Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
Zostalam poproszona o wrzucenie Berniego na to forum. Berni to okolo 2 letni Bernardyn. Zostal zlapany przez Straz Miejska blakajac sie po Kluczborku (woj. Opolskie). Zostal tymczasowo przewieziony do gospodarstwa agroturystycznego, z ktorego zostanie przekazany do schroniska w ciagu kilku dni, jesli nie znajdzie sie wlasciciel badz nowy dom!! Berni w momencie zlapania byl zaniedbany, zapchlony, pokaleczony. Obecnie miewa sie lepiej, jest po odpchalniu i czeka! Z informacji jakie otrzymalam wynika, iz Berni to pies przyjacielski w zgodzie zyjacy z innymi zwierzetami, z ktorymi ma kontakt w obecnym miejscu pobytu:loveu:. Zalaczam rowniez 3 fotki. Jak na razie nie posiadam wiecej info, jako iz zostalam jedynie poproszona o umieszczenie tej informacji od ludzi zaangazowanych w szukanie nowego domu dla Berniego. Jesli ktos bylby w stanie pomoc to prosze o kontakt na priw, i wtedy podam numer kontaktowy do osoby obecnie zajmujacej sie psem. Berni bardzo prosi o nowy domek:cool3::bye:

"No i gdzie ten moj nowy pan? Patrze i patrze..."

"Taki jestem brudny :diabloti:"

"No patrzcie jaki jestem slodki :loveu:

Bardzo prosimy o pomoc!!!

Posted

Ci ludzie, ktorzy sie psem zajmuja maja podpisana umowe z miastem i tylko przechowuja psy do czasu przekazania ich do schroniska. Nie wiem czy akurat mysla o tym by psa kastrowac, a juz nie wydaje mi sie zeby mieli na to z wlasnej kieszeni wydac. Moze moznaby to bylo zorganizowac ale to trzeba by bylo sie bezposrednio z nimi skontaktowac i pewnie pokryc koszt kastarcji.

Posted

CaLy czas mam przed oczami to piękne psię! I...boję się go ogłaszać,bo nie wykastrowany...szybko znajdzie dom:-(...pseudohodowcy!

Czy nie ma jakiejś szansy wykastrowania chłopaka?Pomyślcie.
Pieniążki by się poszukało...poprosiło dogomaniaków, może i na miau-cioteczki chętnie pomagają psiakom!
Może ludzie, u których jest psiak zgodziliby się go przetrzymać za pieniądze...taki niby hotelik?

Możecie się dowiedzieć?
Jest jakaś szansa?

Posted

Wyslalam wiadomosc, i czekam na odpowiedz. Jak sie czegos dowiem to dam znac. Najwazniejsze zeby byla taka mozliwosc, koszty jakos sie pokryje, to tez nie jest fortuna przeciez. Jak cos tylko sie dowiem to sie zglosze :) Dzieki wielkie dziewczyny:bye:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
CaLy czas mam przed oczami to piękne psię! I...boję się go ogłaszać,bo nie wykastrowany...szybko znajdzie dom:-(...pseudohodowcy!

Czy nie ma jakiejś szansy wykastrowania chłopaka?Pomyślcie.
Pieniążki by się poszukało...poprosiło dogomaniaków, może i na miau-cioteczki chętnie pomagają psiakom!
Może ludzie, u których jest psiak zgodziliby się go przetrzymać za pieniądze...taki niby hotelik?

Możecie się dowiedzieć?
Jest jakaś szansa?

Czekam na wieści!
:loveu:

Posted

Witam. Przepraszam, ze sie tak dlugo nie odzywalam, ale nie mialam przez dluzszy czas info o psie bo nie mialam kontaktu z moim "zrodlem" ze tak to okresle. Z tego co wiem pies nadal znajduje sie w gospodarstwie i nie zostal poki co przekazany do schroniska. Problem w tym, ze opiekunowie nie sa chetni do kastracji. Nie mam bezposredniego kontaktu z opiekunami, ale takie info otrzymalam. Mi ciezko jest cokolwiek w tej sytuacji zrobic poniewaz obecnie mieszkam w Edynburgu i naprawde niewiele moge. Gdybym byla na miejscu to byloby mi latwiej cokolwiek zorganizowac a tak to tylko przekazuje info jakie uda mi sie dostac. Mysle, ze moze najlepiej by bylo gdybym ktorejs z Was dziewczyny podala maila badz numer telefonu do osoby, ktora sie psem zajmuje i mozecie same z ta osoba porozmawiac i wybadac sytuacje. Ja bedac w Szkocji nawet jesli sie z ta osoba skontaktuje to wciaz mam ograniczone mozliwosci. Wy bedac w Polsce i w temacie mozecie o niebo wiecej niz ja. Jak myslicie?

Posted

Zostal zlapany przez Straz Miejska blakajac sie po Kluczborku (woj. Opolskie). Zostal tymczasowo przewieziony do gospodarstwa agroturystycznego,

czy ktos przebywa w tych okolicach .............szukamy kontaktu ...............