Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 9 months later...
  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odkopuje:eviltong: rekawice kupilam z miesiac temu, albo 1,5. Jestem zadowolona szczegolnie po blotnym spacerze sie przydaje, albo po szczotowaniu. Nie moge sie nauczyc zeby rekawice uzywac codziennie bo chyba wtedy jest najlepszy efekt? Jak uzywacie rekawicy? Na sucho, na mokro?

• 9 months later...
Posted

Zamowilam wlasnie ta rekawice...Na sronie producenta jest promocja z mydelkiem gratis.Mam nadzieje,ze bede zadowolona i nie bede zalowala zakupu ;).A teraz pytanie do posiadaczek rekawicy czy nadal jestescie zadowolone z rekawicy ?

Posted

[quote name='pepsicola']a czy ktoś z Was używał tej myjki, czy jest równie dobra co rękawica? Dodam, że mam małego psa.[/quote]

My mamy myjkę, ale czy jest równie dobra co rękawica to Ci nie powiem bo rękawicy nie mamy, wydaje mi się że powinny być one takie same.
A co do samej myjki to my na początku, jak każdą nowość używaliśmy namiętnie, rzeczywiście zbiera brud, a sierść psiaka jest bardziej błyszcząca i miękka.

Posted

[quote name='Ardzio']Zamowilam wlasnie ta rekawice...Na sronie producenta jest promocja z mydelkiem gratis.Mam nadzieje,ze bede zadowolona i nie bede zalowala zakupu ;).A teraz pytanie do posiadaczek rekawicy czy nadal jestescie zadowolone z rekawicy ?[/quote]

tak ale podchodze delikatnie do mydla...wydaje mi sie ze mi suke uczula
ja tez mialam gratis mydelko - ba nawet dwa mydelka...tylko ze termin byl tak krotki ze nawet jednego mydelka nie skonczylam do konca:roll: czy to mydlo zawszema tak krotka date, czy dostalam taki "prezent" nie wiem...
poki co dlabezpieczenstwa piore rekawice w szarym mydle i nie uczula, moze wroce do mydelka tej firmy niedlugo, bo tylko po nim rekawica jest przyjemnie miekka
czy zadowolona? tak...ale uzywam jej mniej - kiedys codziennie i suka miala okropny lupiez...teraz nie przesadzam
jest bardzo fajna jak wracamy z pola i lapy sa czarne...miska z woda i rekawica i suka czysta - ale nie uzywam do prania mydla - raz uzylam, efekt? lupiez

Posted

O raju lupiez po antyalergicznym mydelku :crazyeye: . Dzisiaj przyszla rekawica i uzylismy wilgotnej efekt dobry. Skusilam sie na nia ze wzgledu na czarna reke po glaskaniu mojego pupilka ktory byl dwa tygodnie wczesniej kapany brud znikal tylko troche sie nameczylam bo moj pies uwazal,ze to zabawka pluszowa ktora nalezy sie bawic ;) . Co do mydelka hmmm ma dluga date waznosci bo wazne jeszcze ponad rok,ale zdziwilam sie,ze ono ma zapach podobny do ludzkiego mydla,a wydaje mi sie,ze mydlo antyalergiczne powinno byc bezzapachowe,ale moge sie mylic moja psina tez alergik przepieralam brud mydelkiem,ale psa przecieralam wyplukana zobaczymy czy go uczuli.Mam alergika wiec sie wkurze jak produkt antyalergiczny bedzie uczulac :mad:.

Posted

[quote name='Ardzio']O raju lupiez po antyalergicznym mydelku :crazyeye: [/quote]

ano tez sie zdziwilam...a suka jako takiej alergii stwierdzonej nie ma