Doda_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ambra napisał(a):psa faktycznie nie ma, sklep znajduje sie przy baredzo ruchliwej drodze przy ktorej nawet nie ma chodnika, pani w sklepie nic na temat psa nie wie nie widziala, zostawilam nr tel zeby dzwonila jak tylko sie pojawi. dziękuję ze zostawiłaś.. Wczoraj był ostatnio widziany wiec mam nadzieję ze jeszcze się pojawi :-( Mógłby tez pójsc dalej i dalej.. W weekend Daria będzie u babci i będzie szukać psa. Nie wie czy babcia się zgodzi przetrzymać psiaka chociaż kilka godzin, wiec jak tylko dostanę od niej SMSa ze pies jest trzeba od razu tam pojechać. Quote
Ambra Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 dziś z Leną tez tam byłysmy i szukałysmy, niestety bez skutku.:shake: Quote
Doda_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 echhh :placz: Właśnie Daria mówiła, ze ten szczeniak był z mamą/tatą, ale ten drugi pies panicznie się boi ludzi. Na widok Darii uciekł ale szczeniak podszedł. On lgnie do ludzi. :placz::placz::placz: Quote
Doda_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Rozmawiałam z kuzynką Darii. Jutro też poszuka szczeniaka. Napisała mi smsa, ze potrzebuje szczeniaka i mam jej dać jakiegoś. :crazyeye: Grzecznie spytałam dlaczego potrzebuje,a ona na to bo nie ma psa. Później spytałam czy widziała tego szczeniaka (z tego wątku), mówila ze nie ale jutro poszuka, i pytała dlaczego go szukamy i ze jest tam pełno innych bezdomnych psów i że moglibyśmy pomóc innym psiakom. No to mówilam zeby powiedziała jakie to psy gdzie przebywaja czy maja właścicieli itd bo 'dużo psów' - to moga byc też psy na spacerze z właścicielami, na posesji, siedzące na oknie. To powiedziała ze dokarmia na podwórku ok. 5 szczeniaków, spytałam ile mogą mieć, a ona ze około roku. No to ja na to - dlaczego chce szczeniaka akurat ode mnie, a nie weźmie jednego z tych w potrzebie? to powiedziała zebym dała sobie spokój bo te nie wyglądają nawet na psów.. :crazyeye: ja na to: jesli nie wyglądaja na psów to jak mogą wyglądać? powiedziała ze 'takie chude se daj spokoj' :roll: Przebywają tam koło niej, podała adres. BŁAGAM O POMOC !!!!!!!!!!!!!! trzeba też tam pojechać i zobaczyć.. to młoda dziewczyna nie wiem czy mówiła całej prawdy ale mozliwe ze tak... Quote
Ambra Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Doda jak dla mnie ta dziewczyna do poważnych nie nalezy, jak mozna cos takiego powiedziec, chce szczeniaka ale zeby pomoc jakiemus zagłodzonemu to nie? tak? słuchaj dajcie mi konkretne dane, gdzie sa te szczeniaki, czy przychodza do niej z lasu zeby łaskawie dala cos do jedzenia czy gdzies tam maja nore, schronienie czy cuś. Adres dokladny prosze! moge tam podjechac dopiero w pt, chyba ze Lena da rade jutro ale jakos nie widze gwarancji ze szczeniaki spotka. czy z nia mozna normalnie porozmawiac czy krecic bedzie caly czas? Quote
Kasia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 był tam ktoś zobaczyć? co z tymi szczeniakami...? :cool1: Quote
Doda_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Kasia - dziś nie mogłam pojechać, poprosiłam Darię i jutro postara się tam pójść i zobaczyc szczeniaki Jutro napiszę. Quote
Doda_ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Tego szczeniaka ze zdjęcia nie było dzisiaj..nie wiem dokąd poszedł z matką/ojcem :placz: PIESKU, POJAW SIE !! a jeśli chodzi o te inne psy, to nie mam jak sprawdzic czy naprawde sa tam, dzis nie mialam jak tam pojechac, tata pracuje, a Darii ojciec nie zgodzil sie zeby poszla do swojej kuzynki :roll: /nie moge liczyc na nia, nie pojdzie tam/ Quote
Doda_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 tego szczeniaka nie ma, Daria znowu szukala. Jej kuzynka napisała smsa 'kiedy przyjedziesz po psy?' pojechać tam trzeba, kto może jak najszybciej? Zobaczyc psy, porobić zdjecia itd ja do wielkanoc nie bede mogla, tata pracuje i nie mam jak pojechac:shake: Quote
Ambra Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 powidz mi z kim 3ba sie umawiac zeby te psy pokazał? bo to juz zakrawa na...:shake: u kogo na posesji sa te psy? ile ich jest? czy ktos tam moze posłuzyc pomoca? powiedzeniem skad te psy sa, ile maja czyje sa itp? czy nadal bedziemy sie bawic w zgauj zgadula.... Quote
Doda_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 z kuzynką Darii. poprosilam o zdjecie nie wiem czy mi je pokaze, ja nie znam nikogo z tamtej okolicy poza tej dziewczyny. ile jest dokladnie? nie wiadomo, 5 czy 7, w jakim wieku? jej zdaniem te 'szczeniaki' maja rok. Są w komorze, adres mam i daria potwierdzila ze to dobry adres. :roll: Ja naprawde nie potrafie odpowidziec czy te psy SĄ tam, nie widzialam, nie ma kto potwierdzic, trzeba pojechać i sprawdzic..... Quote
Ambra Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ale na ten adres co mi wyslalas smsem mam jechac? ktos tam bedzie? wie ze ktos przyjedzie czy widlami mnie moze pogonic:mad:? to jest u kogos na dzialce? one sa zamkniete czy bez trudu je znajde? pomolestuje Lene zeby ruszyła ze mną zadek, moze pojutrze nam sie uda.... Quote
Doda_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ambra, zostawilam ci wiadomosc na gg. ten watek jest tego szczeniaka co blakal z drugim psem, zalozyc nowy ?? Quote
Ambra Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 narazie nie ma sensuzakladać watku, jutro podjedziemy i sprawdzimy czy to oby napewno prawda. Dopiero potem bedziemy myslec co dalej. Quote
Doda_ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 boże.. :placz::placz::placz: biedna psinka.. kurcze !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts