necia25 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :multi::multi::multi: ale się Biance poszczęściło :multi::multi::multi: AMSTAFKO:loveu: DZIĘKUJEMY:loveu: Quote
amstafka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mogę wziąść na tymczas nie widzę problemu:) tylko jak pisałam wcześniej auto odbiorę po Świętach Wielkanocnych... I jeszcze jedno... Wyjeżdżam 26marca do rodziców do Grecji i jadę tam na 2tyg.:) więc jakby co moja siostra będzie się opiekować bo w sumie tak polubiła te dwie psinki co były u mnie, że na spacerki to ona pierwsza z nimi chodziła:D Numer ten sam... zostawię go w Polsce bo na co mi za granicą:) za granicą będę miała inny:> Ja zabieram swoją sukę ze sobą:) hehe z psem do Grecji:D no ale to mój pies i pojedzie ze mną:D siostrze się przyda jakieś towarzystwo więc jakby co to czekamy na propozycje:) Quote
truskawa144 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Gdyby się udało znaleźć transport to Kaja może jechać do Ciebie w każdej chwili. W każdym razie z punktu widzenia mojego i schroniska:evil_lol: Skoro zaproponowałaś to korzystamy:loveu: Quote
fizia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Oooo to czekajcie - zaraz zapytam Pati-c - bo coś pisała, że może będzie jechać - ale jutro....to nei za wcześnie dla Was?? Quote
Zuza i Noddy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wspaniale, że tak szybko znalazły domki :multi: Quote
mgie Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Od razu wiedziałam,że nietoperek ma w sobie to coś :cool3: Quote
fizia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Z transportem może być problem, bo benzyna kosztowałaby Pati-c 190 zl, a nie za bardzo mamy skąd te pieniążki wytrzasnąć, chyba, że jeszcze ktoś byłby chętny na podróż na tej trasie i podzieliłoby się koszty Quote
Recommended Posts