Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto stawka po kilku dniach zgłoszeń. Oj będzie rzeź:evil_lol:
[URL="http://www.discbusters.com/disc_cup_07_6.html"]Lista startowa
[/URL]

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/shake.gif[/IMG]ee, startersiki są pod ochroną, mają mieć komfort debiutu i wszyscy będą się nimi zachwycać i bezkrytycznie podziwiać.
Rzeź będzie w openach:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Pozostały ostatnie 4 dni zgłoszeń do Chorzowa.
[URL="http://www.discbusters.com/disc_cup_07_6.html"]LISTA STARTOWA[/URL]
Stawka rewelacyjna, na które imię nie spojrzę w openach, widzę potencjalnego kandydata do zwycięstwa. Zacieram również ręce na Starters, bo ZAWSZE pojawia się tam co najmniej jeden niebywały talent. A ja powiem Wam, że ze zgłoszonej listy znam osobiście co najmniej dwa. W youngach trzy bardzo doświadczone i utytułowane zawodniczki ze swoimi nowymi psiakami będa odpierać ataki debiutantów.
W końcu po raz pierwszy w Polsce Super-Pro. Czy padnie wynik maksymalny 25 punktów?
Za 2 tygodnie już wszystko będzie jasne. Przypominam, rozdamy po 5 miejsc w Finale Krajowym, zarówno w Open jak i Super - Pro

Posted

Darek, ale podnosisz ciśnienie i stres nowicjuszom :evil_lol: takim jak ja :oops: Bo w YD stanę w rywalizacji z doświadczonymi osobami - to nie jest łatwe :cool3: ale za to jakie wyzwanie?

Zobaczymy - szykujemy się na debiut. :razz:

Posted

[quote name='meyham']Darek, ale podnosisz ciśnienie i stres nowicjuszom :evil_lol: [/quote]
Meyham, wyobraź sobie jakie katusze muszą przeżywać te doświadczone osoby, bo tzw. nowicjusze, to jedna wielka niewiadoma. Paula i Weną rok temu też debiutowały i nie dały żadnym szans doświadczonym duetom. Widziałem juz różne debiuty i jeszcze nigdy się na debiutantach nie zawiodłem. Zawsze ktoś zachwycił.

Posted

Lista zamknięta, bardzo dziękuję wszystkim zgłoszonym. Nie chce być inaczej, Chorzów to będą największe zawody DCDC w historii! I nie pamiętam tak wyrównanej stawki w open, składającej się z teamów prezentujących tak wysoki poziom. Bardzo mocny desant z Czech... poza Jakubem wszyscy czołowi dogfrisbiarze. Alena z trzema psami, Lucka z Dixi, kóre wygrały w cuglach zawody w kwietniu w Czechach. Michał i Jess, klasa europejska! Nie będą mieli nasi czescy bracia i siostry jednak łatwego życia, bo Polscy dogfrisbiarze dopisali! Iga (wreszcie!, u siebie, po roku absencji, ale pamiętamy jak potrafią walczyć!), Bartek (w dużej formie, potrafi prawie wszystko, jeśl bedzie miał "dzień konia", zatrzęsie konkurentami), Leszek (frycowe już zapłacił teraz czas na atak! - potencjał i w psie i w Leszku), Łukasz (z dwoma psami, wciąż czeka na wielki wynik, na który zasługuje), Karolina (z Negrą i Weną - strasznie grożne!, Karolina ma fantastyczny talent do układania programów i odkrywaniau psów ich najlepszych stron), Milena (czarują gracją, mistrzynie wrażenia, niech im tylko wyjdzie T&F...), Justyna (z Umą i Idą, Justyna nigdy nie obniża poprzeczki, wiedza, doświadczenie, świetne relacje z psami), Bartek i Tymon (mistrzowie T&F i tylko to już sprawia, że wszyscy musza się z nimi liczyć, szokują doborem muzyki, potrafią na tych samych zawodach zachwycić i załamać), Wiesław i Leksus (sensacja sezonu 2008 po intensywnych treningach zimowych i u siebie - czy juz się boicie?), Iwona i Ness (dynamit, technika, płynność, radość - wielka klasa), Judyta i Szafir (delikatność, lekkość, inwencja), Rafał i Rumor (muzykalność, świetna technika, zawsze groźni), Ania i Arsi (sensacyjni zdobywcy DCDC2008, młodość i pies, który zastyga w locie), Aneta i Farina (latający owczarek niemiecki) Marta i Figa (rozwijają się z zawodów na zawody, przyjemność dla oka), Ewa z Sing i Olly (stać ich na wszystko - potrafią albo olśnić abo pozostawić niedosyt), wreszcie Magda i Maniek.. debiutanci, śmiałkowie - od razu w open!
O St i YD cicho sza, nie będziemy ich stresować, muszą mieć komfort, ale prawie 20 NOWYCH psów z całą pewnością przykuje uwagę i widzów i przyszłych konkurentów z open:-)

Posted

hohoho ależ się zapowiada walka :megagrin:
będziemy tam z aparatem podglądając najlepszych ;)

a wrocławski park południowy jeszcze śpi nie przeczuwając najazdu talerzowych maniaków

[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_7142.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Madziaa&Maniek']Pragnę sprostować, aż takimi śmiałkami nie jesteśmy bo rok temu w Warszawie staliśmy na pudle w startersach ;)
Pozdrawiam
Magda&Maniek[/quote]
Prawda, prawda!!!:oops:

Posted

Kilka zmian na liście, ktoś zachorował, ktoś wyzdrowiał, niestety dwie BARDZO POWAŻNE straty - Łukasz i Wiesław...:placz:
[URL="http://www.discbusters.com/disc_cup_07_6.html"]LISTA[/URL]

Posted

[quote name='drado']Iga (wreszcie!, u siebie, po roku absencji, ale pamiętamy jak potrafią walczyć!), [/quote]

Jak miło że jeszcze o mnie pamiętacie:)
Tylko o co chodzi z tym "u siebie"?

Posted

[quote name='Lulla Luck']Jak miło że jeszcze o mnie pamiętacie:)
Tylko o co chodzi z tym "u siebie"?[/quote]
To znaczy na Twoim terenie:-). Juz nie będziesz mogła się wykrecić kłopotami komunikacyjnymi, bo to nie "..set" a "...dziesiąt" km od Twojego domu. Czekam z niecierpliwością na Flesza w akcji:-)

Posted

[quote name='drado']Karolina (z Negrą i Weną - strasznie grożne!, Karolina ma fantastyczny talent do układania programów i odkrywaniau psów ich najlepszych stron)[/quote]
Dzięki :oops:
Z Weną stawiamy się w pełnej formie, lab niestety przeżywa zmianę pogody...:shake:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Będę [B]BARDZO [/B]mocno trzymac kciuki za mojego własnego psa i jej rzucaczy! :loveu:
[SIZE=1]I pewnie jednoczesnie bardzo się denerwować... :oops:[/SIZE][/quote]
To zróbmy tak, że Ty będziesz trzymać kciuki, a ja będę się denerwować :cool3:. Chętnie zrobiłabym odwrotnie, ale to może być technicznie trudne :eviltong:

Posted

a co z listami startowymi na pozostałe zawody?
od dłuższego czasu skład się nie zmienia, a nie chce mi się wierzyć w brak chętnych :cool3:

Posted

podpisuję sie pod powyzszym pytaniem
wysyłałam zgłoszenie na wrocław jakis czas temu, myslałam, że nie doszło wiec wyslałam drugi raz i nadal nas nie ma na liście... kiedy będzie aktualizacja? ;)

Posted

będzie aktualizacja będzie... liczyłem że już na portalu latajacepsy.pl, ale niestety są poślizgi, przepraszam, po Chorzowie wszystko uzupełnię

• 3 months later...