Gosiek Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 GosiuDopiero teraz zauważyliśmy Twoją kartkę i życzenia. Kartka jest wspaniała. Poproszę o lekcję jak to się robi. Dziękujemy za życzenia. Krystyna i Waldek. Waldku, jeśli kiedyś będziesz miał z 6 godzin czasu, mnóstwo cierpliwości do wycinania fotek to daj znać to Cie nauczę :wink: Pozdrowionka cieplutkie Gośka Quote
waldek2 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Gosiu jak Ty znajdziesz 6 godzin czasu to ja pomogę Tobie dalej tworzyć Twoją stronkę www. Quote
Wind Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 BTW to i ja przyjde na nauki do Gosi i do Waldka :) Przyda mi sie i jedna i druga umiejetnosc :) Gosiu, tylko czy bede miala tyle cierpliwosci :shock: Quote
Gosiek Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Beatko - moim zdaniem cierpliwość jest "rzecza" wyuczoną :wink: wiem po sobie bo tak ogólnie do cierpliwych za bardzo nie należę :oops: a wszystkiego się można nauczyć.... Najgorsze to to szukanie i mozolne wycinanie - potem to już tylko frajda :D Quote
elena Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 To i my życzymy zdrowych i Wesołych Świąt !!! Zdjęcia Mikołajowo-Majeczkowe :wink: rewelacyjne, wszystkie karteczki świąteczne z yorusiami przepiękne!!! :angel: Gosia! Dla Ciebie szczególne podziękowanie za pięknie wykonaną kartkę yorkowej rodzinki! :lol: :lol: :lol: Mogę sobie wyobrazić ile pracy i czasu pochłonęło to niesamowite dzieło! :o A teraz my się pochwalimy naszą kartką! :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Kochani, my tylko tak na szybciutko, ale obiecujemy poprawe, juz jutro napisze wiecej, a to cos specjalnie dla YOKUNI: Całuje Was mocno :*:* Quote
Panula Posted December 20, 2004 Author Posted December 20, 2004 ...po prostu uwierzyc nie moge!!! :lol: Jacy Wy wszyscy jestescie niesamowici!!! WSZYSTKIM BARDZO DZIEKUJEMY :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:!!! Daga! :calus: jaka jestes kochana!!! Takich pieknie przygotowanych gratulacji w zyciu nie mialam - chyba tez nie na narodziny Amelki ;) Weszlam tu kukajac i nie spodziewajac sie takich milych niespodzianek! DZIEKUJEMY Z CALEGO SERCA ...a raczej z wszystkich serc ;) Poszlam tez poglaskac Yokusie i jej synkow i krolewne ;) niestety jedyna coreczke ;) Buziaki!! P.S.Aga&Cola przyslala mi takie cudne zyczenia :loveu: i obrazek maluszkow taki swiateczny - jak sie zgodzi to wstawie go do podpisu!! :) Quote
elena Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ale ze mnie gapa :oops: , jakoś naraz dużo tematów czytałam i przegapiłam w naszej yorko-dogomaniowej rodzince pojawiły się maluszki :-? ! Panulka! Ale masz fajnie :lol: , same dzidzie w domu!!! Na pewno Święta w maluszkowym gronie będą przemiłe! Trochę spóźnione gratulację dla dzielnej mamusi Yokusi i jej Pani :multi: :multi: :multi: ! Niech maluszki zdrowo się chowają i szybko rosną! :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 No to Kochani mozeby tak cos ŚWIAteczneGO z udzialem Oskarka :D:D:D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 No i widzicie co ta pańcia ze mną zrobiła?? Na choince jako ozdóbkę mnie powiesiła :P:P Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Kochane kolezank i Kochani koledzy!! Już wyruszyłem w świat, żeby zdąrzyć do każdego z prezentem, dla każdego będzie coś miłego ... Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 A tutaj cos ode mnie: Moje Kochane Yorkofioły z okazji zbliżających się wielkimi krokami Świąt, chciałam Wam życzyć mnóstwo radości, ciepła, miłości, ŚWIĄTECZNEJ atmosfery w rodzinnym gronie, mnóstwo prezentów :D:D:D, mikołaja w kominie, śniegu po pachy, pysznej kiełbachy :wink: smacznego karpia i wystrzałowego sylwestra oraz szczęśliwego nowego 2005 roku, oby był jeszcze lepszy od tego który własnie mija i żeby spełniły się wszytskie Wasze marzenia. KOCHANI DZIĘKUJĘ WAM ZA TO ŻE JESTEŚIE MeRrY cHrIsTmAs Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 ale ze mnie gapa :oops: , miałam jeszcze zdjęcie dodać :):) Quote
