bea_m Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Charly przetłumacz to co tam napisali bo ja całkowicie niekumata jestem :placz: Quote
Charly Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Kontrolle bei Xantino Kontrola u Xantinka:) Hallo ihr Lieben, nun endlich zwei Fotos von eurem Dalmatiner. Cześć Kochani, wreszcie dwa zdjęcia Waszego dalmatyńczyka. Es geht ihm seeeehr gut. Er kommt mit den Enkelkindern des Ehepaares toll zurecht. Piesek czuje się baaaaardzo dobrze:). Wspaniale dogaduje sie z wnukami właścicieli. Sie sind alle mehr als zufrieden. Wszyscy są nad wyraz zadowoleni. Eine E-Mail gab es leider keine, der Ehemann hat eine Arztpraxis und nur dort ist eine E-Mail-Adresse vorhanden gewesen. Adresu mailowego niestety nie ma- mąż pani ma gabinet lekarski i tylko tam jest adres mailowy (pewnie chodzi o internet;)) Die Familie wird sich auch noch bei euch melden. Rodzinka pieska też jeszcze się u Was zgłosi. Hoffe, euch damit geholfen zu haben. Mam nadzieję, że mogłam pomóc. Viele liebe Grüße serdecznie pozdrawiam Quote
bea_m Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Czyli chyba już sobie wzajemnie podziękować można. No to zacznę. Dziękuję Charly za pomoc w wyciągnięciy Xantino (a on tak sie wtedy nie nazywała) ze schroniska i za zgodę Pani Kierownik. Arkowi za tymczas i transport. Naszym ludziom od dalmatów. Kasi od dobków za pomoc w adopcji.Fundacji DNH i nowemu domkowi. Myślę że dla tego psa duża liczba ludzi zrobiła kawał dobrej roboty :Rose::Rose::Rose: Quote
kamilka91 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 :multi: ależ wspaniały dom się trafił Kropciastemu :multi: :loveu: oby więcej takich domków... Quote
Recommended Posts