Życie z Psem Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Witam, szukam osoby, która chce sprzedać hulajnogę maszerską. Chciałbym spróbować pojeździć z psem, więc jestem zainteresowany jakimś używanym sprzętem, aby zobaczyć czy nam się spodoba. Najlepiej z okolic Śląska, ale w razie czego możemy rozmawiać :) Quote
Tyśka) Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Dnia 7.01.2017 o 18:04, Życie z Psem napisał: Witam, szukam osoby, która chce sprzedać hulajnogę maszerską. Chciałbym spróbować pojeździć z psem, więc jestem zainteresowany jakimś używanym sprzętem, aby zobaczyć czy nam się spodoba. Najlepiej z okolic Śląska, ale w razie czego możemy rozmawiać :) A nie lepiej nawiązać kontakt np. ze stowarzyszeniem TRAVOIS albo innym lokalnym miejscem maszerskim? :) Myślę, że jak już to jakieś oferty sprzedaży będą na forum stakeout. Quote
Życie z Psem Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Zapisałem się na grupie FB, mam kontakty z maszerami - nic nie wychodzi :) Podobno w tym okresie trudno, bo nikt nie zamawia ;/ Trzeba czekać. Quote
Recommended Posts