Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko, jaka straszna historia:-(
Biedny Gufiś...mogę dać 10 zł /m-c jakby co:roll:
A o sprawdzenie domku trzeba by poprosić kogoś z Krakowa, może ktoś mógłby podjechac te 10 km...weekend się zaczyna,może ktoś dałby radę:roll:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada-jeje']Chyba niedaleko Wieliczki jest jeszcze Pati, a wogole to jest okolo 10 km od Krakowa.[/quote]

To jest podobno koło Wolbromia, Miechowa.

Pisałyśmy do Gandzi - podobno jest z tej okolicy

Posted

[SIZE=3][COLOR=red]PROSIMY O POMOC W SPRAWDZENIU DOMU!![/COLOR][/SIZE]

Miejscowość [SIZE=5][COLOR=magenta]CHARSZNICA [/COLOR]- [COLOR=magenta]miedzy - MIECHOWEM I WOLBROMIEM[/COLOR][/SIZE]
Na północ od Krakowa

W okolicy są tez takie miejscowości
Strzeżo, Uniejów, Budzyń, Maków, Strzegowa, Wierzchowisko, Książ wielki, Żarnowiec, Kozłów, Gołcza, Wysocice. Trzyciąż, Bydlin

Z Krakowa będzie ok. 40 km

Posted

od razu pomyślalam o Gandzi!!!!:loveu:

tylko ze dopiero dzis :-(wpadlam na tytul / ostatnio w subskrybowanych było troche pracy/

/Gandziu :loveu:witaj witaj sto lat...moja Ty ćwierć :razz:krajanko:loveu:
[B]
w razie takich pilnych pytan / poszukiwan w POLSCE piszcie do mnie na pw lub GG[/B] [B]lub maila[/B] jesli tylko jestem odpowiem z mety - a w Mapie dogo duzo wpisow .no i nie kazdy jeszce obeznany z poslugiwaniem sie nia - choc to bardzo proste

[B][SIZE=4]Z A W S Z E P O M O G Ę !!!! [/SIZE][/B]

Posted

super!!to oby sie udalo domek jak najszybciej sprawdzic..bo pani czeka i niby duzo jest w domu..to by bylo pd razu wiadomo na czym stoimy.:)gandziu fizia podala ci do pani tel to trzeba jej bedzie powiedziec ze najpierw jednak wizyta odbedzie sie bez psiaka bo na poczatku zastanawialysmy sie tez na opcja zeby jechac z gufim od razu bo pani chciala go od razu mowilam jej jak mniej wiecej wyglada i ze ma ok 8lat.ze zostal oddany i mieszkal wczesniej u starszego pana itd.wiec zna histroie.a jesli domek zostanie zatwierdzony to gufi przyjedzie jak najszybciej do niej

Posted

[quote name='clo']super!!to oby sie udalo domek jak najszybciej sprawdzic..bo pani czeka i niby duzo jest w domu..to by bylo pd razu wiadomo na czym stoimy.:)gandziu fizia podala ci do pani tel to trzeba jej bedzie powiedziec ze najpierw jednak wizyta odbedzie sie bez psiaka bo na poczatku zastanawialysmy sie tez na opcja zeby jechac z gufim od razu bo pani chciala go od razu [B]mowilam jej jak mniej wiecej wyglada i ze ma ok 8lat.ze[/B] zostal oddany i mieszkal wczesniej u starszego pana itd.wiec zna histroie.a jesli domek zostanie zatwierdzony to gufi przyjedzie jak najszybciej do niej[/quote]

może lepiej wydrukować zdjęcie Gufiaczka, skoro nie widziała...

Posted

[quote name='xmartix']może lepiej wydrukować zdjęcie Gufiaczka, skoro nie widziała...[/quote]

jeśli Pani faktycznie Gufiaczka nigdzie nie widziała, to może dobrze by było choć fotkę wydrukowana pokazać:roll:
trzymam kciuki:happy1::happy1::happy1:

Posted

[URL="http://www.picturesanimations.com/butterfly/6/561874hhz1c12ps5.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/b/butterfly/561874hhz1c12ps5.gif[/IMG][/URL]

Posted

czy ktos ma jakis kontakt z gandzia?bo nie wiem czy juz dzwonila do Pani..a ja sie na dzis umawialam z Pania na telefon..,ze potwierdze kiedy wizyta i keidy w razie co gufis moze przyjechac..

Posted

kurcze..nie wiem w takim razie co zrobic..mialam sie dzis odezwac do Pani co i jak i keidy wizyta ewentualna..czy ktos ma tel do gandzi?bo ja mialam zapisany ale gdzies mi sie zapodzial;///a nie wiem czy juz sie z Pania skontaktowala czy nie..

Posted

Nie mozna zadzwonić do tej Pani i zapytać czy ktoś już u niej był? Przecież taka szansa dla psiaka może już się nie pojawić...szkoda tego zmarnować:-(...Z tego co pisałyście na wątku ta Pani przecież czeka na kontakt i psiaka:shake:...