grzenka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 To czekamy z niecierpliwości na informacje! Quote
mgie Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Oby wszystko okazało się w jak najlepszym porządku...i domek byłby najlepszym na świecie:roll: Quote
clo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 no ja tez mam taka nadzieje..tak jak mowie przez tel to nie duzo sie od pani dowiedzialam..obiecala mi tylko,ze gufis bedzie mieszkal w domu razem z nia i nie ma opcji zeby byl psem podworkowym..co jak dla mnie brzmi dobrze..no i to,ze bez problemu zgodzial sie na starszego psiaka nawet go nie ogladajac bo jak powiedziala wyglad sie dla niej nie liczy.ale z drugiej strony nie wiem w jakich warunkach mieszka i co naprawde moze mu zaoferowac..wiec trzymam kciuki z calej sily to byloby ogromne szczescie gdyby sie udalo.. Quote
fizia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='Gandzia']Jest zmiana spotkanie jutro!! Jutro mam jeszcze dzwoniĆ co do godziny!![/quote] Gandzia - serdeczne dzięki za wiaodmośc i za pomoc!!! [IMG]http://republika.pl/blog_rr_3005981/2940605/tr/a13fl.gif[/IMG] Oby wszystko było dobrze! Quote
Gandzia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jest zmiana spotkanie jutro!! Jutro mam jeszcze dzwoniĆ co do godziny!! Quote
grzenka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 To trzymamyyyyy :thumbs::happy1::thumbs:!!!! Quote
Gandzia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Rozmawiałam przed chwilą z tą Panią i musiałyśmy przełożyć spotkanie na jutro jednak z Naszej strony jest wszystko przygotowane zdjęcia, samochód .. Teraz tylko 3mać kciuki... Quote
clo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 o kurcze..nie usne z tej niepewnosci;) a czemu Pani przelozyla?trzymam kciuki baaardzo mocno....ale ciekawosc az mnie zjada;p Quote
stokrotka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Nie martw się,:sadCyber: może Pani coś pilnego wypadło w ostatniej chwili, :splat:czasami tak bywa,trzymamy kciuki :kciuki:, na pewno będzie dobrze. :glaszcze: Quote
bico Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja też będę się starała nie martwić i mocno trzymam kciuki za powodzenie szansy na domek dla Gufiaczka:kciuki: niecierpliwie czekam na wieści:cool3: Quote
Gandzia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja też 3mam kciuki!! Z rozmowy bardzo miła kobieta ale zobaczymy jutro.. Quote
bico Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Gandzia']Ja też 3mam kciuki!! Z rozmowy bardzo miła kobieta ale zobaczymy jutro..[/quote] Gandzia, dzięki za pomoc:loveu::multi::loveu::multi: To taka szansa dla Gufiaka:multi: oby wszystko było ok:roll: jak tylko coś będziesz wiedzieć, od razu pisz koniecznie:cool3: Quote
clo Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 o rany..to juz dzis...no nie wytrzymam z tego napiecia..;) Quote
fizia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='clo']o rany..to juz dzis...no nie wytrzymam z tego napiecia..;)[/quote] Ja jestem dobrej myśli - musi się udać!:loveu: Quote
Gandzia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :thumbs::thumbs: ii JA ;) Musi być wszytsko dobrze!! Jak będę juz po to napiszę!! Quote
clo Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 a o ktorej spotkanie??czekam na wiesci:)))oby,oby... Quote
Gandzia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [FONT=Calibri][SIZE=3]Ja napiszę wszystko a wy podejmiecie decyzje… Pojechałam z lubym i to bardzo dobrze bo sama bym tam nie trafiła a na bank już bym nie wyjechała… Więc pobłądziliśmy, ale zostaliśmy naprowadzeni przez telefon – na totalnym odludziu znaleźliśmy dom. Wyszliśmy z samochodu – buty tonące w błocie He;) pełno jakiś nie wiem śmieci czy odpadów z budowy ?? Hmm ciemno było więc nie widziałam co to. Dom piętrowy – bardzo fajny… Ale na ta chwilę zamieszkały jest jeden pokój. Do którego zostaliśmy zaproszeni. W pokoju rozłożona wersalka, obok worki ( przypuszczam, że z ubraniami) ,stół, krzesło , piec z tych niedużych do gotowania i pewnie do ogrzewania mieszkania , kuchenka i inne pierdoły. Więc zamieszkały jest jeden pokój, kobieta twierdzi, że na wiosnę będzie chciała go otynkować i pomalować i w pokoju przed wstawić okno… Ogródek nie ogrodzony, ale tak jak mówię jest to odludzie więc aut zero…[/SIZE][/FONT] Quote
iwi10 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nie wiem a kobieta jakie wrażenie zrobiła bo po opisie miejsca to niezbyt mi się podoba. Quote
Recommended Posts