Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No my mieliśmy w zesz.roku tak późno.Ja tam najbardziej lubię w styczniu bo mi się bardzo dłuży ten miesiąc

Majoka a Zieleniec lub Łysa gora k.Jeleniej Gory daleko od Was /znasz w ogóle?/

Posted

No Łysa Góra jest w Dziwiszowie, a to właściwie Jelenia Góra (a więc moje rodzinne miasto).Ale gdzie byście byli zakwaterowani (bo Dziwiszów to wiocha, żadne turystyczne miejsce, choć Łysa Góra urokliwa). W Zieleńcu nie byłam, ale to na pewno ciekawa miejscowość (turystyczna), ale mam daleko

Posted

W tym Dziwiszowie szef męża jest współwłaścicielem wyciągu i ponoć jest tam jakiś ośrodek narciarski i konie i mąż miałby tam szefowi jakąś robotę robic a my z dziewczynami się byczyć ale mu wiem czy to wyjdzie :( bo jak będę się dalej babcią zajmować to się nie uda.

Posted

fajnie by było, na pewno byśmy się spotkały (te zdjęcia z samolotem, które umieszczałam wcześniej, to jakbyś się troszkę dalej przemieściła, to byś wylądowała na Łysej Górze)

Posted

synowa oki (szczęśliwa, bo babcia po 2 miechach z Irlandii wróciła), a coś z zięciem nie tak????

No to teraz będzie babcie męczyć :D

Wszystko ok ;)

Dziś, w końcu pojechaliśmy na basen, po prawie 2 miesiącach przerwy :)

Posted

Jesteśmy u siebie :D

Rok mieszkaliśmy w Holandii i tam oboje byliśmy "obcy". A tu, nikt nie może nic powiedzieć, bo Bogdan (i Theodor) są obywatelami Niemiec i tak muszą ich traktować ;)

Nie ma dyskryminacji, że z Polski itp.

No a ja, jako żona Niemca, też nie mam z niczym problemów ;)

Tak więc wiesz, Gabi będzie miała męża Niemca :P