martka1982 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Co na dogo robi Fabia? Fabia szuka tutaj domu, ponieważ tylko poprzez ogłoszenia i "wypatrzenie jej" ma szansę go znaleźć. Dlaczego? Fabia mieszka w schronisku daleko od jakiegokolwiek ludzkiego wzroku - akurat takie miejsce jej przypadło. Owszem, ma tam nawet komfortowo - ciepło, sucho, bezpiecznie i w miarę cicho, ale problem w tym,że nikt oprócz pracowników tam nie zagląda:( Wiele już było takich psów w schronisku, które żyły sobie na uboczu, w najdalszych kącikach i nigdy nie znajdowały domów:( Bo któż miałby je tam wypatrzeć?:( Nie chcę aby Fabia dołączyła do grupy psów, które odchodzą w schronisku, bo nie miały szansy pokazania się odwiedzającym. Fabia zasługuje na ciepły dom i dużo miłości i mam nadzieję,że jej śliczna morduchna podbije czyjeś serce. Fabisia jest młoda, ma 2-3latka jeśli nie mniej (już po sterylizacji) jest bardzo spokojna i czuła. Uwielbia dotyk ludzkiej ręki i jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Urzeka swoją nieśmiałością i delikatnością. Idealnie sprawdzi się w roli kanapowca oraz jako towarzysz spacerów dla osoby równie spokojnej jak ona. Z powodzeniem może być przyjaciółką osoby starszej lub po prostu takiej,która ceni cichego, niezbyt absorbującego swoją obecnością psa. Oto Fabia Quote
stokrotka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Piękniuśia :loveu:, zaznaczam i podnoszę.:loveu: Quote
terra Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ale śliczniusia suczynka :loveu: Pokaż się na początku, maleńka. Quote
stokrotka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Fabia rozpychaj sie łokciami i na pierwszą, już dość siedzenia w kącie. :diabloti: Quote
maarit Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Wpadam na zaproszenie i na razie podnoszę.... Quote
martka1982 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Dzięki dziewczyny,że jesteście, wątek potrzebuje 'rozkręcenia się':) Quote
terra Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kto ma miejsce w domu i w sercu dla takiej maleńkiej ślicznotki? Quote
martka1982 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Nagram również filmik z Fabią ale to może trochę potrwać, bo czasu mi brak na wszystko:( Quote
stokrotka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='martka1982']Nagram również filmik z Fabią ale to może trochę potrwać, bo czasu mi brak na wszystko:( Poczekamy, bo warto. :evil_lol: :loveu: Quote
Maszaberla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dawno nie widzialam takiego slodkiego cuda !:multi: Martusiu - czekam na malenka i na Fasolke;) Quote
stokrotka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kochanie trzeba Cię wypromować, bo jesteś piękna i domki jesze będą się o Ciebie biły tak jak o Hienkę.:eviltong: :loveu: Quote
Sabina02 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jakie ślicznosci malenkie! :loveu: Ale bym sobie ja poprzytulala w łóżeczku! :loveu: W ten weekend porobie jej ogloszonka... Obiecuje ze znajde na to chwilke ;)... bo skoro nie ja, to niech ktos inny szybciutko znajdzie sie do przytulania niuni w łóżeczku... ;) Quote
martka1982 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Sabina02 napisał(a):Jakie ślicznosci malenkie! :loveu: Ale bym sobie ja poprzytulala w łóżeczku! :loveu: W ten weekend porobie jej ogloszonka... Obiecuje ze znajde na to chwilke ;)... bo skoro nie ja, to niech ktos inny szybciutko znajdzie sie do przytulania niuni w łóżeczku... ;) Dziękujemy Sabina, zawsze mogę na Ciebie liczyć:) Quote
stokrotka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Sabina02']Jakie ślicznosci malenkie! :loveu: Ale bym sobie ja poprzytulala w łóżeczku! :loveu:W ten weekend porobie jej ogloszonka... Obiecuje ze znajde na to chwilke ;)... bo skoro nie ja, to niech ktos inny szybciutko znajdzie sie do przytulania niuni w łóżeczku... ;) No to jak się będą ogłoszenia, to na bank będzie domek.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina02 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Narazie zrobilam tylko te, ale zrobie wiecej... :oops: Allegro Alegratka Quote
Recommended Posts