Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
od czterech lat mam suczkę owczarka podhalańskiego "Stokrotkę" niedawno nauczyła się przeskakiwać przez ogrodzenie od razu pojawiła się kwestia sterylizacji. Weterynarz stwierdził, że można ją wysterylizować dopiero w kilka miesięcy po ostatniej cieczce. Stokrotka jednak tak się postarała, że mamy obecnie 4 szczeniaki mieszankę owczarka podhalańskiego z owczarkiem niemieckim:
1 pieska(ten czarny na zdjęciach), który znalazł już dom,
3 suczki, które szukają domu.

Szczeniaki mają niecałe dwa tygodnie.

Poniżej zamieszczam zdjęcia piesków:

Posted

witam moje rejony;)

widać ze maluchy sa jeszcze zbyt małe na oddzielenie od matki
powinnas to zrobić w wieku 2-3 miesięcy najszybciej
jakies dobre zdjęcie wystawienie ogłoszenia na allegro i domy powinny szybko się znaleźć

przy cieczce wet powinnen zaproponowac blokadę dla suni to uchroniło by ją przed niechcianą ciążą

a ze sterylką nie wahaj się...
ograniczy to bezdomności innych psow przebywających w shcroniskach

Posted

Cześć,
na razie są ze Stokrotką i na pewno zostaną z nią do czasu kiedy będą na tyle duże aby oddać je do adopcji, jeśli tylko była by taka możliwość zostały by wszystkie z nami w domku ale zostawiamy sobie czarnego pieska dla Stokrotki do towarzystwa.

Posted

Już otworzyły oczka i zaczynają buszować w kojcu, jako że są tylko 4 to rosną bardzo szybko. Zaczynają się bawić nawzajem, jak śpią to wszystkie zalegają na piesku bo jest najmniejszy. Dzisiaj po pracy postaram się wrzucić kilka nowych zdjęć.
Pozdrawiam :)

Posted

sfn
jest pan który szuka suczki mieszańca dużej
do przedtawienia mam mu na początek alaskankę
UM świdnica ma taką sunię do oddania...nie wiem czy jest to jeszcze aktualne...jeśli nie chciałabym mu przedstawić twoje maluchy

• 7 months later...