Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='esperanza']
A co to za domek? :razz:
Ja myślę, że można go odjajczyć już- albo się to załatwi w schronisku, albo po zabraniu gdzieś w W-wie.[/quote]

Ano mój domek :razz:
Ale bez wizyty w schronie z moją niufką nic nie obiecuję.
Szczota też jest po przejściach i jeśli nie pokocha chłopaka, nie zrobię jej świństwa.
Szczeniaków, które miałam na DT nie tolerowała. Nie wiem jak będzie z psem dorosłym.
Więc jeszcze proszę Was o spokój :eviltong:
I koniecznie musiałybyśmy odjajczyć, bo Szczotka niesterylizowana.

Posted

[quote name='Owieczka']Było by cudownie gdyby ktos się zainteresował uszatkiem :oops: to młody i fajny pies a niewiele zainteresowania nim :shake:[/quote]

Wcale się nie dziwię, wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy :eviltong:
Pamiętam jak zabrałam mojego sierściucha. Po dwóch miesiącach myślałam, ze ktoś mi psa podmienił, tak się wyprostowała. Teraz ciągle mnie ktoś zaczepia na ulicy co to za cudo. a po przyjeździe wyglądała jak mop. Stąd imię zresztą ;)

Posted

[quote name='Porta Nigra']Ogłaszamy go, może ktoś go wypatrzy. Warto by go też gdzieś do owczarków wrzucić bo on zdecydowanie bardziej owczarkowaty niż niufkowy.[/quote]

Racja, on taki ONkowaty :roll: kto jest z ONków ??

Obawaiam się tylko , że te jego uszy odstraszaja potencjalnych chętnych :shake:

Posted

[quote name='esperanza']Dostałam informację, że Czart pojechał do nowego domu bezpośrednio ze schroniska. Mam nadzieję, że będzie mu dobrze w nowym domu.[/quote]

Nie do mnie, żeby było jasne :placz:

Posted

Niestety :roll:
Staramy się wydawać psy wykastrowane jeśli idą do adopcji za naszym pośrednictwem. Czart trafił do nowego domu bez naszego pośrednictwa.
Była to decyzja właścicieli schroniska podjęta prawdopodobnie również dlatego, że ostatnio Czart zaczynał awantury z innymi psami i pogryzł Idefixa- niedużego psiaka w typie westa. Około 100 psów biega w schronisku luzem, do nich dołączył również Czart. Awantury zaczęły się dopiero niedawno, gdy Czart poczuł się pewniej.

Posted

[quote name='esperanza']Spinca czekałam na telefon od Ciebie.
Zapewne, gdybyśmy cokolwiek ustaliły, zarezerwowałabym Czarta.
Szkoda, że się nie udało :-([/quote]

Tak to jest jak człowiek coś tam sobie planuje, do diabła. Nie dzwoniłam, bo nie wiedziałam kiedy mogłabym przyjechać, to jednak kawałek od Warszawy.
Chyba za bardzo się zasugerowałam, ze nikt tego cuda nie chce.
Mam gorącą nadzieję, że poszedł w dobre ręce.

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

[COLOR=DarkRed][B]Proszę zagłosujcie na schronisko w Kruszewie w ankiecie do konkursu na KrakVecie!
[URL="http://www.dogomania.pl/../../181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A"]http://www.dogomania.pl/threads/1815...-marzec-pomA-A[/URL]

[/B]W schronisku jest ponad 380 psów i kilkanaście kotów, a tylko w poprzednim tygodniu przybyło 17 zwierzaków. Właściciele schroniska mimo przepełnienia bardzo dbają o psy i koty, ale jest znaczne przepełnienie.[/COLOR]

• 2 months later...
Posted

kolejne:

[COLOR=Red][B]Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu[/B][/COLOR][U]- link w podpisie[/U][URL="http://www.dogomania.185270-krakvet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem/"]
[/URL][URL="http://www.dogomania.185270-krakvet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem/"] [/URL]

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='esperanza'][B] [/B]

[INDENT] Uszaty dalej w schronisku.[/INDENT][/QUOTE]
Jak bys miała jakies nowe jego zdjęcia... tak niesmiało pytam ?
mozesz na e-maila mi wysłać linka jak by co.