Owieczka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Było by cudownie gdyby ktos się zainteresował uszatkiem :oops: to młody i fajny pies a niewiele zainteresowania nim :shake: Quote
Porta Nigra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ogłaszamy go, może ktoś go wypatrzy. Warto by go też gdzieś do owczarków wrzucić bo on zdecydowanie bardziej owczarkowaty niż niufkowy. Quote
Spinca Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='esperanza'] A co to za domek? :razz: Ja myślę, że można go odjajczyć już- albo się to załatwi w schronisku, albo po zabraniu gdzieś w W-wie.[/quote] Ano mój domek :razz: Ale bez wizyty w schronie z moją niufką nic nie obiecuję. Szczota też jest po przejściach i jeśli nie pokocha chłopaka, nie zrobię jej świństwa. Szczeniaków, które miałam na DT nie tolerowała. Nie wiem jak będzie z psem dorosłym. Więc jeszcze proszę Was o spokój :eviltong: I koniecznie musiałybyśmy odjajczyć, bo Szczotka niesterylizowana. Quote
Spinca Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Owieczka']Było by cudownie gdyby ktos się zainteresował uszatkiem :oops: to młody i fajny pies a niewiele zainteresowania nim :shake:[/quote] Wcale się nie dziwię, wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy :eviltong: Pamiętam jak zabrałam mojego sierściucha. Po dwóch miesiącach myślałam, ze ktoś mi psa podmienił, tak się wyprostowała. Teraz ciągle mnie ktoś zaczepia na ulicy co to za cudo. a po przyjeździe wyglądała jak mop. Stąd imię zresztą ;) Quote
Owieczka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Porta Nigra']Ogłaszamy go, może ktoś go wypatrzy. Warto by go też gdzieś do owczarków wrzucić bo on zdecydowanie bardziej owczarkowaty niż niufkowy.[/quote] Racja, on taki ONkowaty :roll: kto jest z ONków ?? Obawaiam się tylko , że te jego uszy odstraszaja potencjalnych chętnych :shake: Quote
Spinca Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='esperanza']Pewnie, że można :p[/quote] To z kim się umawiać skoro można? :p Quote
esperanza Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Spinca podaję swój nr: 607 077 350 Najlepiej wszystko obgadać telefonicznie :p Quote
esperanza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dostałam informację, że Czart pojechał do nowego domu bezpośrednio ze schroniska. Mam nadzieję, że będzie mu dobrze w nowym domu. Quote
Spinca Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='esperanza']Dostałam informację, że Czart pojechał do nowego domu bezpośrednio ze schroniska. Mam nadzieję, że będzie mu dobrze w nowym domu.[/quote] Nie do mnie, żeby było jasne :placz: Quote
esperanza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Niestety :roll: Staramy się wydawać psy wykastrowane jeśli idą do adopcji za naszym pośrednictwem. Czart trafił do nowego domu bez naszego pośrednictwa. Była to decyzja właścicieli schroniska podjęta prawdopodobnie również dlatego, że ostatnio Czart zaczynał awantury z innymi psami i pogryzł Idefixa- niedużego psiaka w typie westa. Około 100 psów biega w schronisku luzem, do nich dołączył również Czart. Awantury zaczęły się dopiero niedawno, gdy Czart poczuł się pewniej. Quote
esperanza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Spinca czekałam na telefon od Ciebie. Zapewne, gdybyśmy cokolwiek ustaliły, zarezerwowałabym Czarta. Szkoda, że się nie udało :-( Quote
Spinca Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='esperanza']Spinca czekałam na telefon od Ciebie. Zapewne, gdybyśmy cokolwiek ustaliły, zarezerwowałabym Czarta. Szkoda, że się nie udało :-([/quote] Tak to jest jak człowiek coś tam sobie planuje, do diabła. Nie dzwoniłam, bo nie wiedziałam kiedy mogłabym przyjechać, to jednak kawałek od Warszawy. Chyba za bardzo się zasugerowałam, ze nikt tego cuda nie chce. Mam gorącą nadzieję, że poszedł w dobre ręce. Quote
esperanza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja też :roll: Do adopcji został jeszcze Uszatek- fantastyczny psiak, któremu ktoś zrobił krzywdę obcinając spory kawałek uszu. Quote
esperanza Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [COLOR=DarkRed][B]Proszę zagłosujcie na schronisko w Kruszewie w ankiecie do konkursu na KrakVecie! [URL="http://www.dogomania.pl/../../181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A"]http://www.dogomania.pl/threads/1815...-marzec-pomA-A[/URL] [/B]W schronisku jest ponad 380 psów i kilkanaście kotów, a tylko w poprzednim tygodniu przybyło 17 zwierzaków. Właściciele schroniska mimo przepełnienia bardzo dbają o psy i koty, ale jest znaczne przepełnienie.[/COLOR] Quote
esperanza Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 kolejne: [COLOR=Red][B]Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu[/B][/COLOR][U]- link w podpisie[/U][URL="http://www.dogomania.185270-krakvet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem/"] [/URL][URL="http://www.dogomania.185270-krakvet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem/"] [/URL] Quote
ketunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Czy Uszaty nadal w schronisku? Czy jest nadzieja na nowe, fajne fotki? Quote
esperanza Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Uszaty dalej w schronisku :-( Zdjęcie z lutego: [URL=http://img9.imageshack.us/i/img2276i.jpg/][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2267/img2276i.jpg[/IMG][/URL] Quote
Owieczka Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='ketunia']Psiak ma jakieś ogłoszenia?[/QUOTE] Oj chyba nie ma teraz... :( wszystkie co miał to chyba juz wygasły... :( Quote
esperanza Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Uszaty dalej w schronisku. Schudł troszkę, ale poza tym nic się nie zmienił. Quote
esperanza Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [B] [/B] [INDENT] Uszaty dalej w schronisku.[/INDENT] Quote
Owieczka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='esperanza'][B] [/B] [INDENT] Uszaty dalej w schronisku.[/INDENT][/QUOTE] Jak bys miała jakies nowe jego zdjęcia... tak niesmiało pytam ? mozesz na e-maila mi wysłać linka jak by co. Quote
Recommended Posts