Dyzia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bosh!:loveu:Jaki słodziak:loveu:Na pewno domcio szybko znajdzie:loveu: Quote
YoungLADY Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [SIZE=4] 071-3029127 - tel do azylu, dolnośląskie, Zakrzów 503599424 lub 017-3134053 - telefony do osoby, która poprosiła mnie o wstawienie psa na forum. Myślę, że jeśli chodzi o więcej informacji na temat charakteru psa, to lepiej dzwonić do azylu - psów tam nie wiele, prowadzący na pewno będzie w stanie o nim coś powiedzieć. Ja z mojej strony postaram się też dowiedzieć czegoś więcej;) Quote
graynew Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 YoungLady wstaw te numery do pierwszego postu napewno sie przydadza. Bico to nie jest schron Wroclawski tylko azyl przytulisko takie w miare nieduze. Dlatego prowadzacy zna dosc dobrze psy ktore sa u niego. Ten Pan ktory prowadzi ten azyl po podobno jakis trener P Marta z Oławy mowila ze czasami jak ma problem z jakims psem to prosi tego Pana o pomoc i zawsze jest pod duzym wrazenie umiejetnosci. NO ale tak czy inaczej piesio potrzebuje domku. Quote
bico Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 YoungLady, dzięki za namiary do azylu, w razie co zawsze będą pod ręką:razz: A dla Pana, który stworzył taki azyl i pomaga zwierzakom - szacuneczek i uznanie:Rose: Quote
Brysio Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bico;) chętnie zrobie ogłoszenia ale jest jeden poroblem- zdięcia. Trzeba ich więcej bo to jedno jest nieciekawe a na ludzi własnie zdięcia działają;) Quote
YoungLADY Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [SIZE=5]niniejszym informuję, że psina znalazła dom!:multi: mieszka teraz w Oleśnicy Śl. wszystkim pomagającym w prowadzeniu wątku wielkie dzięki:lol: Quote
Brysio Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 wow:crazyeye: ale błyskawicznie:crazyeye: wspaniała nowina:loveu::loveu::loveu: Quote
graynew Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No i taki okres czekania jest jeszcze dopuszczalny :) Super, ze jest domek cieszymy sie bardzo :) A co do nowego pieska to w Oławie a dokladnie na DT z przytuliska Oławskiego jest spaniel. MA 1,5 roku i jest przesliczny niestety nie nadaje sie do domu z dziecmi. Moze ktos ma jakiegos chetnego na mlodego slicznego spaniela????? Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 YoungLADY napisał(a):[SIZE=5]niniejszym informuję, że psina znalazła dom!:multi: mieszka teraz w Oleśnicy Śl. wszystkim pomagającym w prowadzeniu wątku wielkie dzięki:lol: :-o:-o:-o:-o ale tempo! Ale dobre nowiny!:multi::multi::multi: A może coś więcej o tym domku i nowych właścicielach? Dobrze mu tam będzie?:razz: Oby wszystko było pomyślnie i szczęśliwie:happy1::happy1: :laola: - fala radości, żeby każdy psiak tak szybko kochający domek znalazł. Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Brysio napisał(a):Bico;) chętnie zrobie ogłoszenia ale jest jeden poroblem- zdięcia. Trzeba ich więcej bo to jedno jest nieciekawe a na ludzi własnie zdięcia działają;) Brysio - niezawodna i zawsze chętna do pomocy!:modla::modla::modla: Dzięki za zainteresowanie się wątkiem i ogłoszeniami:Rose::Rose::Rose::Rose: na szczęście już nie będą potrzebne - psinie się udało:multi: Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 chyba już trzeba tytuł wątku zmienić i przenieść go do szczęśliwie zakończonych:razz::razz: Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 graynew napisał(a):No i taki okres czekania jest jeszcze dopuszczalny :) Super, ze jest domek cieszymy sie bardzo :) A co do nowego pieska to w Oławie a dokladnie na DT z przytuliska Oławskiego jest spaniel. MA 1,5 roku i jest przesliczny niestety nie nadaje sie do domu z dziecmi. Moze ktos ma jakiegos chetnego na mlodego slicznego spaniela????? spaniel jest prześliczny!:loveu: i jaki zadbany!:-o jakby, nie przesadzając, na wystawę się wybierał:razz: może więcej info o nim? Czemu dzieciaków nie lubi? Dały mu jakoś popalić w przeszłości?:roll: Młody jest, powinien lubić wszelkie zabawy z ludźmi lub psami:cool3::roll: Będzie miał zakładany osobny watek? Quote
graynew Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 bico napisał(a):spaniel jest prześliczny!:loveu: i jaki zadbany!:-o jakby, nie przesadzając, na wystawę się wybierał:razz: może więcej info o nim? Czemu dzieciaków nie lubi? Dały mu jakoś popalić w przeszłości?:roll: Młody jest, powinien lubić wszelkie zabawy z ludźmi lub psami:cool3::roll: Będzie miał zakładany osobny watek? Spaniel jest na watku spaniele do adopcji. A dzieci nie lubi tak do konca nie wiem czemu, ale napisali mi, ze potrafi zlapac jak mu sie chce np zabawke zabrac. Moze to i to wyplenienia ale nikt chyba by nie chcial zeby jego dziecko zostalo dziabniete. Quote
quazir Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Jeżeli to czernysz zanalazł dom ,to życzę im wielkiej wzajemnej miłóści.Ta rasa powstaała z rozkazu Stalina i to chyba jedyna rzecz dobra którą uczynił .Nowy właścicielu kochaj ale bądź konsekwentny a "dogadacie"się szybko i na zawsze.Mojej Tamary już prawie nie ma 2 lata a ja ciągle tęsknie.Jest Westonik,też kochany ,dobroduszny ale po tragicznych przejściach.Trafił do mnie mając około roku ,a był to jego 3 lub 4 dom.:multi:Już kończe ,bo oczy są w mokrym miejscu. Quote
Recommended Posts