Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=royalblue]Madziorny znaczy się... :roll:[/COLOR][/I][/B][/quote]

Ooo właśnie, tak myślałam, ale nie napisałaś nicku, wiec wpisałam imię :)

Bardzo dziękujemy!!!

Posted

lara nr konta fizia musi ci podac bo to ona prowadzi zbiorke na dziadunia:)
ok trzeba gufiaka intensywnie oglaszac mysle..jakie aktualnie ma ogloszenia?nr tel do ogloszen 509 173 446 i mail do fizi [email][email protected][/email]jwyzszy czas intensywnie poszukac domku dla dziadunia:)

Posted

Nie juz nic nie mowili lekarze, guz jest wyciety, tylek sie goi oby nie odrastalo nic, a Gufi to juz zapomnial o schronisku, chodzi biega za Frotka szczeka tez wszedzie go pelno i ogolne samopoczucie ma ok.

Posted

[quote name='Moria']Nie juz nic nie mowili lekarze, guz jest wyciety, tylek sie goi oby nie odrastalo nic, a Gufi to juz zapomnial o schronisku, chodzi biega za Frotka szczeka tez wszedzie go pelno i ogolne samopoczucie ma ok.[/quote]

No to super, to miejmy nadzieję, że przez Nim jeszcze sporo, pięknych lat :loveu::multi:

Posted

[LEFT]Przepraszam za offa:[/LEFT]
[CENTER]
[B]Witam![/B]

[B]W schronisku w Pabianicach (woj. łódzkie) od 2006 roku przebywa piękny pies w typie terriera.[/B]
[B]Psiak jeszcze nigdy nie był na spacerze, nikt nie dba o jego kondycję, szatę - Marcel marnuje się w schronisku.[/B]
[B]Dlatego wspólnie z wszystkimi osobami, którym los Marcela nie jest obojętny podjelismy decyzję i zamierzamy wysłać psiaka do hoteliku.[/B]
[B]Żeby tego dokonać potrzebujemy deklaracji finansowych...[/B]
[B]Bardzo proszę o pomoc dla tego wspaniałego psa...[/B]
[B]Liczy sie każda złotówka...[/B]

POPATRZ W JEGO OCZY!!!
[IMG]http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/original/1228e.jpg[/IMG]

[B]Serdecznie zapraszam na wątek Marcela: [/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialy-mix-terrier-dt-ds-potrzebny-na-cito-prosimy-o-ogloszenia-bannerki-132966/index17.html"][B]KLIK[/B][/URL]

[B]Pozdrawiam[/B][/CENTER]

Posted

podniose! dt/ds pilnie poszukiwany dla tej sunki

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-koko-jest-u-niebezpiecznego-faceta-blagam-o-pomoc-dt-ds-na-cito-sosnowiec-131959/index5.html[/URL] :-(

Posted

dobra mysle,ze naprawde trzeba mocno,mocno oglaszac gufiaka.ale tyle mamy tych psiakow ,ze znow sie troche gubie jesli chodzi o to gdzie ktory jest oglaszany;(czy gufis ma allegro?cafeanimal,alegratke,gumtree?tel do ogloszen 509 173 446 i mail [email][email protected][/email]
trzeba oglaszac dziadunia bo tu nie ma co czekac szcezgolnie ze nie mamy wciaz calych deklaracji na dziadeczka..wiec przypominam tez o pomocy w wysylaniu pw i zbieraniu deklaracji

ciesze sie moriu,ze gufis ma u ciebie tak dobrze i takie cudne chwile teraz przezywa!

Posted

[quote name='Sabina02']Chcialabym przeslac Gufiaczkowi 50 zl. Poprosze o nr konta na PM.[/quote]

podałam numer konta Fizi, ale pewnie już to ktoś przede mną zrobił;)

Posted

,Gufiaczek taki delikutasny jak go niechcący podeptałam to ugryzl mnie w noge no ale nie moge miec pretensji. Spaceruje cały dzień biegnie do bramy z innymi psami, obszczekuje, zjada mokre jedzenie za suchym nie przepada.

Posted

[quote name='Moria'],Gufiaczek taki delikutasny jak go niechcący podeptałam to ugryzl mnie w noge no ale nie moge miec pretensji. Spaceruje cały dzień biegnie do bramy z innymi psami, obszczekuje, zjada mokre jedzenie za suchym nie przepada.[/quote]

No nie możesz mieć pretensji, bo się wkurzył chłopak :evil_lol: (oczywiście współczuję ;) ). Proszę o wygłaskanie psiaka!!!

Posted

[quote name='Moria'],Gufiaczek taki delikutasny jak go niechcący podeptałam to ugryzl mnie w noge no ale nie moge miec pretensji. [/quote]

no znowu dał "czadu":roll: ech te dziadki:evil_lol: dobrze Moria, że się zbytnio nie wkurzyłaś:loveu: