nelebes Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Witam, potrzebuję pomocy w znalezieniu odcinka zaklinacza psów, który oglądałam na youtube (widziałam dwa z tej serii) Cesar pomagał w nim psom znaleźć domy (w każdym odcinku jednemu psu) W jednym odcinku był to pies z ulicy, w drugim ze schroniska W każdym odcinku o psa "walczyły" trzy rodziny, które musiały wykonywać różne zadania, przez które Cesar sprawdzał, do której rodziny najlepiej pasuje pies. BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ! Quote
gojka Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Dnia 2016-12-29 o 23:00, nelebes napisał: Witam, potrzebuję pomocy w znalezieniu odcinka zaklinacza psów, który oglądałam na youtube (widziałam dwa z tej serii) Cesar pomagał w nim psom znaleźć domy (w każdym odcinku jednemu psu) W jednym odcinku był to pies z ulicy, w drugim ze schroniska W każdym odcinku o psa "walczyły" trzy rodziny, które musiały wykonywać różne zadania, przez które Cesar sprawdzał, do której rodziny najlepiej pasuje pies. BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ! Heh,oglądasz i nawet nie wiesz co.Ten program nosi tytuł "Przywódca stada" i ma związek z Zaklinaczem Psów jedynie taki,że też prowadzi go Cesar. Quote
Recommended Posts