się nie da bo wyskakuje komunikat, że zostawiłam nieuzupełnione rubryki... ;/ Quote
Shetanka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Więc chyba będę musiała się do kogoś 'dopisać'... [B]Czy ktoś zamierza w najbliższym czasie wysłać zgłoszenie i mógłby mnie zgłosić na MP? [/B](później bym sobie i tak psa zmieniła) Quote
Tecia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='McDzik']Wyślij tą kopie! Wkońcu to [U]kopia oryginału[/U]! A do tytułów po co? Na MP nikt na to nie patrzy! Znajomy zgłasza irlandkę i poprosiłam go żeby od razu wpisał mnie w formularz swój na MP, najwyżej na miejscu sobie zgłoszę zmiane psa. Bo próbowałam ten formularz wypełnić na samo MP i niestety się nie da bo wyskakuje komunikat, że zostawiłam nieuzupełnione rubryki... ;/[/quote] Zdrajca:diabloti: Dess bedzie plakal:evil_lol: hihihi Quote
McDzik Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Tecia']Zdrajca:diabloti: Dess bedzie plakal:evil_lol: hihihi[/quote] Ale ja na siostrzyczkę Dunkę będę w katalogu ! :evil_lol: ....Może nie będzie płakał? :eviltong::loveu: Quote
Recommended Posts