Jump to content
Dogomania

" Miesieczniny" Agata - przerodzilo sie w galerie.

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Siper!!!!My okolo 11.00
Ira - bez psow, nie bedziemy zawyzac poziomu![/quote]

No szkoda bo młody wykąpany, wypachniony i wogóle:cool1: ale trudno!!! ;)
Ciocia Jola szykuj się jutro na spotkanie z małą "koniarą" :) Fote z konisiem widziała, nie wymigasz się !!!

Posted

[quote name='clockwork'][URL]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7483.jpg[/URL]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa Gut na podium... piękne :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz:a w tle widzę oponkę :grins: [/B][/COLOR][/FONT]

:loveu::loveu:;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

:loveu::loveu:;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze że Klotz nie widzi bo już by tam był :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

:loveu::loveu:;)[/quote]
No przeciez formy oponiarskiej nie moze tracic!

Posted

[URL]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7483.jpg[/URL]

choby Zuzol ;-) hihihih

jo tyz miala jutro jechac na wystawa i dooopa musza zasuwac do robotyyyy;-(((((((((((

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze że Klotz nie widzi bo już by tam był :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
teraz wiemy kaj są wszystkie oponki :grins:

Jola godej jak było .....:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ale Wam zazdroszcze,ja tez tak chce:)mozecie sie bez problemu spotkac,bo tak blisko macie...
a jak jestem w polsce to cisza i ni ma spotkania:(
opowiadaj lepiej jak bylo...

Posted

Ponoc fajnie było hihihihi Jolcia z Dareckim I GUTEM byli u mnie w pracy ;-)
Przyszli mnie utulic coby mnie smutno nie było ;-)A dziewczyny dostaly zabawki ;-) Jak nie padne to wkleje fotki ;-) chocby 2 sztuki ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']Ponoc fajnie było hihihihi Jolcia z Dareckim I GUTEM byli u mnie w pracy ;-)
Przyszli mnie utulic coby mnie smutno nie było ;-)A dziewczyny dostaly zabawki ;-) Jak nie padne to wkleje fotki ;-) chocby 2 sztuki ;-)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie padaj :calus: wklejej ;)

jeronie my som u Joli :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Jak bylo? Zimno troche.
Anula ja Cie niestety nie widzialam, a trzeba bylo podejsc, bo ludzie wokol byli mili!
No wiec jechalam,ze tak powiem "w interesach" zalatwionych po mojej mysli. Kupilam tez zabawki, nowa szczotke i kosmetyki dla psow, spotkalam Ire od Waska z Rodzinka, Marcelke od Cookiego ( trzymajmy za niego kcuki - jutro musi byc jego Wielki Dzien,a stawka ostra! Kasia z Marcinem i Frania mi mignela.
Poznalam osobiscie ludzi, u ktorych robie przez net zakupy - dzieki Iza i Iwona:) i ludzi w pielegnacji Gutka - guru - Pani Czempas i Pani Grazynka Michno:)
W Spodku miejscami trzeba bylo omijac "niespodzianki" psie - a juz myslalam, ze kazdy bedzie sporzatal po swym ulubiencu. Bo chyba by wypadalo.
Jutro briardy! Mam swoich ulubiencow i faworytow - trzymam kciuki za Cookiego - bardzo calusny i kochany pies :) Doggera, no i pewnego ..." Kowboja":) , choc tu jest " konflikt" intersow, bo z tego co pamietam startuja w jednej staweczce i oba mi sie podobaja... Ktory wygra...??? Trzeba zawierzyc sedziemy, a sedzia - wysoki poziom!
A tak serio... to wiadomo, Gut wymiata i tak! ...ogonkiem:)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Joluś to ja trzymie za was dzisiaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A trzymaj, trzymaj by nasze przewidywania i marzenia sie spelnily!.

Posted

[quote name='sota36']A trzymaj, trzymaj by nasze przewidywania i marzenia sie spelnily!.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Szczymam....normalnie obiadu dzisiaj nie bedzie tak szczymam:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='sota36'][B][COLOR=Red]LUDZIE!!! TO NIE GUT WYMIATAC MA!!!! TO WYMIESC MA COOKI!!!!!!! GUT PLASZCZY DOOPKE NA SOFIE![/COLOR][/B][/quote]:roll::roll::roll:

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]takiemu to dobrze...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ale i tak Gut wymiata ma długaśny ogoneka,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]a u czarnego ciężko z wymiataniem :diabloti:[/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]a czytać to w pierwszej klasie uczyli :oops:[/SIZE][/FONT][/CENTER]