Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gufi w gore!!!nasz cudak nadal zbiera na hotelik!a ja offuje szukamy transportu dla naszego cudnego hebanka na 26 kwietnia z hoteliku wiosny do boleslawca!!!z calych sil prosimy pieknie o wsparcie !transport moze byc platny ale musi byc 26 kwietnia!

Posted

[quote name='Moria']Gufi napewno odżył po zabiegu. Tak w ogole jest bardzo przyjemnym i przyjaznym psem. Zebyscie wiedziały jak sie cieszy ja dostanie miske z jedzeniem.Chodzi po całym ogrodzie gdzie chce odpocząc tam padnie i odpoczywa.[/quote]

Aż przyjemnie się czyta takie wieści o Gufiaku:lol: Odżył w Mori:multi:
od razu z banerka widać, że jest przyjazny:lol: mimo swych różnych dziadziusiowatych nawyków:cool3:;)

Posted

[B][COLOR=DarkGreen]Wesołego Alleluja[/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkOrange]Gufiaczkowi i jego Aniołom[/COLOR][/B] życzy [COLOR=DarkRed]madcat1981[/COLOR][IMG]http://yelims.free.fr/Lapin/Lapin11.gif[/IMG]

Posted

[quote name='bico']podrzuciłam Gufiaczkowi swoje obiecane 30 zł;)[/quote]

Bardzo dziękujemy!!!!

Madziamn - podnoszenie wątku to też wielka pomoc :loveu:

Posted

cioteczki prosze zajrzyjcie to dzidzia ze schroniska gufiaka tez potrzebuje wsparcia:))
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaja-7-m-cy-radosc-milosc-slodycz-na-4-lapkach-zbieramy-na-dt-135372/#post12115148[/url]

Posted

Gufiaczku, biegnij po domek!

[SIZE=3][COLOR=red][B]Życzę Wesołych Świąt, dużo zdrowia i pomyślności, smacznego święconego jajka oraz mokrego śmigusa dyngusa ![/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[URL="http://www.picturesanimations.com/easter/0/112.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/e/easter/112.gif[/IMG][/URL]

[SIZE=5][COLOR=red]WESOŁYCH ŚWIĄT!!![/COLOR][/SIZE]

Posted

Kochany DT Gufisia.... Wesołych Świąt:loveu::loveu::loveu::loveu:
Kochane Cioteczki Spokojnych Świąt i samych miłych myśli:loveu::loveu::loveu:

Posted

No to super!!

czyli tak

[B][SIZE=3]Narazie mamy deklaracje:[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]- Clo - [COLOR=yellowgreen]100 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]- Stokrotka - [COLOR=yellowgreen]3[/COLOR][COLOR=yellowgreen]0 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]- [COLOR=black]Bico -[/COLOR] 50 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Diana79[/COLOR] - 26 zł z bazarku[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]- [COLOR=black]bazarek od Taks[/COLOR] - 60 zł[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Grzenka[/COLOR] - [/COLOR][COLOR=magenta]10 zł miesięcznie[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Bico -[/COLOR] [COLOR=magenta]30 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]-[COLOR=black] Ihabe[/COLOR] - [COLOR=magenta]50 [/COLOR][COLOR=magenta]zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Ihabe[/COLOR] - 100 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Madziorna -[/COLOR] [COLOR=magenta]10 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]-[COLOR=black] Iwi10 -[/COLOR] [COLOR=yellowgreen]30 zł jednorazowo[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]376 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=magenta]100 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][COLOR=blue]w sumie[/COLOR] [COLOR=blue]496 zł[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Doszły do mnie nowe wpłaty :multi::multi:

30 zł od Stokrotki:loveu::loveu::loveu:
i 30 złod Bico :loveu::loveu::loveu:

czyli 60 zł

[B][SIZE=3]Narazie mamy deklaracje:

- Clo - [COLOR=yellowgreen]100 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]- Stokrotka - [COLOR=yellowgreen]3[/COLOR][COLOR=yellowgreen]0 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]- [COLOR=black]Bico -[/COLOR] 50 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Diana79[/COLOR] - 26 zł z bazarku[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]- [COLOR=black]bazarek od Taks[/COLOR] - 60 zł[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Grzenka[/COLOR] - [/COLOR][COLOR=magenta]10 zł miesięcznie[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Bico -[/COLOR] [COLOR=magenta]30 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]-[COLOR=black] Ihabe[/COLOR] - [COLOR=magenta]50 [/COLOR][COLOR=magenta]zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Ihabe[/COLOR] - 100 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Madziorna -[/COLOR] [COLOR=magenta]10 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]-[COLOR=black] Iwi10 -[/COLOR] [COLOR=yellowgreen]30 zł jednorazowo[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]376 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=magenta]100 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][COLOR=blue]w sumie[/COLOR] [COLOR=blue]496 zł[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

Jeśli chodzi o rozliczenia - moje wpłaty do Morii to
31.03. - 250 zł na miesiąc pobytu Gufiego w hoteliku
01.04. - 150 zł na zabieg

w sumie - 400 zł

[COLOR=red]a wpłynęło do mnie
[/COLOR]
Ihabe - 100 zł oraz 50 zł (plus 150 zł zostawione u Morii) - za te 300 zł został zrobiony zabieg
Grzenka - 10 zł
Diana79 - 26 zł z bazarku
bazarek od Taks (nie zabijajcie mnie, jestem już o krok od zrobienia go wreszcie) - 60 zł
Stokrotka - 30 zł
Bico - 30 zł
Iwi10 - 30 zł

[B][COLOR=red]w sumie 336 zł :loveu:[/COLOR][/B]

czyli pieniążków na Gufiego na koncie było

336 zł minus 150 zł (połowa za zabieg)

[COLOR=magenta]mamy na plusie 186 zł (na dzień 14.04)[/COLOR]

Posted

no to przypominamy i dalej zbieramy na hotelik dla dziadziusia!!ja sie kontaktuje z moria nasz chlopak juz coraz lepiej!mysle ,ze czas go chyba zaczac oglaszac!a jak idzie cegielkowe allegro gufiaka?