Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co na dogo robi Fabia? Fabia szuka tutaj domu, ponieważ tylko poprzez ogłoszenia i "wypatrzenie jej" ma szansę go znaleźć. Dlaczego?
Fabia mieszka w schronisku daleko od jakiegokolwiek ludzkiego wzroku - akurat takie miejsce jej przypadło. Owszem, ma tam nawet komfortowo - ciepło, sucho, bezpiecznie i w miarę cicho, ale problem w tym,że nikt oprócz pracowników tam nie zagląda:( Wiele już było takich psów w schronisku, które żyły sobie na uboczu, w najdalszych kącikach i nigdy nie znajdowały domów:( Bo któż miałby je tam wypatrzeć?:(
Nie chcę aby Fabia dołączyła do grupy psów, które odchodzą w schronisku, bo nie miały szansy pokazania się odwiedzającym. Fabia zasługuje na ciepły dom i dużo miłości i mam nadzieję,że jej śliczna morduchna podbije czyjeś serce.

Fabisia jest młoda, ma 2-3latka jeśli nie mniej (już po sterylizacji) jest bardzo spokojna i czuła. Uwielbia dotyk ludzkiej ręki i jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.
Urzeka swoją nieśmiałością i delikatnością. Idealnie sprawdzi się w roli kanapowca oraz jako towarzysz spacerów dla osoby równie spokojnej jak ona. Z powodzeniem może być przyjaciółką osoby starszej lub po prostu takiej,która ceni cichego, niezbyt absorbującego swoją obecnością psa.

Oto Fabia

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie ślicznosci malenkie! :loveu: Ale bym sobie ja poprzytulala w łóżeczku! :loveu:

W ten weekend porobie jej ogloszonka... Obiecuje ze znajde na to chwilke ;)... bo skoro nie ja, to niech ktos inny szybciutko znajdzie sie do przytulania niuni w łóżeczku... ;)

Posted

Sabina02 napisał(a):
Jakie ślicznosci malenkie! :loveu: Ale bym sobie ja poprzytulala w łóżeczku! :loveu:

W ten weekend porobie jej ogloszonka... Obiecuje ze znajde na to chwilke ;)... bo skoro nie ja, to niech ktos inny szybciutko znajdzie sie do przytulania niuni w łóżeczku... ;)

Dziękujemy Sabina, zawsze mogę na Ciebie liczyć:)

Posted

[quote name='Sabina02']Jakie ślicznosci malenkie! :loveu: Ale bym sobie ja poprzytulala w łóżeczku! :loveu:W ten weekend porobie jej ogloszonka... Obiecuje ze znajde na to chwilke ;)... bo skoro nie ja, to niech ktos inny szybciutko znajdzie sie do przytulania niuni w łóżeczku... ;)

No to jak się będą ogłoszenia, to na bank będzie domek.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: