ihabe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 malenstwo391 napisał(a):nie tylko Tosiaka i Rudzinki :lol: Ihabe jak zgram zdj to mogę Cię prosic żebyś je umieściła na forum? Ja jestem chyba jakaś niekumata bo mi to nie wychodzi:placz: no jasne, przecież nie musisz pytać:loveu: Quote
malenstwo391 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Zapomniałam jeszcze o jednej sprawie przez to wszystko: o pieniążkach. Obiecuję wpłacic najszybciej jak będę mogła. Quote
stokrotka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 malenstwo391 napisał(a): Zaczynamy się z Marcinem starac o nowego członka rodzinki więc trzymaj mocno kciuki. Może zostaniecie cioteczkami nie tylko Tosiaka i Rudzinki :lol: Ihabe jak zgram zdj to mogę Cię prosic żebyś je umieściła na forum? Ja jestem chyba jakaś niekumata bo mi to nie wychodzi:placz: No to będzie gorąco, bez szczegółów proszę, choć zdjęcia muszą być pikantne. :roflt::roflt::roflt: Sory ale nie mogłam się powstrzymać. Quote
malenstwo391 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 STOKROTKA:grin: DOPIERO TERAZ ZAUWAŻYŁAM:crazyeye: ŻE ZABRAKŁO JEDNEGO SŁOWA I RZECZYWIŚCIE BEKOWO TO WYSZŁO ! :oops: Quote
malenstwo391 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 CIOTECZKI WREDOTKI ŁAPIĄ ZA SŁÓWKA:eviltong::bigcry: Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 malenstwo391 napisał(a):CIOTECZKI WREDOTKI ŁAPIĄ ZA SŁÓWKA:eviltong::bigcry: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...co prawda,to prawda! ...a swoją drogą zawsze miło jest być ciocią!!!!:loveu: Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 no nareszcie dotarlam na watek rudzi bo mi umknal;)cioteczki prosze bo pamietam jak rudzia jechala do ani to ktoras z was jej pomagala i dala namiar na dobrego behawioryste/ke czy moze mi ktos podac numer do tej osoby?bardzo to pilne gdyz mamy male problemy z adaptacja naszego kochanego hebanka kolegi rudzi ze schroniska..i musimy koniecznie jakos temu zaradzic obiecalam dac pani jutro numery telefonow..bo naprawde hebankowi sie domek trafil cudny ale niestety sa problemy pani dzielnie chce walczyc..ale trzeba pomoc...czy ktos ma ten numer? Quote
ihabe Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 clo napisał(a):no nareszcie dotarlam na watek rudzi bo mi umknal;)cioteczki prosze bo pamietam jak rudzia jechala do ani to ktoras z was jej pomagala i dala namiar na dobrego behawioryste/ke czy moze mi ktos podac numer do tej osoby?bardzo to pilne gdyz mamy male problemy z adaptacja naszego kochanego hebanka kolegi rudzi ze schroniska..i musimy koniecznie jakos temu zaradzic obiecalam dac pani jutro numery telefonow..bo naprawde hebankowi sie domek trafil cudny ale niestety sa problemy pani dzielnie chce walczyc..ale trzeba pomoc...czy ktos ma ten numer? To ja wiozlam Rudolfa do Ani czyli maleństwa.... Kilka osób pomogło Ani, musiałabys przegladnąć wątek. Wiem na 100% , ze Elza_Milicz jest rewelacyjna w te klocki i zna osoby równie rewelacyjne. To profesjonalistki:loveu: Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dziekuje ci iwonko kochana!!ja wiem,ze to ty wiozlas;)ktoz inny bylby tak nie zastapiony?;)a ja w takim razie mam pytanko czy ktos by sie pisal na przyszly tydzien na trase czestochowa -krakow?pilne...:((zaraz pisze pw do elzy Quote
ihabe Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 clo napisał(a):dziekuje ci iwonko kochana!!ja wiem,ze to ty wiozlas;)ktoz inny bylby tak nie zastapiony?;)a ja w takim razie mam pytanko czy ktos by sie pisal na przyszly tydzien na trase czestochowa -krakow?pilne...:((zaraz pisze pw do elzy napisz mi szczegóły , zapytam Piotrusia jak tam jego grafik? Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 iwonko juz ci napisalam na pw pytanko:)) moze byc tez jakis inny dzien ale najwazniejsze zeby nie musial maly czekac dluzej w schronie jak ma domek chodzi o murzynka prawie ze kopie hebanka tez z jamrozowizny trzeba by bylo go z tamtad zabrac i potem do krakowa do ds:_)) Quote
fizia Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 clo napisał(a):iwonko juz ci napisalam na pw pytanko:)) moze byc tez jakis inny dzien ale najwazniejsze zeby nie musial maly czekac dluzej w schronie jak ma domek chodzi o murzynka prawie ze kopie hebanka tez z jamrozowizny trzeba by bylo go z tamtad zabrac i potem do krakowa do ds:_)) To Pani się zdecydowała na Murzynka!!??:multi: Kurcze, ja nie mogę zupełnie nic powiedzieć, bo oboje z Radkiem mamy być rodzicami chrzestnymi (2 różnych dzieci :) ), nie w Krakowie i w związku z tym mamy jakieś 2 weekendy zajęte całe - a nadal nie wiemy które... Niestety poza weekendami nie mamy możliwości pojechać Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 tak Pani zdecydowana na murzynka:))tylko transport pilnie na piatek potrzebny..czestochowa -krakow...no albo w sobote tez moglby byc w zasadzie nawet i w czw;) Quote
malenstwo391 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Halo cioteczki czy jest tam ktoś? To ja Rudzia. Piszę bo chciałam Wam opowiedziec o moim domku i sistrzyczce Tosi. A więc od Tosi bardzo dużo się nauczyłam np. żeby się nie bac odkurzacza i że jak idziemy na spacerek to fajnie jest się poganiac,że na obcych przechodzących obok domku trzeba szczekac i że jak Pańc wraca po pracy to ma w plecaku kostki :megagrin:. Śpimy we dwie i zawsze się do siebie przytulamy,jest fajówka i dziękuję Aniołowi Stróżowi :wink: Quote
Zuza i Noddy Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 malenstwo391 napisał(a):Halo cioteczki czy jest tam ktoś? To ja Rudzia. Piszę bo chciałam Wam opowiedziec o moim domku i sistrzyczce Tosi. A więc od Tosi bardzo dużo się nauczyłam np. żeby się nie bac odkurzacza i że jak idziemy na spacerek to fajnie jest się poganiac,że na obcych przechodzących obok domku trzeba szczekac i że jak Pańc wraca po pracy to ma w plecaku kostki :megagrin:. Śpimy we dwie i zawsze się do siebie przytulamy,jest fajówka i dziękuję Aniołowi Stróżowi :wink: Pewnie, ze jesteśmy ;) Bardzo się cieszymy że sunie się polubił, dziękujemy za wspaniały domek dla Rudzi :loveu: :multi: Quote
Lilmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Rudzinko dziękujemy za nowe wieści z Twojego wspaniałego domku :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Radość aż łezki z oczu wyciska! Piesy są mądre...jak nie muszą to nie walczą ze sobą,tylko... śpią!:evil_lol: maleństwo...dzięki,że dałaś dziewczynom czas:loveu: Quote
fizia Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Cudownie!! Wiedziałam, że się dziewczyny zaprzyjaźnią!:loveu::multi: Quote
ihabe Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Aneczko, Rudzielcu i Tosieńko. Najwsanialsze dziewczyny z Pomorza:loveu::loveu: Tysiące buziaków od ciotki ihabe i jej całej rodzinki:loveu::loveu::loveu: Quote
malenstwo391 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dla Was też tysiące buziaków! Nie macie pojęcia jak cudownie jest patrzec jak psinki wtulają się w siebie, razem się ganiają. Rudzia przestaje się bac obcych piesków, nawet obwąchuje sie z pieskiem sąsiadów :lol: kiedys ten pies podbiegł do Tosi i zaczepiał ją łapą do zabawy a Rudzia nie wiedząc o co chodzi stanęła w obronie Tosi i zaczęła go odganiac. Rudzia jest bardzo grzeczna, jak zrobiliśmu grilla w ogrodzie w którym był kot sąsiadów to nie było w niej nawet cienia agresji wobec niego. Siedziała przy mojej nodze i jak zawsze wpatrywała się we mnie :iloveyou:. Nadal jest niesamowitą przylepą. Ma takie spojrzenie jakby widziała we mnie cały świat,jest bardzo spokojna i przyjacielska do ludzi. Bardzo się cieszę ,że jest z nami.To fajne uczucie wiedziec, że dzięki tobie życie jednej istotki zmieniło się na lepsze:multi::loveu::mdrmed::cool2: buziaczki dla was cioteczki:buzi::buzi::buzi: Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Pamiętam spojrzenie Rudzi zza krat! I cieszę się,że w końcu już to jej spojrzenie nie wywołuje bólu,a tylko radość!:loveu: Quote
malenstwo391 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Informujcie mnie proszę o wszelkich aukcjach cegiełkowych. Może będę mogła się dorzucic albo spróbowac coś uzbierac dla Waszych psiaków :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='malenstwo391']Informujcie mnie proszę o wszelkich aukcjach cegiełkowych. Może będę mogła się dorzucic albo spróbowac coś uzbierac dla Waszych psiaków :loveu: Jak zerkniesz w mój podpis znajdziesz już aukcję cegiełkową! A tu wątek benia Ślimaka,który by żyć potrzebuje operacji...niestety drogiej operacji i każdy grosz się liczy! http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-dysplazja-wraca-z-adopcji-potrzebne-400-zl-na-hotelik-136121/ Quote
Recommended Posts