bullterrierka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Dla Margolci dzisiaj zaświeciło słońce-została adoptowana przez wspaniałą rodzine.Dzisiaj odjechała do swojego domu i mam nadzieje,że zostanie w nim na zawsze:loveu:.Będzie mieszkała w bloku w Radomiu.Spadł mi kamień z serca bo wszyscy chętni na adopcje suni pozostawiali wiele do życzenia a ja szukałam dla niej domu najlepszego na świecie....i mam nadzieje,że się udało. Bardzo DZIĘKUJE WSZYSTKIM którzy trzymali kciuki za Margolcie GDYBY NIE WY sunia nie miałaby teraz WSPANIAŁEJ RODZINY! Quote
Brysio Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 wow co za wspaniała wiadomosc:multi::multi::multi: Margolciu wszystkiego dobrego:multi::multi::multi: Quote
bullterrierka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Margolcia wróciła :shake: Państwo przywieżli ją do mnie o 24 -podobno warczała na dzieci,nie dała się dotknąć,cały czas była wycofana i zamknięta w sobie.......:-( Quote
Brysio Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 buuu:-(:-(:-( zmieniam allegro, tylko kurcze juz nie mam chyba tamtego wzoru Quote
Brysio Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 zmieniłam allegro, ale zabijcie mnie nie wiem dlaczego w przedostatnim zdięciu wyskakuje Lotek!! próbowałam to poprawiac wykasowałam wszystko i on nadal ta,m jest... www.allegro.pl/show_item.php?item=605367265 Quote
bullterrierka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ja go nie widze,jest tylko Margolcia dzisiaj mam jakieś chwile zwątpienia.....u mnie ona zachowuje się na 6+ właśnie bawi się z moją siostrą piszczałką....mam strasznego doła ona u mnie niczego się nie boi,wręcz przeciwnie jest dzielna i każdego obcego obszczeka.....:shake:już nie wiem jakiego domu jej szukać..... a Ci Państwo też zachowali się bardzo nieodpowiedzialnie i tym razem mam zamiar wyciągnąć konsekwencje:mad: Brysio mam prośbe zrób Lotkowi wyróżnione allegro,jutro przeleje Ci prowizje niech chłopak będzie widoczny-zawsze to większe szanse na domek. Quote
Brysio Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 to pewnie było z tęskonoty a Ci ludzie tego nie rozumieją!!! Wiadomo, ze pies strasznie cierpi, mysli, ze ktos go poprostu oddał i musi się przyzwyczaic a to troszkę potrwa. Oni widocznie się nie nadają do tego! Głowa do góry znajdziemy inny domek;) Quote
lilith27 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 szkoda, że nie o czwartej nad ranem nie oddali suni tylko, się tak spieszyli, że o tylko o pólnocy zajechali na dzieci warczała...........a co dzieci robiły w nocy tak późno? o matko, co za ludzie.......:shake: no nie wnikam już w to, że mieli być potencjalnym dobrym domkiem kurcze........ale pozory nieraz mylą, a ludzie pieknie pozują jak będą tak kłamać to im się kiedyś podwinie noga w najmniej oczekiwanym i ważkim momencie Quote
bullterrierka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 lilith jak się widziałyśmy wspominałam Ci,ze jest szansa na domek dla Margolci-to byli właśnie Ci państwo.długo się zastanawiali,często dzwonili.Mieszkaja w bloku na Paderewskiego,pan i pani po 40stce,dwie córki 11 i 13lat.Jak przyjechali poszliśmy na długi spacer,póżniej dziewczynki bawiły się z sunią,były ochy achy jaka wspaniala,cudowna itd itp...podpisali umowe adopcyjną,miałam ich za tydzień odwiedzić... sposób w jaki oddali Margole opowiem Ci przez tel. bo nie mam siły już tutaj tego pisać. Quote
bullterrierka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 miałam dwa telefony z pytaniami o Margolcie -tragedia:wallbash: może ja za dużo wymagam Quote
lilith27 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Beata M napisał(a):miałam dwa telefony z pytaniami o Margolcie -tragedia:wallbash: może ja za dużo wymagam cierpliwości a w ogóle zapomniałam rozmawiałam z Ewą o tych pytaniach obiecała, że mi podrzuci tą listę pozdrawiam Beatko będzie dobrze Quote
bullterrierka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 pytania by mi bardzo pomogły bo ja nie potrafie z tymi ludzmi rozmawiać:shake: Quote
Brysio Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 dziewczyny własnie dostałam maila Treść wiadomości: witam! czy Margolcia potrafi zostac na trochę sama w domu i nie szczekac i jaka jest wysoka w kłębie, mieszkam w bloku,i czy jest bardzo szczekającą sunią ? pozdrawiam i czekam na odpowiedź Beatko kochana nie odpisuje tej Pani, podam Ci na pw jej maila i prosze odpisz jej;) Quote
bullterrierka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 już jestem miałam urwanie głowy w pracy i padam. zaraz odpisze tej pani;) Quote
bullterrierka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jest dom chętny na adopcje Margolci.To moi -prawie sąsiedzi-mieszkają blisko mnie,obok sklepu więc miałabym Margole na oku:razz: co nie ukrywam bardzo by mi pasowało:evil_lol: bo po ostatnich przejściach podchodze do psich tematów bardzo ostrożnie! Mam nadzieje,ze wszystko będzie OK już nawet wołają na nią Łatka:roll: Bardzo Was prosze trzymajcie kciuki. Quote
Brysio Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Beatko wspaniale!! Ale napisz prosze cos wiecej? Kiedy Margolcia ich pozna itp. Jestesmy spragnieni informacji;) Prosze uprzedz panstwa, ze pewnie przez pierwsze pare dni Margolcia bedzie tesknila wiec moze sie zachowywac dziwnie( tak jak u tamtych, ale oni tego nie zrozumieli) wiec zeby sie tak łatwo nie poddawali, wiem, ze juz to wiesz aby to powiedziec ale czasem z nadmiaru emocji sie zapomina ehhh sama juz nie wiem co pisze:shake: trzymam kciuki!!!! Quote
bullterrierka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Margolcia od piątku w nowym domku:multi:jak już pisałam blisko mnie i mam wszystko na oku:evil_lol: Myśle,że temat można już na 100% wrzucić do szczęśliwych zakończeń ale prosze o nie zamykanie go bo po odwiedzinach wkleje zdjęcia z nowego domku:razz: Quote
Brysio Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :jumpie::jumpie: wspaniale!!! :laugh2_2::laugh2_2: :Cool!::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::Cool!: :biggrina::Dog_run::biggrina: Quote
beam6 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Beata M napisał(a):Margolcia od piątku w nowym domku:multi:jak już pisałam blisko mnie i mam wszystko na oku:evil_lol: Myśle,że temat można już na 100% wrzucić do szczęśliwych zakończeń ale prosze o nie zamykanie go bo po odwiedzinach wkleje zdjęcia z nowego domku:razz: Ufffff - i bardzo dobrze :multi: Czekamy na zdjęcia :razz: Quote
Recommended Posts