mar....ka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Przy bierzmowaniu niech sobie weźmie :D Nie, bo nie będzie chciała Niemca :P Quote
angineuuka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nie czaję o co Ci chodzi? P.S. Już zatrybiłam :D Brawo :D tez mam Niemca w rodzinie, od strony mamy ;) Quote
*Magda* Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Nie, bo nie będzie chciała Niemca :P To ją zmusimy :D Brawo :D tez mam Niemca w rodzinie, od strony mamy ;) Jestem dziś ciężko trybiąca :D Quote
mar....ka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 My mamy ciotkę rdzenną Niemkę w Radevormwald (ciotka wyszła za maż za wujka mojej teściowej). W ogóle mieszkała na tych terenach, ale po wojnie musiała zostać przesiedlona. Obecnie ma 85 lat. I to już koniec niemieckiej linii w naszej rodzinie heheh Quote
*Magda* Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Wiesz, teraz to niby nie ważne jakie ma się obywatelstwo, bo Unia itp. ;) Ale mieszkam za granicą ponad 12 lat i niestety w wielu przypadkach to ma znaczenie i to bardzo duże :/ Quote
mar....ka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 niestety tak jest wszędzie, moja przyjaciółka pracuje w drukarni w Dublinie. Był wolny wakat i starały się dwie osoby (jedna dziewczyna z Afryki- mądra i głupia Irlandka). Wiadomo kto pracę dostał....Justyna była wkurzona (nie tyle niesprawiedliwością rasową, lecz tym że tępola będzie ciężko wdrożyć (a miała ją przeszkolić)) Quote
*Magda* Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ja nie zapomnę jak dyrektorka przedszkola, do którego chodzi Theodor (spoko babka, tak swoją drogą :)), w papierach z automatu wpisała mu obywatelstwo polskie. Jaka była zdziwiona, jak ją poprawiliśmy, że Theodor ma obywatelstwo niemieckie :D 1 Quote
mar....ka Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Ale mnie dzisiaj wywiało na spacerze wrrrr, na dodatek raz słońce - raz deszcz Obecnie grzejemy dupkę w domku :) Quote
Erykowa Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Hej Ale macie fajne zdjęcia z tego grzania dupska :) Nie dziwie się,że Wam dowiało.Ja jakos jeszcze się nie zebrałam z Er na spacer,tylko ogród zaliczył i własnie bije się z myslami czy po dzieci do szkoły iść z psem czy jechać autem ;) Quote
*Magda* Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Doberek Mariolka :D Moja sucz też póki co tylko ogródek zaliczyła :/ Tak leje deszcz od samego rana, że nie mam jak iść z nią w pola :( Quote
mar....ka Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 na resztę dnia tylko ogródek, patrzyłam pogodę na jutro, ma być jeszcze gorzej :( Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Jesteś z Jeleniej, to podsyłam linka :P http://moto.onet.pl/aktualnosci/poscig-policji-w-jeleniej-gorze/dn8xw4 Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Jesteś z Jeleniej, to podsyłam linka :P http://moto.onet.pl/aktualnosci/poscig-policji-w-jeleniej-gorze/dn8xw4 tam gdzie go zatrzymali, z prawej strony pod gorę są tory, a nad torami troszkę w gorze mój domek rodzinny :) Z okien na przeciwko miałam bloki na Drzymały :) Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 tam gdzie go zatrzymali, z prawej strony pod gorę są tory, a nad torami troszkę w gorze mój domek rodzinny :) Z okien na przeciwko miałam bloki na Drzymały :) Fajnie, że wytłumaczyłaś gdzie mieszkasz, ale ja Jeleniej nie znam :P Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 jestem dumna, że to koło mnie heh (mieszkałam lat temu 15-cie :P) Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 wpadamy z rewizytą,witamy się cieplutko :) Chyba wszystkie psy krótkowłose uwielbiają domowe ciepełko :) Quote
mar....ka Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Śliczny bokserek :) dziękuję w imieniu Shadowsika wpadamy z rewizytą,witamy się cieplutko :) Chyba wszystkie psy krótkowłose uwielbiają domowe ciepełko :) oj uwielbiają :) Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 u ciebie jestem Blondyna :P U mnie jest tylko mój mąż i syn :P Quote
Recommended Posts