ramirezzz Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Witam serdecznie, Chcialbym nabyć psa DA, z racji tego iż bylem na wielu wystawach i widzialem kilkadziesiąt psów i suk, chciałbym wybrac ideal jak dla mnie oczywiście. Pies musi miec mocną budowe, szeroką i dużą głowę i nie mieć żadnego pigmentu (na tyle na ile to rasa umożliwia oczywiście) Widziałem niestety sporo psów częściowo zapigmentowanych i nie mówię tutaj o łacie na oku ale np o mocnych plamkach na całym ciele. Czy może ktoś polecić z was hodowlę, która ma właśnie dobrze zbudowane psy i bez żadnych pigmentów? Najchętniej taka hodowle w której moge zobaczyć reproduktora i suke. pozdrawiam p.s. z góry pisze że nie chce urazić kogoś kto ma psa wypigmentowanego lub o mniej mocnej budowie - po prostu pisze jakie psy mi się podobają. Quote
Madie Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Polecam z doświadczenia rodzinnego: http://dogotaurus.blogspot.com/ Quote
Recommended Posts