eria Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 coraz więcej osób się przyznaje że będzie:multi::cool3: Quote
Vasco Irjar Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='sota36']Siper!!!!My okolo 11.00 Ira - bez psow, nie bedziemy zawyzac poziomu![/quote] No szkoda bo młody wykąpany, wypachniony i wogóle:cool1: ale trudno!!! ;) Ciocia Jola szykuj się jutro na spotkanie z małą "koniarą" :) Fote z konisiem widziała, nie wymigasz się !!! Quote
sota36 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 HURA!!!! POZNAM RODZYNECZKE!!!! My jedziemy na zakupy, wiec pewno tam bedziemy, gdzie stoiska. Musze odebrac zamowione kosmetyki dla mlodzienca. Quote
clockwork Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [url]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7483.jpg[/url] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa Gut na podium... piękne :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='clockwork'][URL]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7483.jpg[/URL] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa Gut na podium... piękne :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:a w tle widzę oponkę :grins: [/B][/COLOR][/FONT] :loveu::loveu:;) Quote
clockwork Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:a w tle widzę oponkę :grins: [/B][/COLOR][/FONT] :loveu::loveu:;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze że Klotz nie widzi bo już by tam był :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:a w tle widzę oponkę :grins: [/B][/COLOR][/FONT] :loveu::loveu:;)[/quote] No przeciez formy oponiarskiej nie moze tracic! Quote
zuzolandia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [URL]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7483.jpg[/URL] choby Zuzol ;-) hihihih jo tyz miala jutro jechac na wystawa i dooopa musza zasuwac do robotyyyy;-((((((((((( Quote
apple Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A jo nie beda w Katowicach dzisioj :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witanko Widzilam slicznego Gutka, pozdrawiamy Quote
eria Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Widziałam Ciebie i Darka przy stoisku dr Lucy ;) ale był tłumek znajomych a ja taka nieśmiała :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze że Klotz nie widzi bo już by tam był :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] teraz wiemy kaj są wszystkie oponki :grins: Jola godej jak było .....:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natija Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ale Wam zazdroszcze,ja tez tak chce:)mozecie sie bez problemu spotkac,bo tak blisko macie... a jak jestem w polsce to cisza i ni ma spotkania:( opowiadaj lepiej jak bylo... Quote
zuzolandia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ponoc fajnie było hihihihi Jolcia z Dareckim I GUTEM byli u mnie w pracy ;-) Przyszli mnie utulic coby mnie smutno nie było ;-)A dziewczyny dostaly zabawki ;-) Jak nie padne to wkleje fotki ;-) chocby 2 sztuki ;-) Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='zuzolandia']Ponoc fajnie było hihihihi Jolcia z Dareckim I GUTEM byli u mnie w pracy ;-) Przyszli mnie utulic coby mnie smutno nie było ;-)A dziewczyny dostaly zabawki ;-) Jak nie padne to wkleje fotki ;-) chocby 2 sztuki ;-)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie padaj :calus: wklejej ;) jeronie my som u Joli :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak jak jak :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [IMG]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABA43.jpg[/IMG] [IMG]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABA45.jpg[/IMG] DZIEKUJEMY!!!!! Quote
sota36 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Jak bylo? Zimno troche. Anula ja Cie niestety nie widzialam, a trzeba bylo podejsc, bo ludzie wokol byli mili! No wiec jechalam,ze tak powiem "w interesach" zalatwionych po mojej mysli. Kupilam tez zabawki, nowa szczotke i kosmetyki dla psow, spotkalam Ire od Waska z Rodzinka, Marcelke od Cookiego ( trzymajmy za niego kcuki - jutro musi byc jego Wielki Dzien,a stawka ostra! Kasia z Marcinem i Frania mi mignela. Poznalam osobiscie ludzi, u ktorych robie przez net zakupy - dzieki Iza i Iwona:) i ludzi w pielegnacji Gutka - guru - Pani Czempas i Pani Grazynka Michno:) W Spodku miejscami trzeba bylo omijac "niespodzianki" psie - a juz myslalam, ze kazdy bedzie sporzatal po swym ulubiencu. Bo chyba by wypadalo. Jutro briardy! Mam swoich ulubiencow i faworytow - trzymam kciuki za Cookiego - bardzo calusny i kochany pies :) Doggera, no i pewnego ..." Kowboja":) , choc tu jest " konflikt" intersow, bo z tego co pamietam startuja w jednej staweczce i oba mi sie podobaja... Ktory wygra...??? Trzeba zawierzyc sedziemy, a sedzia - wysoki poziom! A tak serio... to wiadomo, Gut wymiata i tak! ...ogonkiem:) Quote
apple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Joluś to ja trzymie za was dzisiaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Joluś to ja trzymie za was dzisiaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A trzymaj, trzymaj by nasze przewidywania i marzenia sie spelnily!. Quote
WinterGirl Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko trzymamy za wymiatanie Gutosława....[/FONT][/CENTER] Quote
Vasco Irjar Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Joluś my też będziemy z Jareckim....... musimy TO zobaczyć :) Dozobaczenia !!!! Quote
sota36 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [B][COLOR=Red]LUDZIE!!! TO NIE GUT WYMIATAC MA!!!! TO WYMIESC MA COOKI!!!!!!! GUT PLASZCZY DOOPKE NA SOFIE![/COLOR][/B] Quote
apple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='sota36']A trzymaj, trzymaj by nasze przewidywania i marzenia sie spelnily!.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Szczymam....normalnie obiadu dzisiaj nie bedzie tak szczymam:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='sota36'][B][COLOR=Red]LUDZIE!!! TO NIE GUT WYMIATAC MA!!!! TO WYMIESC MA COOKI!!!!!!! GUT PLASZCZY DOOPKE NA SOFIE![/COLOR][/B][/quote]:roll::roll::roll: Quote
WinterGirl Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]takiemu to dobrze...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale i tak Gut wymiata ma długaśny ogoneka,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a u czarnego ciężko z wymiataniem :diabloti:[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]a czytać to w pierwszej klasie uczyli :oops:[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts