Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tutaj jego zdjęcia nowe:

[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/1589/img1406r.jpg[/IMG]

[IMG]http://img41.imageshack.us/img41/612/img1410rd.jpg[/IMG]

pysio widać, że niełatwe miał życie :-(
[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/6305/img1412j.jpg[/IMG]

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tym,ze przecież ten psiak nie będzie czekał aż ktoś go dzisiaj złapie gdy Gonia się dowie czy Czaruś pójdzie do ds czy nie..on moze się wtedy gdzieś schować i się go nie złapie.

Posted

Trzeba się dowiedzieć od gonii jak to zorganizować.
Tutaj więcej szczegółów:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/starszy-onek-czeka-na-pomoc-czy-sie-doczeka-potrzebne-deklaracje-145618/index12.html#post12956182[/URL]

Moim zdanie trzeba go jak najprędzej złapać a dalej się pomyśli ...
i się dogadamy , bo i jakies fundusze są dla niego...

Posted

a gdzie go po złapaniu umieścić? ja nie mam możliwości przechowania go więc najlepiej by było złapać go i od razu zeby transport był,ale wiem że to trudne zadanie.:shake:

Posted

Rozumiem , dzisiaj musimy to zorganizować
Gonia powinna coś napisać ...Czy będzie to aktualne..
Ale chyba tak ,bo czaruś jest taki fajny...
Bo jak nie to musimy koniecznie szukać innego rozwiązania..

Posted

Z tego co wiem to jutro Kubuś (takie imie dałam psiakowi już jakiś czas temu) musiałby się znaleźć w Warszawie i dopiero pojechałby do Elbląga na miejsce Czarusia,tak?a jest w ogóle transport do Wa-wy?

Posted

Ciężko tu na stereo , bo mamy dwa wątki o nim...
Teraz pisze na tamtym wątku Ada-jeje ,że u Marty jest miejsce
potwierdzone...
Na tamtym wątku pisze gonia o transporcie ( muszę zobaczyć)
Cytuję Gonię:
POnieważ u mnie na koncie jest juz dla onka 650 zł to ja proponuje pieniazki z bazarki ick naprawde oddac dla biedaka z Ol....tamta Pani zadeklarowala miesiecznie placic 150 zl wiec gdyby pieniazki ick poszly a niego, to mialby juz zapewnione ok 3 mmiesiecy "na dzień dobry"....(jesli bylaby kwota 300z)...dzis rozstrzygna się losy Czarusia z radomia..jesli pojdzie do domku(bo jest taka szansa) to byloby miejsce u Morii w Elblągu(bo tam jest wlasnie trzymane miejsce dla Czarusia)..transport ma byc jutro ze śledzikiem..z W-wy (tzn Sledzik jedzie z Gliwic, ma byc dowieziony do W-wy)...jesli Czarus nie pojedzie mze jechac Biedulek..co o tym myslicie????

Posted

[quote name='ick']Musimy siędogadać i psiaka złapać i do hotelu wydać.
JUTRO>>>
Mamy dwie propozyje:
Gonia musi jeszcze potwierdzić
i Ada-jeje u Marty[/quote]
Juz wszystko wiem- Czarus pojechal do swojego domku!!!!:multi::multi::multi:Wobec powyzszego-gdyby do jutra dowieźc do Pati (nie wiem jeszcze na ktora godz- moge sie dowiedziec)Kubusia- moze jechac razem ze Sledzikeikm do Morii- jest juz uprzedzona o takowej mozliwosci...Sledzik wyjezdza z Gliwic do w-wy (nie wiem gdzie jest Olkusz)...zinnym czlowiekiem, z W-wy przejmje Go Pati. Jesli sie uda- moze jechac tez Kuba...no ale skoro Ada napisala o miekscu u Marty to ja juz nie wiem..musze wiedziec zeby moc mowic cokolwiek ludziom wiozacym...czy bylby w ogole ktos kto by mogl Kube zawieźc do W-wy???No i gdzie jest ten hotelik Marty???

Posted

To gratulujemy :loveu:Czarurusiu !!!
Ada-jeje nic więcej nie napisala ( nie ma mowy o transportu,też nie wiem gdzie ten hotel, ona czeka na telefon od pani, ktora go widziała...)
A na tym wątku nic nie pisze.....

Tutaj mamy dgomankę, która może go złapać a resze musicie się dogadać.
Olkusz jest 30 km od Krakowa ( zobacz mapę w internecie)
On musi być zabrany aby nie było za póżno:placz:
Na moim bazarku już prawie 450 zł...

Posted

[quote name='ick']To gratulujemy :loveu:Czarurusiu !!!
Ada-jeje nic więcej nie napisala ( nie ma mowy o transportu,też nie wiem gdzie ten hotel, ona czeka na telefon od pani, ktora go widziała...)
A na tym wątku nic nie pisze.....

Tutaj mamy dgomankę, która może go złapać a resze musicie się dogadać.
Olkusz jest 30 km od Krakowa ( zobacz mapę w internecie)
On musi być zabrany aby nie było za póżno:placz:
Na moim bazarku już prawie 450 zł...[/quote]No tak..ale co ja mogę???To faktycznie dosc daleko do w-wy...moze wiec blizej do Gliwic albo gdzies na trasie..tylko obawiam sie ze to juz troche moze byc za poźno na takie ustalenia...choc wiem ze dla chcacego nic trudneggo..ja niestety przed ekranem monitora nie za wiele moge...chyba ze zorganizowac transport bezposrednio do Morii z Olkusza...bo miejsce jeszcze jest...(za Czarusia)..ale dlugo nie bedzie trzymane...no ale jesli jest tez miejsce u Marty- moze blizej....tylko dobrze byloby wiedziec co ustalamy...

Posted

[quote name='malawaszka']a u Marty to nie ten hotelik w Krakowie? :niewiem:[/quote]
Nie mam pojecia, tez bym chciala wiedziec:roll:No ale jesli w Krakowie to byloby super- bo to prawie na miejscu....

Posted

nie znam Marty, szkoda ,że Ada-jeje wchodzi krótko na tamten wątek
i nic nie rozumiemy o co chodzi... ..i więcej nic nie słychać
A wiec możemy nadal ....coś pisać.....

a więc psiak pozostanie nadal na ulicy w niebezpieczeństwie..
szkoda, a mieliśmy nadzieje na uratowanie go przed ....sch.Olku..:-(

Posted

U Marty znaczy sie pod Myslenicami, tam gdzie mamy juz swoje cztery psy, Oskara, Grete, Dusie, i Rottke, a byl jeszcze Paker i :wallbash: Onek tez z OL ten z chorym uszkiem ktorego imie zapomialam :oops: ale oni juz w DS.

Posted

[quote name='Ada-jeje']U Marty znaczy sie pod Myslenicami, tam gdzie mamy juz swoje cztery psy, Oskara, Grete, Dusie, i Rottke, a byl jeszcze Paker i :wallbash: Onek tez z OL ten z chorym uszkiem ktorego imie zapomialam :oops: ale oni juz w DS.[/quote]
o Adus ale kiedy moze jechac Kubus???Cos juz wiesz na ten temat???

Posted

A jak to ma wygładać konkretnie.
Do zlapania mamy już prawdopodobnie naszą dogomankę.
Nie potrzeba tej pani , która telefonowala.

A kto go tam jutro przetransportuje i ile taki hotelik kosztuje?
Czy chodzi tu o koszty benzyny ? Bo mamy już jakieś pieniążki
dal niego...

Posted

Poniewaz faktycznie sa dwa watki dla psa, i ja sie juz pogubilam napiszcie prosze jaka kase psiak juz ma uzbierana, bo my bez deklaracji jako Fundacja nie mozemy juz wziasc piatego psa na hotel :shake:

Posted

to co na tamtym wątku , gonia pisała....
i mój bazarek jest już ok.450 zł i jednorazowo 30 zł od Ihabe
i będzie jeszcze bazarek od Dorixx (zadeklarowany na tym wątku)
i w razie potrzeby zrobię też bazarek dla niego...

Posted

[quote name='Ada-jeje']Poniewaz faktycznie sa dwa watki dla psa, i ja sie juz pogubilam napiszcie prosze jaka kase psiak juz ma uzbierana, bo my bez deklaracji jako Fundacja nie mozemy juz wziasc piatego psa na hotel :shake:[/quote]
Deklaracji to nie ma zadnych jeszcze..mamy uzbierane z bazarku kochanej cioteczki ick pieniazki...ok 450 zl(tak cioteczko??Cala kwota bedzie dla Kubusia??) no i Pani z OL deklarowala ze bedzie 150 zł miesiecznie mogla na niego placic...sprawa pojawila sie od wczoraj- nikt nic jeszcze nie deklarowal..

Posted

[quote name='ick']To co z psiakiem jutro robimy?[/quote]
No wlasnie..co robimy????:razz:CZasu coraz mniej...chyba jednak nierealne jest na jutro na ok 11 dowieźc Kubusia do w-wy...