Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Gosiu

Dopiero teraz zauważyliśmy Twoją kartkę i życzenia. Kartka jest wspaniała. Poproszę o lekcję jak to się robi. Dziękujemy za życzenia. Krystyna i Waldek.

Waldku, jeśli kiedyś będziesz miał z 6 godzin czasu, mnóstwo cierpliwości do wycinania fotek to daj znać to Cie nauczę :wink:

Pozdrowionka cieplutkie

Gośka

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BTW to i ja przyjde na nauki do Gosi i do Waldka :) Przyda mi sie i jedna i druga umiejetnosc :)

Gosiu, tylko czy bede miala tyle cierpliwosci :shock:

Posted

Beatko - moim zdaniem cierpliwość jest "rzecza" wyuczoną :wink: wiem po sobie bo tak ogólnie do cierpliwych za bardzo nie należę :oops:

a wszystkiego się można nauczyć....

Najgorsze to to szukanie i mozolne wycinanie - potem to już tylko frajda :D

Posted

To i my życzymy zdrowych i Wesołych Świąt !!!

Zdjęcia Mikołajowo-Majeczkowe :wink: rewelacyjne, wszystkie karteczki świąteczne z yorusiami przepiękne!!! :angel:

Gosia! Dla Ciebie szczególne podziękowanie za pięknie wykonaną kartkę yorkowej rodzinki! :lol: :lol: :lol:

Mogę sobie wyobrazić ile pracy i czasu pochłonęło to niesamowite dzieło! :o

A teraz my się pochwalimy naszą kartką! :oops:

kartka_bijou.jpg

Posted

...po prostu uwierzyc nie moge!!! :lol: Jacy Wy wszyscy jestescie niesamowici!!!

WSZYSTKIM BARDZO DZIEKUJEMY :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:!!!

Daga! :calus: jaka jestes kochana!!! Takich pieknie przygotowanych gratulacji w zyciu nie mialam - chyba tez nie na narodziny Amelki ;) Weszlam tu kukajac i nie spodziewajac sie takich milych niespodzianek! DZIEKUJEMY Z CALEGO SERCA ...a raczej z wszystkich serc ;)

Poszlam tez poglaskac Yokusie i jej synkow i krolewne ;) niestety jedyna coreczke ;) Buziaki!!

P.S.Aga&Cola przyslala mi takie cudne zyczenia :loveu: i obrazek maluszkow taki swiateczny - jak sie zgodzi to wstawie go do podpisu!! :)

Posted

Ale ze mnie gapa :oops: , jakoś naraz dużo tematów czytałam i przegapiłam w naszej yorko-dogomaniowej rodzince pojawiły się maluszki :-? !

Panulka! Ale masz fajnie :lol: , same dzidzie w domu!!! Na pewno Święta w maluszkowym gronie będą przemiłe! Trochę spóźnione gratulację dla dzielnej mamusi Yokusi i jej Pani :multi: :multi: :multi: !

Niech maluszki zdrowo się chowają i szybko rosną! :lol:

Posted

A tutaj cos ode mnie:

Moje Kochane Yorkofioły z okazji zbliżających się wielkimi krokami Świąt, chciałam Wam życzyć mnóstwo radości, ciepła, miłości, ŚWIĄTECZNEJ atmosfery w rodzinnym gronie, mnóstwo prezentów :D:D:D, mikołaja w kominie, śniegu po pachy, pysznej kiełbachy :wink: smacznego karpia i wystrzałowego sylwestra oraz szczęśliwego nowego 2005 roku, oby był jeszcze lepszy od tego który własnie mija i żeby spełniły się wszytskie Wasze marzenia.

KOCHANI DZIĘKUJĘ WAM ZA TO ŻE JESTEŚIE

MeRrY cHrIsTmAs

Posted

Daga i inni przeszliście samych siebie, życzenia i karteczki prześliczne :P

Pełnych ciepła, spokoju i radości

Świąt Bożego Narodzenia

oraz pomyślności i sukcesów

w Nowym 2005 Roku

życzą Sam i Rapsodia

choinki05.gif

Posted

Ja i Czipsiu równiez życzymy:

Wesołych świąt

Mikołaja w kominie

prętów po szyję

2 metry choinki

cukierków 3 skrzynki

przed domem(blokiem) bałwana

sylwka do rana

z lampką szampana :D

Niestety żadnej kartki świątecznej z Czipsem niemam gdyż niemam odpowiednich programów do robienia takiej grafiki :( Mam nadzieję, że kiedyś będę miała wtedy napewno wstawię :wink:

Posted

1448_02.jpg

Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe - życzy Alka z rodziną i Tufficzkiem :D :D

Posted

Lśni dokoła choinkowy blask, niebo pełne śniegu, niebo pełne gwiazd. Niech Święta radością wypełnią Wasz dom. A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom.- Magda i Sisi

Posted

"Staropolskim obyczajem,

gdy w Wigilię gwiazda wstaje,

Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,

wszyscy wszystkim ślą życzenia.

Przy tej pięknej sposobności

i ja życzę Wam radości,

aby wszystkim się darzyło,

z roku na rok lepiej było."

Niech nadchodzące święta, pełne rodzinnego ciepła i odpoczynku, napełnią Was prawdziwą radością i pokojem. Niech będzie to dla Was chwila wytchnienia od codzienności, chwila refleksji i dobrej nowiny, która wyzwoli to, co najlepsze i da siły do podejmowania nowych zadań na cały zbliżający się nowy rok.

A przede wszystkim : zadowolenia z pociech!!

Posted

I my przyłączamy się do życzeń.

Zdrowych, wesołych Świąt, góry prezentów pod choinką

oraz wszelkiej pomyślności.

A dla wszystkich Ewci najserdeczniejsze życzenia imieninowe.

mikolaje23.gif

choinki25.gif

prezenty_10.gif

Posted

Ewcia,

objawiasz sie jak duch :wink: daaawno juz nie pisałaś nic na forum niew móiąc już nic o zdjątkach Pita :(

A tak a'propo wigilijnego dnia

Z bukietem róż nie mogę przyjść,

By złożyć Ci życzenia.

Więc wyzywam los i proszę go,

By spełnił Twe życzenia

Misie lubia miodek i wszystkie slodycze. Z okazji imienin Tylko tego Tobie zycze. Zycze Ci w dniu imienin miodu miodku miodziku, rozkosznych smakolykow i lakoci bez liku!

TN_k12.JPG

Posted

Kochani,

niesamowita jest ta atmosfera przed swietami!!

:lol:

Wasze kartki przefajne!!!

Porobilismy zdjecia i z zyczeniami zaraz wstawie!!

Jest srodek nocy - koncze wlasnie przygotowania i ide spac, ale chce jeszcze zyczyc Wam udanych jutrzejszych krzatan!!!

Milego poczatku Wigilii!!!

Posted

Zanim jeszcze sie poloze, to wstawie jednak tez nasze zyczenia

- ....tak sobie mysle, ze kazdy kto rano wstanie juz bedzie mogl przez chwilke o nas pomyslec :lol: Przesylamy caluski i dzisiejsze zdjecia:

dogokopia0xm.jpg

....a najcudowniej w świeta jest z naszymi czworonoznymi przyjaciolmi :lol:

- u nas, jak wiecie, obecnie jest spory tlumek i jest wspaniale!!

Zyczenie i od nich dla Was i pieskow!!!

1101024a2vx.jpg

1101071a2on.jpg

misti_agatka - kochana jestes, ze mi pomoglas :*