*Magda* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 gorzej jak mam Oli będzie chciała Cię zlustrować :) Jak kiedyś szukałam Twoje galerii, to najpierw do RR trafiłam :P Ale mój baner prowadzi do galerii, a nie do RR :P Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 a może mamcia przez baner nie będzie szukać, swoja drogą masz awersję do kolorów??? Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Za późno :D Teraz będzie ten :P ponury.... Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Jak pogoda na dworze :P dokładnie... Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Cudny dzieciak :) mój bachor :) Quote
Oscar Patric Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 ogromną słabość do pręgusków z białym mam :wub: :wub: :wub: Quote
*Magda* Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Maryśka, zostaw te zdobienie pierników i wbijaj na dogo :D Quote
mar....ka Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 oglądam miski, ale teraz przerwa :P Quote
mar....ka Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Chcesz pooglądać moje miski z kuchni? dawaj..... Tak na szybko streszczam weekend, byłam w Jeleniej, temperatura jak wiosną (musiałam kurtkę uwiązać na pasie, bo szło się ugotować i gdzie ta zima?????), lotniarze poczuli "wiatr w skrzydłach", Shadow spotkał piękną grzywaczkę (przynajmniej wg niego :P)- popatrzcie na jej nóżki :P a dzisiaj moje młodsze dziecko zapragnęło ubierać choinkę, dałam jej bombki-jedynie światełka nałożyłam (i potem gwiazdę- nie ma na zdjęciu). Na jedną gałązkę pewnie z dwie bombki przypadają heh, dość oryginalnie (ale w końcu to jej pokój). My będziemy mieli żywą, ale to pewnie przed samą wigilią, by wcześniej nie padła Quote
Erykowa Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Piękne widoki a grzywaczka....rzecz gustu ;) A choinka fajny pomysł.U mnie dziewczyny tez "jęczą" kiedy będziemy ubierać a my mamy zawsze żywą i ubieramy w Wigililie.Może im coś sztucznego w przyszłym tyg.załatwię :) Quote
angineuuka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Grzywaczka bardzo w mym typie :D Tez juz mam choinkę :p Quote
Oscar Patric Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 też jeszcze nie mam choinki,bo nikomu nie chce się jej ubrać :P Quote
Recommended Posts