jula.ower Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Hej! Jestem tu nowa i liczę na wsparcię :) Mam malutką sunię, w sumie to już ma 10 miesięcy... Niestety martwię się o nią, bo od jakiegoś czasu zaobserwowałam u niej nagłe przyśpieszone oddechy, bicie serca i ruch klatki piersiowej. Ze względu na moje własne przygody od strony kardiologii, jest to mój bardzo czuły punkt. Nie zaobserwowałam żadnych innych objawów. Skacze, szczeka, szaleje i psoci :) więc nie sądzę, żeby ją coś bolało. Jednak kiedyś miałam szczeniaka, który umarł w wieku 2,5 miesięcy na parvovirus, więc jakiekolwiek zdrowotne problemy są dla mnie bardzo trudne. Proszę o odpowiedź! Czy to coś poważnego? Z sercem czy z płucami? Do kardiologa sprawa? Quote
Paulina94 Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 W jakich sytuacjach ma przyspieszony oddech i bicie serca? Quote
jula.ower Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 Czasami ja głaszczę i nagle zaczyna mocno i szybko oddychać. Nie wygląda na to, żeby sprawiało jej to jakikolwiek ból, ale wolę być pewna Quote
jula.ower Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 i też tętno, bicie serca jest zdecydowanie przyśpieszone Quote
Recommended Posts