ROOFI Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jedyna przedstawicielka Akit Amerykańskich MŁ.CH.PL.Brittany Gogolińska Karolina Lokata I CWC.ZWYCIĘSTWO RASY. Gratulacje! Quote
Franka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ROOFI napisał(a):Jedyna przedstawicielka Akit Amerykańskich MŁ.CH.PL.Brittany Gogolińska Karolina Lokata I CWC.ZWYCIĘSTWO RASY. Gratulacje! Faktycznie szkoda ze byla tylko jedna przedstawicielka rasy ale trudno sie mowi ,kazdy mogl jechac:roll:. Gratulacje dla Brittany :multi:i z tego co wiem to dostala jeszcze NSwR. Pzdr. Quote
kira Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ROFFI - dzięki wielkie za fotki i gratki ! za nic na świecie nie mogę cię skojarzyć,a przecież musiałeś stać nie daleko mnie ,bo masz prawie takie same ujęcia jak ja, z tą różnicą że moje zdjęcia znowu są maślane i nie mam co wstawić. Franka - szkoda że nie było nas więcej , byłaby na pewno fajna zabawa ! jestem pewien że następnym razem będzie inaczej :lol: . rzeczywiście nasza " pręgowata " dostała CWC , NSwR , Zw.Rasy dziękujemy Elu za gratulacje ! pozdrawiam ! Quote
bety Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 GRATULACJE!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Quote
Dan Danilo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Hej, WIELKIE GRATULACJE! była sama czy nie sama...ale pojechała, wygrała i to się liczy! a mogła przecież nic nie wygrać :) fajne foty, ładnie się Brittany z Panią prezentuje...z resztą już to mówiłam kiedyś osobiście ;) Pozdrawiamy J&K Quote
kira Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='bety']GRATULACJE!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Dziękujemy za gratki Kasiu i pozdrawiamy ! :lol: Quote
kira Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Dan Danilo']Hej, WIELKIE GRATULACJE! była sama czy nie sama...ale pojechała, wygrała i to się liczy! a mogła przecież nic nie wygrać :) fajne foty, ładnie się Brittany z Panią prezentuje...z resztą już to mówiłam kiedyś osobiście ;) Pozdrawiamy J&K Dzięki za gratki ! Mieliśmy trochę szczęścia , bo z tego co słyszeliśmy to nie była pani sędzina, tego dnia, zbyt rozrzutna . Staramy się zawsze ładnie wyglądać ;) , jeszcze raz dziękujemy ! pozdro. Quote
Recommended Posts