Jump to content
Dogomania

" Miesieczniny" Agata - przerodzilo sie w galerie.

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Soteczko.........oznajmiam iż wiosna nastała......oć daj pyska bo na miłość mnie sie zebrało [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sotka no sooo ty nie kcesz sie całować:hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

sie to tak chyba nie bardzo :diabloti: jak juz to kogos :diabloti: np MNIE :multi::multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']sie to tak chyba nie bardzo :diabloti: jak juz to kogos :diabloti: np MNIE :multi::multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A skad ty wiesz że całujesz lepiej ode mnie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A skad ty wiesz że całujesz lepiej ode mnie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie wiem :loveu: bo to jo byda całowano :diabloti::diabloti: ja nie zamierzam sie wysilac :evil_lol:

hihihihihihihihihihihihihhihih

Posted

[quote name='zuzolandia']nie wiem :loveu: bo to jo byda całowano :diabloti::diabloti: ja nie zamierzam sie wysilac :evil_lol:

hihihihihihihihihihihihihhihih[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaaaa chyba że tak....a kto cie bedzie całował?:razz: Bo nie ja ja bede miała usta zajete bede całowac Sotke:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaaaa chyba że tak....a kto cie bedzie całował?:razz: Bo nie ja ja bede miała usta zajete bede całowac Sotke:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
zbokole :diabloti: ciekawe jak to zrobicie bo z tego co wiym to Sotka bydzie MIEE całowac :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']zbokole :diabloti: ciekawe jak to zrobicie bo z tego co wiym to Sotka bydzie MIEE całowac :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To bedzie trójkat....co to dla ..(jak to nazwałas?) zbokoli:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To bedzie trójkat....co to dla ..(jak to nazwałas?) zbokoli:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

TRÓJKATY sa niezdrowe :shake: tak mowila jedna pani w telefisorze :mad::mad:

Posted

[quote name='zuzolandia']TRÓJKATY sa niezdrowe :shake: tak mowila jedna pani w telefisorze :mad::mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeeeeeee telewizja kłamie nie wisz o tym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeeeeeee telewizja kłamie nie wisz o tym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

nie wiem :shake: ja wierzem telefisorni uni tak piknie godajom :evil_lol::evil_lol:
szczegolnie uwielbiam kanal tv trffam :multi::multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']nie wiem :shake: ja wierzem telefisorni uni tak piknie godajom :evil_lol::evil_lol:
szczegolnie uwielbiam kanal tv trffam :multi::multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A kysszzzzz:-xposzła mi ty moherowa babo!!!!:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cofłach sie o 2 stronice doopa nie foty ... co ta sota glyndzi :shake::diabloti: ino o całowaniu i lizaniu i trójkątach było :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cofłach sie o 2 stronice doopa nie foty ... co ta sota glyndzi :shake::diabloti: ino o całowaniu i lizaniu i trójkątach było :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9074&page=484[/url] tu! TU!!!!!

Posted

[quote name='sota36'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9074&page=484[/URL] tu! TU!!!!![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] u mnie jest dopiero 245 chyba strona więc nie przekierowało mnie na 484 :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] u mnie jest dopiero 245 chyba strona więc nie przekierowało mnie na 484 :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:....ja z ciekawości też kliklam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i tysz w pkt wyjścia jestem ;)......Joluś to u ciebie taka samowolka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36'][CENTER][SIZE=5][B][COLOR=Red]ZUCH KLOCKOWO!!!!

fajny jest, nie????
[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER]
[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
kto ZUCH??:razz: fajny fajny :razz::loveu:

psa tysz mosz fajnego :multi::multi::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
kto ZUCH??:razz: fajny fajny :razz::loveu:

psa tysz mosz fajnego :multi::multi::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Tys ZUCH! Jo wiym, un jest fajny - musisz Pana PSa poznac - nie ma to tamto!