Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Marcinex']Witam! Mam pytanie. Jak rozpoznać cieczkę u nowofundlanda??[/quote]

a jak rozpoznales u labka??????????????????????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: twoja suka ma pol roku gosciu!!!!!!! no przynajmniej tak twierdzisz

Posted

pół roku miała 2 miesiące temu... Teraz niedługo będzie miała 9 miesięcy.Przebywa sobie swobodnie w ogrodzie jak nowofundland powinien. Nie chce żeby jakiś kundel przyszedł i ją pokrył. Daj spokój labka mam biszkopta i widać a u niufa w tych włosach ? ? Nie wiem jak twoje ale mój ma gęstą sierść.

Posted

haha....haha ..... według ciebie cieczka to tylko "wyplyw sluzu"??? wiesz moze i moje suki sa nienormalnie ale zarowno u niufy jak i tej krotkowłosej zachodza pewne "zmiany" "w tych okolicach" niezaleznie od długosci futra:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tak wogole skoro masz taka swietna hodowle t ojaki jest twoj przydomek???

Posted

[quote name='goldenniva']a tak wogole skoro masz taka swietna hodowle t ojaki jest twoj przydomek???[/quote]

(imię) z Rozmnażalni Bez Wiedzy i Opamiętania (anty FCI)

• 4 years later...
Posted

Temat dość stary ale mam pytanie, w jakim wieku u niufów pojawia się pierwsza cieczka? to jest moja pierwsza suka, zawsze miałam psy. Za parę dni kończymy 8 miesięcy więc to chyba już niedługo? szkolimy się i nagle zrobiła mi się głucha na komendy, ślepa na znaki, zero posłuchu...