Marysia_Ru Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Hej. Od miesiąca mam szczeniaka pudla. Chcę kupić jakąś dobrą maszynkę do pyszczka i łap znalazłam na razie taką http://m.zooplus.pl/shop/psy/maszynki_pielegnacja_psa/maszynki_do_strzyzenia/maszynka_do_strzyzenia_psow/228737ma/ miał ktoś może taką? Dobrze tnie włos? Szybko się tępi? Quote
Grey Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Taka maszynka to typ jednorazówki.Ja mam ostrze wymienne Mozera 2 mm. Quote
Ryss Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ale nie ma to jak stara, dobra brzytwa do psiego pyska. Tylko trza umić... Quote
Sjette Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Dlaczego chcesz sie znecac nad swoim psem? Quote
feluska997 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Używam maszynki z zooplusa półtora roku i widzę, że zaczyna się tępić, ale moja jest w użytku prawie codziennie, więc ma prawo :) Chodzi cicho i bez wibracji, lekka, dobrze leży w ręce, no i ta cena! Z minusów - szybko żre baterie, a nasadkę możesz od razu wyrzucić - nie wchodzi w ogóle we włos, nawet rzadki, u pudla na pewno się nie sprawdzi. Quote
Recommended Posts