sfn Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witam, od czterech lat mam suczkę owczarka podhalańskiego "Stokrotkę" niedawno nauczyła się przeskakiwać przez ogrodzenie od razu pojawiła się kwestia sterylizacji. Weterynarz stwierdził, że można ją wysterylizować dopiero w kilka miesięcy po ostatniej cieczce. Stokrotka jednak tak się postarała, że mamy obecnie 4 szczeniaki mieszankę owczarka podhalańskiego z owczarkiem niemieckim: 1 pieska(ten czarny na zdjęciach), który znalazł już dom, 3 suczki, które szukają domu. Szczeniaki mają niecałe dwa tygodnie. Poniżej zamieszczam zdjęcia piesków: Quote
rotek_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 witam moje rejony;) widać ze maluchy sa jeszcze zbyt małe na oddzielenie od matki powinnas to zrobić w wieku 2-3 miesięcy najszybciej jakies dobre zdjęcie wystawienie ogłoszenia na allegro i domy powinny szybko się znaleźć przy cieczce wet powinnen zaproponowac blokadę dla suni to uchroniło by ją przed niechcianą ciążą a ze sterylką nie wahaj się... ograniczy to bezdomności innych psow przebywających w shcroniskach Quote
sfn Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Cześć, na razie są ze Stokrotką i na pewno zostaną z nią do czasu kiedy będą na tyle duże aby oddać je do adopcji, jeśli tylko była by taka możliwość zostały by wszystkie z nami w domku ale zostawiamy sobie czarnego pieska dla Stokrotki do towarzystwa. Quote
Imp1 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Czy są nowe zdjęcia szczeniaczków? Jak rosną? Proszę o nowe informacje. Quote
sfn Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Już otworzyły oczka i zaczynają buszować w kojcu, jako że są tylko 4 to rosną bardzo szybko. Zaczynają się bawić nawzajem, jak śpią to wszystkie zalegają na piesku bo jest najmniejszy. Dzisiaj po pracy postaram się wrzucić kilka nowych zdjęć. Pozdrawiam :) Quote
_ogonek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jakie piękne maleństwa :loveu: Znajdą domek na pewno ;) Quote
rotek_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 sfn jest pan który szuka suczki mieszańca dużej do przedtawienia mam mu na początek alaskankę UM świdnica ma taką sunię do oddania...nie wiem czy jest to jeszcze aktualne...jeśli nie chciałabym mu przedstawić twoje maluchy Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Przepraszam, ale czy sfn mógłby napisać coś więcej o pieskach? Albo udzielić informacji? Jeśli chce im znaleźc domek musi zacząć aktualizować wątek:roll: Quote
kizimizi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A to i moje rejony:cool3: Takie szczeniory puszyste na bank domki znajdą. Byle dobre! A sunia zaraz po karmieniu do sterylki, przed cieczka następna Quote
Recommended Posts