idusiek Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 po doprowadzeniu go do lepszego stanu, Bossik pojedzie do Niemiec ;) Czyli domek się szykuje, tylko Bossik jeszcze przechodzi rekonwalescencję. Quote
dzodzo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 tam w niemczech Bossik ma szanse na naprawde dobre zycie, u nas takim staruszkom bardzo trudno znaleźc dom, kazdy chce dobermana mlodego i zdrowego a tam juz wiele takich leciwych psow znalazło swoja przystań do końca w miłosci i opiece;) Quote
Lilmo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Niech sobie mówią o adopcjach niemieckich co chcą. Ja znam przykłady psiaków tutaj z dogo, które tam pojechały i dzięki temu wiodą szczęśliwe życie, a przypuszczam, że tutaj w Polsce nadal siedziały by w schroniskowej budzie,bo w większości był to psiaki nieadopcyjne ( mało medialne? :cool1: ) tak więc życzę Bossikowi cudownego domku i co najważniejsze człowieka, który go bezgranicznie pokocha. Trzymam kciuki za Ciebie psiaku! Quote
dzodzo Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 halo, halo-wesołe jest zycie staruszka;) pozdrowienia od Bossa/Bilbo z niemiec uśmiech dla cioteczek;) Quote
Lilmo Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 :crazyeye: Nie mogę wyjść z podziwu jak on wypiękniał!!! :loveu: Prawdziwy przystojniak z niego! A jaki szczęśliwy pyszczek. Bossiku pozdrawiam Cię serdecznie! Myślę, że przemianę Bossa warto pokazać na metamorfozach: http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index510.html Niech pokaże wszystkim jaki jest szczęśliwy! Quote
dzodzo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 tylko dla wiernych fanek;) nowe jeszcze swieze foteczki Bossa/Bilbo: Quote
sonikowa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Taka mała kanapa? Skandal, biednemu psu nóżki się nie mieszczą ;-) Quote
Lilmo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 sonikowa napisał(a):Taka mała kanapa? Skandal, biednemu psu nóżki się nie mieszczą ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nadal nie mogę wyjść z podziwu do metamorfozy jaką Bossik przeszedł. To przecież zupełnie inny pies...:loveu: Nie dość, że piękny to co najważniejsze... widać, że bardzo szczęśliwy! Quote
dzodzo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 :Dznam jedną polska fundacje, ktorej nazwa zaczyna sie na ......ktora chetnie ten fakt wykorzysta jako kolejny argument przeciwko zagranicznym adopcjom hihi Quote
Recommended Posts