Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie,

czy w Kliczborku potrzebne jest sprawdzenie ds, czy co dokładnie ? Bo nie ma w wątku mowy o DS i ja już teraz nie wiem, co i jak dokłądnie :roll:
Jeśli moja pomoc jest potrzebna, proszę o kontakt: 506 935 278.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Martyna22']Wlasnie otrzymalam dobre wiesci :-) Pies zostaje w DT. Opiekunowie postanowili go zatrzymac!! :multi: W zwiazku z tym chcialam zapytac jak mam przeniesc watek??

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:...jak można nie zakochać się w takim misiu???
NIE MOŻNA!!!! Huuuuuuuura......szczęścia Berniku!!!!:loveu:

Zmień tytuł na np Bernardyn Berni MA DOM! Zostaje w domku tymczasowym!
i moderatorzy sami przeniosą!
...chyba:oops:

Posted

Tytul zmieniony. Anettta z tego co mi wiadomo to Ci ludzie kochaja zwierzeta. Maja konie, psy, ptactwo, kroliki i co tam pewnie sobie wymyslisz. Ostatnio znajomy wiozl do nich gesi z AR we Wro bo bylo ich za duzo i musieli by je ubic. Oni je przyjeli wiec mam nadzieje, ze psem tez sie zajma na cale zycie, choc nigdy nie mozna byc niczego pewnym na 100%. W kadym razie trzymam kciuki. A tak przy okazji to czy sie kontaktowalas z nimi, bo to chyba Tobie wysylalam na maila numer telefonu..?