margotta Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Niewielki 5 letni ( ok 6 kg ) piesek, wyrzucony z domu kiedy zabrakło jego pana, bardzo spragniony ludzkiej uwagi i miłościKajtuś jest bardzo łagodnym pieskiem i pogodnym, przyjacielskim dla dzieci i zwierząt, wdzięcznym za wszystko.Szukam dla niego domu .Jest już zaszczepiony. Quote
margotta Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 Śpi w starej pustej stodole , 2 razy dziennie go dokarmiam , okolice Dobronia koło Pabianic..... proszę o pomoc , niestety ja mam 3 duże psy a Kajtuś swego czasu został pogryziony przez sąsiedzkie psy i się boi dużych psów.... gdyby coś to moj kontakt 500529166.... Quote
azalia Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Dzisiaj dopiero znalazłam wątek Kajtusia,czy maluszek znalazł już dom? Jeśli nie,to popytam wśród znajomych. Quote
azalia Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Margotta,co u kajtusia słychać,napisz proszę. Quote
Recommended Posts