Ambar Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Witam, bohaterka tej galeri będzie Luna, adoptowana prze ze mnie w kwietniu, mój psi ideał. Lunka jest 1-2 letnia suczka, znaleziona została blakajaca się w ciąży w jakiejś wsi. Prawdopodobnie wyrzucona z poprzedniego domu. Bo dom miała na pewno i to raczej nie na wsi bo ruch uliczny jej nie straszny, nawet autobusy.Na pewno w tamtym domu były dzieci bo miska je uwielbia. Boi się mężczyzn szczególnie starszych ale już coraz mniej:) Zamieszkała ze mną i dwoma kotami;) Jeszcze w schronisku: Pierwszy dzień w domu: Quote
Ambar Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Zaprzyjazniamy się z kotami, głównie z Ambaem:) Quote
Ambar Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 Witaj:) Lunka była niegrzeczna na wakacjach, chyba zmiana miejsca i nadmiar wrażeń zaburzyły jej poczucie bezpieczenstwa. Broniła terenu ( mieszkaliśmy w domkach), nasilila jej sie agresja do starszych Panow, niechęć do rowerów, która miałyśmy już przepracowana:( Właśnie wracamy do domu A od poniedziałku przybywają nam 2 koty (białasy) na tymczas. Quote
Tyśka) Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Tak to jest w pracy... raz pod górę, raz z górki. Grunt to się nie poddawać i na nowo przepracowywać problemy. Trzymam kciuki! Quote
Ambar Posted July 24, 2016 Author Posted July 24, 2016 Dziekuje:) Problemy z Lunką były wina wyjazdu:( Wrociłysmy do domu i rowery ignorujemy, z facetami też po staremu:) czyli ostrożnie ale nie warczymy i nie szczekamy. Oby tak dalej:) Quote
Ambar Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Dziekuje;) obecnie to zwariować idzie bo mam 5 kotow w domu, 2 swoje, 2 na tymczasie i jedną kotkę znajomych(na czas urlopu) i psa. Quote
Tyśka) Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Białasy przecudne :) Choć faktycznie można oszaleć. Quote
Recommended Posts