Zielsko Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Wszystkich, którzy chcą lub właśnie zaczęli uprawiać ten wspaniały sport zapraszamy na obóz agility! Klub Agility FORT serdecznie zaprasza w tym roku na dwa obozy agility dla początkujących i średniozaawansowanych: TERMIN I: 18.07-23.07.2009 - 5 dni TERMIN II: 27.07-1.08.2009 - 5 dni INSTRUKTORZY: Magdalena Ziółkowska, Nina Bekasiewicz, Basia Kruczyk, Tomek Jakubowski MIEJSCE: Ośrodek Szkoleniowo -Wycieczkowy "POD SOSNĄ", Nieborów ZAKWATEROWANIE: pokoje 2-3 osobowe CENA: 1 turnus dla osob, ktore nigdy nie byly na naszych obozach - 900zl 1 turnus dla osob, ktore juz kiedys byly na naszym obozie - 800zl 2 turnusy - 1500zl 2 trenujacy pies - 200zl / turnus osoba towarzyszaca - 300zl / tydzien (w cenie sa noclegi, wyżywienie 3x dziennie, koszulka obozowa) (Deklaracja uczestnictwa w obozie jest równoznaczna z wpłatą zadatku równą 50% ceny obozu do 15 kwietnia 2009. Pozostałą część kwoty należy wpłacić do 31 maja 2009. W przypadku rezygnacji zadatek jest niezwrotny. W przypadku rezygnacji po 31 maja opłata za obóz nie ulega zwrotowi.) W cenie są: noclegi, wyżywienie (3x dziennie), treningi. Za sam pobyt psów w ogóle nie pobierana jest opłata. ZGŁOSZENIA: od 16.03 do 15.04 - będzie udostępniony formularz LICZBA UCZESTNIKÓW: Min. 30 psow / max. 40 psow PROGRAM: Codziennie planujemy 2 lub 3 treningi dla każdego w grupach składających się z 5-6 psów. Ilość treningów z psami jest uzależniona od stanu zmęczenia przewodników i psów oraz od temperatury. Będą również organizowane wykłady i pokazy filmowe. Na zakończenie każdego turnusu odbędą się zawody obozowe. REGULAMIN OBOZU : Wszystkie psy muszą mieć klatki i zostawac w nich jesli zostaja same w pokoju Zglaszajac sie na oboz nalezy podac informacje z kim chcialoby sie mieszkac Wszystkie psy na obozie powinny byc zaszczepione przeciwko: wsciekliznie, nosówce, zakażeniom adenowirusowym, parwowirusowym oraz zakażeniom wirusem parainfluenzy typ 2, leptospirozie Uczestnicy muszą być ubezpieczeni. Na terenie ośrodka jest zakaz puszczania psów bez smyczy. Na terenie ośrodka trzeba sprzątać po psach. Właściciel odpowiada za zachowanie swojego psa i ponosi odpowiedzialnosc finansowa za wszelkie zniszczenia Dzieci i młodziez poniżej 18 roku życia mogą wziać udział w obozie tylko jeśli przyjadą z dorosłym opiekunem. Na poczatku obozu od kazdej osoby zostanie pobrana kaucja w wysokosci 100zl, ktora zostanie zwrocona przy wyjezdzie uczestnika Nalezy zabrac ze soba jakies przescieradlo zeby przykryc lozko i ew. meble na ktore pies mialby wchod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendka Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 To juuuuużż :crazyeye: To mi uświadomiło, ze powinnam sie zaczac sprezac z wstawieniem kilku fotek w watku z ubiegłego roku ...:scared: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokka Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 [quote name='Zielsko']TERMIN II: 27.07-1.08.2009 - 5 dni [/quote] W tym terminie mi wychodzi 6 dni, nie chce być inaczej :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astro&Marta Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 będą formularze? Pytam ogólnie o wszystkie obozy. edit jestem ślepa przepraszam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielsko Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 No pewnie, ze beda formularze - udostepnimy 16 marca o 8:00 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astro&Marta Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 [quote name='Zielsko']No pewnie, ze beda formularze - udostepnimy 16 marca o 8:00 :)[/quote] Dobrze, że tak duzo czasu bo nie moge się zdecydować ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&T Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 ja pewnie się piszę na 2gi termin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnow Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Chcialam zapytac czy beda jechac na oboz Łodziacy i ewentualnie na ktory turnus. Ja, o ile sie zalapie, jade na pewno. Termin jak dla mnie dowolny, wiec moge sie dostosowac. Pojawila sie nawet u mnie mysl, zeby pojachac na oba, ale po dokladnym przekalkulowaniu wyszlo mi, ze jakos mam malo urlopu:placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sable Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 My też się piszemy :D jeszcze nie jestem pewna co do terminu, ale jedziemy na pewno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machoj Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 [quote name='emnow']Chcialam zapytac czy beda jechac na oboz Łodziacy i ewentualnie na ktory turnus. [/quote] Tak :cool3: Chciałabym jechać, tak jak w ubiegłym roku, z Grygarem i na obóz w I terminie :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_unga Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 [quote name='machoj']Chciałabym jechać, tak jak w ubiegłym roku, z Grygarem i na obóz w I terminie :lol:[/quote] Gosiu !! Ty jesteś zaawansowana, a nie początkująca lub średniozaawansowana. M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astro&Marta Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 mnie najbardziej martwi to stwierdzenie "którzy chcą lub właśnie zaczęli uprawiać ten wspaniały sport" Ale chyba nic się nie zmieniło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudia :-) Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Ewa my też spróbujemy się załapać na obóz,najlepiej na I i II turnus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnow Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Klaudia, ja jednak bede celowac w pierwszy termin, bo niestety czs 3-miesiecznych wakacji juz mi minal:placz: i urlopiku mi braknie na 2 turnusy. Poza tym szykuje sie na operacje kolana i termin ustawilam sobie wlasnie pod pierszy termin. Jak sie zalapiemy na wyjazd to chetnie podyskutuje w kwestii zakwaterowania:eviltong:, no chyba, ze masz juz obstawiony sklad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudia :-) Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Ewa jak się załapiemy to pogadamy,my chętnie z Wami i Gosią pomieszkamy. A w tym roku mam wakacje od maja:-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnow Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Nawet mnie nie denerwuj. Moje 26 dni nie jest zbytnio obiecujace. I niestety nie moge wszystkiego przeznaczyc na psa. Ciesz sie tym luksusem puki mozesz. Zaraz pekne z zazdrosci:angryy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał&Eli Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 :lol:My chcemy jechać na pierwszy termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata i Zorka Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 3miasto też zgłoszone i też na koniec prawie pusta strona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AniaP Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Qrcze, mam to samo :sad:, więc ze strachu wysłałam zgłoszenie chyba ze 4 razy :oops:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edyta & Regis Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 [quote name='Michał&Eli']my też zgłoszeni :multi:[/quote] Gdzie jest formularz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AniaP Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 [B]Edyta, [/B]formularz: [URL="http://www.agility.strefa.pl/klub/obozpocz/info4.htm"]Untitled Document[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudia :-) Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 formularz wysłany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sable Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Formularze wysłane ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astro&Marta Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 hm niby zgloszone ale nic sie na koniec nie pojawiło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sable Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 No właśnie mnie też to martwi... tylko napis z nazwą obozu... pozostaje czekać i trzymać kciuki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts