Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fabia ma się bardzo dobrze - zabieram ją teraz codziennie na krótki spacer,żeby się oswajała ze światem. Idzie jej coraz lepiej. Już nie boi się chodzenia na smyczy, więc postępy są.

Posted

martka1982 napisał(a):
Fabia ma się bardzo dobrze - zabieram ją teraz codziennie na krótki spacer,żeby się oswajała ze światem. Idzie jej coraz lepiej. Już nie boi się chodzenia na smyczy, więc postępy są.

Dzielna dziewczynka i naprawde sliczna

Posted

Dziewczynki spróbujcie może dac ogłoszenie do gazety ja dałam u nas w Dzienniku Zachodnim w piątkowym wydaniu i w prawdzie nasza sunia szuka dalej domku ale cztery inne pieski znalazły dobry domek

Posted

U nas to nawet nie ma do jakiej gazety.

Jestem w czwartek w schronisku i kogo widzę? Fabię! Biegała z innymi psami! Szok! Ta cichutka, płochliwa sunia dreptała sobie żwawo wśród innych psów i jeszcze widać było,że jest szczęśliwa! Cóż to był za super widok:) Od tamtej pory Fabia jest wypuszczana i radzi sobie naprawdę dobrze. Nie jest już taka nieśmiała:)

Posted

To super, że malutka tak dobrze daje sobie radę wśród innych piesków. Skoda, że nie ma gdzie zamieścic tych ogłoszeń w gazecie. To naprawdę przynosi efekty. Mam nadzieję ze niedługo znajdzie kochający domek bo na taki ta ślicznotka zasługuje.

Posted

Aha. Już wiem z kim pomyliłaś Fabię. Tym psem jest Welwet. Fabia jest zdecydowanie mniejsza i drobniejsza od Welweta:) Poznasz, to się przekonasz, a ja w takim razie czekam na wieści co do Twojej decyzji:)

Posted

Aarionne napisał(a):
Wow, nawet nie wiedziałam, że Fabia ma tutaj wątek! W poniedziałek jadę do schroniska, zobaczę się z Fabisią :multi:

Uprzejmie proszę o wymizianie Fabi od wszystkich Ciotek, i ode mnie też.
Ja mam za daleko do schroniska :placz:, a ona jest taka śliczna.:loveu:

Wesołych Świąt dla Was Wszystkich.