Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Neczka napisał(a):
Uważasz, że istota wątków istnieje w ich podnoszeniu w formie "hoppp" ?

Zadałam inne pytanie... Jakbys nie zauważyła to watki w 90% składaja sie z hopów i mimo ze ich nie lubie wiem ze to pomaga bo jakby było inaczej to na watkach by ich nie było....

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Zadałam inne pytanie... Jakbys nie zauważyła to watki w 90% składaja sie z hopów i mimo ze ich nie lubie wiem ze to pomaga bo jakby było inaczej to na watkach by ich nie było....

Twoje poprzednie pytanie uznałam za retoryczne :roll:
Wątki to 90% postów z podnoszeniem ? Cóż, staram się, aby założone przeze mnie wyglądały nieco inaczej niż Twoje...
Kiedyś też ciągle "hopałam", choć itak w inny sposób.
Czasami lepiej nie pisać nic, niż zaśmiecać wątek, gdzie później trudno doszukać się informacji.
Zapraszam choćby na wątek Borysa, którego adopcja przebiegła niesamowicie sprawnie, bez Twoich podnoszeń.

Posted

Neczka napisał(a):
Twoje poprzednie pytanie uznałam za retoryczne :roll:
Wątki to 90% postów z podnoszeniem ? Cóż, staram się, aby założone przeze mnie wyglądały nieco inaczej niż Twoje...
Kiedyś też ciągle "hopałam", choć itak w inny sposób.
Czasami lepiej nie pisać nic, niż zaśmiecać wątek, gdzie później trudno doszukać się informacji.
Zapraszam choćby na wątek Borysa, którego adopcja przebiegła niesamowicie sprawnie, bez Twoich podnoszeń.

No tak watki wyglądają inaczej przez 2 tygodnie zainteresowania cos sie na nich dzieje, sa ogłoszenia a potem kiedy zainteresowanie sie konczy, konczy sie tez odnawianie ogłoszen i nie ma zdanych prob szukania domu w inny sposob, hopania tez nie ma bo po co jak sie nikt i tak psem nie interesuje, no chyba ze ktos nagle zada pytanie "a ma ogłoszenia" i okazuje sie ze w 90% przypadkow jest allegro bo reszta ogłoszen dawno straciła waznosc, a na miejsce starych zapomnianych watkow robisz nowe...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
No tak watki wyglądają inaczej przez 2 tygodnie zainteresowania cos sie na nich dzieje, sa ogłoszenia a potem kiedy zainteresowanie sie konczy, konczy sie tez odnawianie ogłoszen i nie ma zdanych prob szukania domu w inny sposob, hopania tez nie ma bo po co jak sie nikt i tak psem nie interesuje, no chyba ze ktos nagle zada pytanie "a ma ogłoszenia" i okazuje sie ze w 90% przypadkow jest allegro bo reszta ogłoszen dawno straciła waznosc, a na miejsce starych zapomnianych watkow robisz nowe...

Allegro ? To też jest rzecz, którą trzeba umieć robić, a nie masówka, żeby tylko było.
Co do moich ogłoszeń, to widzę, że się nie orientujesz, więc nawet nie będę dyskutować.
Jeśli Ci tak przeszkadzają te moje nowe wątki, to poprostu na nie nie zaglądaj. Ja o Twoje podnoszenie nie prosiłam nigdy.
Takim to sposobem po kilku dniach spokoju na wątkach, znów mają miejsce zupełnie nie potrzebne dyskusje :roll:

Koniec, chciałam coś wyjaśnić, ale zaczyna się znów idiotyczna wymiana zdań. Niech ten wątek wróci do Aiszy...

Posted

Sama zaczełas.... ja napisałam to co sama nie raz pisałas o tym ze nikt na watek nie zaglada...

Co do allegro to wykorzystuje teksty i zdjęcia z watku i jakos nie widziałm zeby Twoje ogłoszenia sie cos od mojego allegro rozniły....