Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no ja tez mam taka nadzieje..tak jak mowie przez tel to nie duzo sie od pani dowiedzialam..obiecala mi tylko,ze gufis bedzie mieszkal w domu razem z nia i nie ma opcji zeby byl psem podworkowym..co jak dla mnie brzmi dobrze..no i to,ze bez problemu zgodzial sie na starszego psiaka nawet go nie ogladajac bo jak powiedziala wyglad sie dla niej nie liczy.ale z drugiej strony nie wiem w jakich warunkach mieszka i co naprawde moze mu zaoferowac..wiec trzymam kciuki z calej sily to byloby ogromne szczescie gdyby sie udalo..

Posted

[quote name='Gandzia']Jest zmiana spotkanie jutro!! Jutro mam jeszcze dzwoniĆ co do godziny!![/quote]

Gandzia - serdeczne dzięki za wiaodmośc i za pomoc!!!

[IMG]http://republika.pl/blog_rr_3005981/2940605/tr/a13fl.gif[/IMG]

Oby wszystko było dobrze!

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z tą Panią i musiałyśmy przełożyć spotkanie na jutro jednak z Naszej strony jest wszystko przygotowane zdjęcia, samochód .. Teraz tylko 3mać kciuki...

Posted

Ja też będę się starała nie martwić i mocno trzymam kciuki za powodzenie szansy na domek dla Gufiaczka:kciuki:
niecierpliwie czekam na wieści:cool3:

Posted

[quote name='Gandzia']Ja też 3mam kciuki!! Z rozmowy bardzo miła kobieta ale zobaczymy jutro..[/quote]

Gandzia, dzięki za pomoc:loveu::multi::loveu::multi:
To taka szansa dla Gufiaka:multi: oby wszystko było ok:roll:
jak tylko coś będziesz wiedzieć, od razu pisz koniecznie:cool3:

Posted

[FONT=Calibri][SIZE=3]Ja napiszę wszystko a wy podejmiecie decyzje… Pojechałam z lubym i to bardzo dobrze bo sama bym tam nie trafiła a na bank już bym nie wyjechała… Więc pobłądziliśmy, ale zostaliśmy naprowadzeni przez telefon – na totalnym odludziu znaleźliśmy dom. Wyszliśmy z samochodu – buty tonące w błocie He;) pełno jakiś nie wiem śmieci czy odpadów z budowy ?? Hmm ciemno było więc nie widziałam co to. Dom piętrowy – bardzo fajny… Ale na ta chwilę zamieszkały jest jeden pokój. Do którego zostaliśmy zaproszeni. W pokoju rozłożona wersalka, obok worki ( przypuszczam, że z ubraniami) ,stół, krzesło , piec z tych niedużych do gotowania i pewnie do ogrzewania mieszkania , kuchenka i inne pierdoły. Więc zamieszkały jest jeden pokój, kobieta twierdzi, że na wiosnę będzie chciała go otynkować i pomalować i w pokoju przed wstawić okno… Ogródek nie ogrodzony, ale tak jak mówię jest to odludzie więc aut zero…[/SIZE][/FONT]