martka1982 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Nagrałam wtedy 2 filmiki, więc wstawiam również ten drugi YouTube - fabisia Quote
stokrotka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgusiaP Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jejku jak tu cichutko przeglądam ten watek od jakiegos czasu. Taka ślicznotka zasługuje na wspaniały domek. Co tam nowego u suni ? Quote
martka1982 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Fabia ma się bardzo dobrze - zabieram ją teraz codziennie na krótki spacer,żeby się oswajała ze światem. Idzie jej coraz lepiej. Już nie boi się chodzenia na smyczy, więc postępy są. Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 martka1982 napisał(a):Fabia ma się bardzo dobrze - zabieram ją teraz codziennie na krótki spacer,żeby się oswajała ze światem. Idzie jej coraz lepiej. Już nie boi się chodzenia na smyczy, więc postępy są. Dzielna dziewczynka i naprawde sliczna Quote
stokrotka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Fabia śliczoto jak było dzisiaj na spacerku? :loveu: Quote
martka1982 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Było bardzo dobrze - Fabia świetnie sobie radzi, choć nadal wielki z niej wypłosz... Quote
terra Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ale z malutkiej jest przylepka:loveu: Ucz się ślicznotko chodzić na smyczce i wędruj do własnego domku. Quote
AgusiaP Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dziewczynki spróbujcie może dac ogłoszenie do gazety ja dałam u nas w Dzienniku Zachodnim w piątkowym wydaniu i w prawdzie nasza sunia szuka dalej domku ale cztery inne pieski znalazły dobry domek Quote
stokrotka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Malutka co Ty tu jeszcze u mas robisz - nie rozumiem.:roll: Quote
martka1982 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 U nas to nawet nie ma do jakiej gazety. Jestem w czwartek w schronisku i kogo widzę? Fabię! Biegała z innymi psami! Szok! Ta cichutka, płochliwa sunia dreptała sobie żwawo wśród innych psów i jeszcze widać było,że jest szczęśliwa! Cóż to był za super widok:) Od tamtej pory Fabia jest wypuszczana i radzi sobie naprawdę dobrze. Nie jest już taka nieśmiała:) Quote
AgusiaP Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 To super, że malutka tak dobrze daje sobie radę wśród innych piesków. Skoda, że nie ma gdzie zamieścic tych ogłoszeń w gazecie. To naprawdę przynosi efekty. Mam nadzieję ze niedługo znajdzie kochający domek bo na taki ta ślicznotka zasługuje. Quote
AgusiaP Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jejku czemu tu nikt nie zagląda co tu taka cisza u malutkiej?:shake: Quote
Aarionne Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wow, nawet nie wiedziałam, że Fabia ma tutaj wątek! W poniedziałek jadę do schroniska, zobaczę się z Fabisią :multi: Quote
Aarionne Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Hmm... Przyglądam się i przyglądam i znalazłam! Poniżej filmik o Paulince :loveu::loveu::loveu: , ale w ok. 15 sekundzie po lewej stronie pojawia się Fabia, a w 20 zaczyna wchodzić na słupek :evil_lol: (choć tak naprawdę nie jestem pewna czy to ona, Marta musiałaby zidentyfikować :cool3: ) YouTube - Paulinka z Konińskiego Schroniska Quote
martka1982 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Nie, na tym filmiku nie ma Fabii. Nie wiem nawet z którym psem mogłaś ją pomylić. Fabia dopiero od niedawna jest wypuszczana na zewnątrz. Quote
martka1982 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Aha. Już wiem z kim pomyliłaś Fabię. Tym psem jest Welwet. Fabia jest zdecydowanie mniejsza i drobniejsza od Welweta:) Poznasz, to się przekonasz, a ja w takim razie czekam na wieści co do Twojej decyzji:) Quote
stokrotka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Aarionne napisał(a):Wow, nawet nie wiedziałam, że Fabia ma tutaj wątek! W poniedziałek jadę do schroniska, zobaczę się z Fabisią :multi: Uprzejmie proszę o wymizianie Fabi od wszystkich Ciotek, i ode mnie też. Ja mam za daleko do schroniska :placz:, a ona jest taka śliczna.:loveu: Wesołych Świąt dla Was Wszystkich. Quote
Recommended Posts