wioletka155 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Moi drodzy (co niektórzy już pewnie znają historię diagnostyku mojej psiny), szukam dobrego fachowca w Nowym Sączu lub gdzieś blisko. Mamy podejrzenie Cushinga, a jeden wet dał tabletki na serce na podwyższony ALKP, a drugi nie wiedział co znaczy zbadać kortyzol/kreatyninę zbierając mocz z dwóch dni, tylko obie próbki wysłał do laboratorium osobno. (zbiórkę moczy z 2 dni zalecał nasz Zaufany Wet z Wieliczki, którego niestety obecnie nie ma. Z kolei w 3 przychodni (niestety potem doczytałam, że jest znana z naciągania na kase i raczej braku profesjonalizmu) wet wcisnął mężowi zamiast Benakoru (bo nie mieli) Vetmedin mówiąc że to ten sam skłąd, tylko inna nazwa....o pomstę do nieba to woła!! Przetestowałam 3 przychodnie w Nowym Sączu na własnej skórze, a raczej skórze psiaków i wszędzie coś było nie hallo. Pomocy!! Quote
AnYya Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Ja mogę polecić Ci przychodnię na ulicy Waryńskiego, młody lekarz bardzo dociekliwy i jak czegoś nie wie to nie ściemnia. Quote
wioletka155 Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Masz na myśli Pana Marka Dycjan? Czy coś przekręciłam? U nas obecnie wciąż w pierwszej top1 pozostje Wieliczka, ale dobrze mieć kogoś na miejscu. Dzięki:) Quote
Recommended Posts