Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto nasz Łaciatek. Biedniutki. NIe radzi sobie w schronisku. Nie wie o co chodzi. Jest łagodny i kochany. Na spacerku nie ciągnie i (jak na dalmata:cool3:) cudnie chodzi na smyczy:loveu:. Ale poza tym bida z niego.

Na zdjęciu dalmek w biurze, ma przemywane oczko...inny psiak w boksie mu do sluchu ( do oka raczej) chciał przemówic:roll:..

Na razie nie wiem nic więcej. Jutro napiszę w jakim wieku jest. Moze dziewczyny wiedzą i napiszą juz dzis:)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie potrafi się odnalesc nic a nic. Jedynie na spacerkach odżywa. ale ile jest psow, ile można kazdemu poswieci czasu. byl w sobotę na spacerze i czeka...czeka...czeka....

Posted

On kilka tygodni jest w schronisku. wczesniej nie mialam zdjęc.

dzis mialam zasięgnąc o więcej informacji ale nie wyrobilam się. jutro zapytam. Może Kordonia juz dzis więcej napisze. poproszę, zeby tutaj zaglądnęła.

Dzięki za pomoc.

Posted

powiem Ci jutro, ale on nie jest taki stary.

nasza suka ma 12 lat i wyglada młodziej. Ale nie wydaje mi się, zeby on byl staruszkiem. Schronisko go tak dołuje

zaglądne mu w ząbki i będziemy mnie więcej wiedziec na czym stoimy

Posted

Dalmi dziś byl na spacerku. Jest kochany. Typowy dalmat. W stosunku do mnie ( ktorej nie zna jeszcze) jest przyjazdny ale z dystansem, w stosunku do ludzi ktorych zna ( Lindy, ktora tam pracuje) jest bardzo wylewny.

Zaglądalam w zęby. Są na miejscu, ale pierwszej mlodości faktycznie już nie jest. Nie wiem, iel ma lat...dalmaty to dla mnie zagadka. Są psy osmioletnie, ktore wyglądają jak staruszki. Są psy jak moja 12letnia sunia, ktora wyglada na 6 lat.

Kości dalmata w każdym razie są w porządku. Zadnej dysplazji czy innych. Pięknie robi siad- zwrócilam uwage jak siada- bez problemow. moze ma 8 lat (???)

na zdjęciach jakos wychodzi gorzej niż na żywo. Byc moze zdjęcia nie oddają jego energii. Vitka strzelila dzis na szybko kilka zdjęc i pózniej będą.