apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Soteczko.........oznajmiam iż wiosna nastała......oć daj pyska bo na miłość mnie sie zebrało [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Witaneczko widzilam slicznvgo kudlacza, moj to by te kurki pogonil gdzie pieprz rosnie hihi Quote
Dobcia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [url]http://www.briardy.com.pl/galeria/albums/userpics/10002/100_7462%7E0.jpg[/url] rozwiany Gutek:loveu: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sotka no sooo ty nie kcesz sie całować:hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sotka no sooo ty nie kcesz sie całować:hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] sie to tak chyba nie bardzo :diabloti: jak juz to kogos :diabloti: np MNIE :multi::multi: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='zuzolandia']sie to tak chyba nie bardzo :diabloti: jak juz to kogos :diabloti: np MNIE :multi::multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A skad ty wiesz że całujesz lepiej ode mnie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A skad ty wiesz że całujesz lepiej ode mnie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie wiem :loveu: bo to jo byda całowano :diabloti::diabloti: ja nie zamierzam sie wysilac :evil_lol: hihihihihihihihihihihihihhihih Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='zuzolandia']nie wiem :loveu: bo to jo byda całowano :diabloti::diabloti: ja nie zamierzam sie wysilac :evil_lol: hihihihihihihihihihihihihhihih[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaaaa chyba że tak....a kto cie bedzie całował?:razz: Bo nie ja ja bede miała usta zajete bede całowac Sotke:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaaaa chyba że tak....a kto cie bedzie całował?:razz: Bo nie ja ja bede miała usta zajete bede całowac Sotke:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zbokole :diabloti: ciekawe jak to zrobicie bo z tego co wiym to Sotka bydzie MIEE całowac :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='zuzolandia']zbokole :diabloti: ciekawe jak to zrobicie bo z tego co wiym to Sotka bydzie MIEE całowac :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To bedzie trójkat....co to dla ..(jak to nazwałas?) zbokoli:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To bedzie trójkat....co to dla ..(jak to nazwałas?) zbokoli:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] TRÓJKATY sa niezdrowe :shake: tak mowila jedna pani w telefisorze :mad::mad: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='zuzolandia']TRÓJKATY sa niezdrowe :shake: tak mowila jedna pani w telefisorze :mad::mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeeeeeee telewizja kłamie nie wisz o tym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeeeeeee telewizja kłamie nie wisz o tym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] nie wiem :shake: ja wierzem telefisorni uni tak piknie godajom :evil_lol::evil_lol: szczegolnie uwielbiam kanal tv trffam :multi::multi: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='zuzolandia']nie wiem :shake: ja wierzem telefisorni uni tak piknie godajom :evil_lol::evil_lol: szczegolnie uwielbiam kanal tv trffam :multi::multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A kysszzzzz:-xposzła mi ty moherowa babo!!!!:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Junka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 chwile mnie niebyło i sie mochery zebrały :mad: Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [COLOR=Red]TO JEST GALERIA ( Z TONAMI FOT, JAK TO PEWNA PANNA OKRESLILA, KTOREJ NIE POZDRAWIAMY!!!)A NIE JAKOS MOHEROWNIA!!!!! [/COLOR] Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cofłach sie o 2 stronice doopa nie foty ... co ta sota glyndzi :shake::diabloti: ino o całowaniu i lizaniu i trójkątach było :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cofłach sie o 2 stronice doopa nie foty ... co ta sota glyndzi :shake::diabloti: ino o całowaniu i lizaniu i trójkątach było :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9074&page=484[/url] tu! TU!!!!! Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='sota36'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9074&page=484[/URL] tu! TU!!!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] u mnie jest dopiero 245 chyba strona więc nie przekierowało mnie na 484 :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] u mnie jest dopiero 245 chyba strona więc nie przekierowało mnie na 484 :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:....ja z ciekawości też kliklam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i tysz w pkt wyjścia jestem ;)......Joluś to u ciebie taka samowolka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 ło Baby - co jo z Wami mom! U mnie huczy i buczy! Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znalazłam :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9781058#post9781058[/url] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [CENTER][SIZE=5][B][COLOR=Red]ZUCH KLOCKOWO!!!! fajny jest, nie???? [/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='sota36'][CENTER][SIZE=5][B][COLOR=Red]ZUCH KLOCKOWO!!!! fajny jest, nie???? [/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] kto ZUCH??:razz: fajny fajny :razz::loveu: psa tysz mosz fajnego :multi::multi::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] kto ZUCH??:razz: fajny fajny :razz::loveu: psa tysz mosz fajnego :multi::multi::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tys ZUCH! Jo wiym, un jest fajny - musisz Pana PSa poznac - nie ma to tamto! Quote
Recommended Posts