samanta Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Daga i inni przeszliście samych siebie, życzenia i karteczki prześliczne :P Pełnych ciepła, spokoju i radości Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności i sukcesów w Nowym 2005 Roku życzą Sam i Rapsodia Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 a tutaj jeszcze takie malusieńkie podziękowania ... Quote
tygrysek-kr Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Oto kartka stworzona na moją prośbę przez Gosię. WIELKIE BUZIAKI GOSIU DZIĘKUJĘ Quote
AgaCzips Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ja i Czipsiu równiez życzymy: Wesołych świąt Mikołaja w kominie prętów po szyję 2 metry choinki cukierków 3 skrzynki przed domem(blokiem) bałwana sylwka do rana z lampką szampana :D Niestety żadnej kartki świątecznej z Czipsem niemam gdyż niemam odpowiednich programów do robienia takiej grafiki :( Mam nadzieję, że kiedyś będę miała wtedy napewno wstawię :wink: Quote
Alka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe - życzy Alka z rodziną i Tufficzkiem :D :D Quote
kasja Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Lśni dokoła choinkowy blask, niebo pełne śniegu, niebo pełne gwiazd. Niech Święta radością wypełnią Wasz dom. A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom.- Magda i Sisi Quote
Ola&Kika Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 "Niech ta gwiazdka betlejemska, która świeci nam o zmorku doprowadzi Was do szczęścia w dzień Bożego Narodzenia oraz w Nowym Roku" Życzą Ola i Kikunia :) Quote
linkinhay Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 "Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej było." Niech nadchodzące święta, pełne rodzinnego ciepła i odpoczynku, napełnią Was prawdziwą radością i pokojem. Niech będzie to dla Was chwila wytchnienia od codzienności, chwila refleksji i dobrej nowiny, która wyzwoli to, co najlepsze i da siły do podejmowania nowych zadań na cały zbliżający się nowy rok. A przede wszystkim : zadowolenia z pociech!! Quote
Ewunia Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 I my przyłączamy się do życzeń. Zdrowych, wesołych Świąt, góry prezentów pod choinką oraz wszelkiej pomyślności. A dla wszystkich Ewci najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Quote
Gosiek Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Ewcia, objawiasz sie jak duch :wink: daaawno juz nie pisałaś nic na forum niew móiąc już nic o zdjątkach Pita :( A tak a'propo wigilijnego dnia Z bukietem róż nie mogę przyjść, By złożyć Ci życzenia. Więc wyzywam los i proszę go, By spełnił Twe życzenia Misie lubia miodek i wszystkie slodycze. Z okazji imienin Tylko tego Tobie zycze. Zycze Ci w dniu imienin miodu miodku miodziku, rozkosznych smakolykow i lakoci bez liku! Quote
Panula Posted December 24, 2004 Author Posted December 24, 2004 Kochani, niesamowita jest ta atmosfera przed swietami!! :lol: Wasze kartki przefajne!!! Porobilismy zdjecia i z zyczeniami zaraz wstawie!! Jest srodek nocy - koncze wlasnie przygotowania i ide spac, ale chce jeszcze zyczyc Wam udanych jutrzejszych krzatan!!! Milego poczatku Wigilii!!! Quote
Panula Posted December 24, 2004 Author Posted December 24, 2004 Zanim jeszcze sie poloze, to wstawie jednak tez nasze zyczenia - ....tak sobie mysle, ze kazdy kto rano wstanie juz bedzie mogl przez chwilke o nas pomyslec :lol: Przesylamy caluski i dzisiejsze zdjecia: ....a najcudowniej w świeta jest z naszymi czworonoznymi przyjaciolmi :lol: - u nas, jak wiecie, obecnie jest spory tlumek i jest wspaniale!! Zyczenie i od nich dla Was i pieskow!!! misti_agatka - kochana jestes, ze mi pomoglas :* Quote
Recommended Posts