AnetaA Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Tutaj link: Mastino Napoletano,pies,wiek 5 lat....do adopcji !! - Page 2 - Forum Molosy.pl :lol: Quote
Helga72 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tak Brunon już u mnie narazie odsypia ale ładnie zjadł :eviltong:to drugi molos w moim życiu i muszę przyznać , że jestem pod wrażeniem ale nie tyle masy ile delikatności :loveu:pieknie je z reki bierze tak delikatnie , że właściwie się tego nie czuje to niesamowite i na smyczy chodzi idealnie i ma w nosie małe obszczekujące go uboty , które mnie wkurzają :angryy: a jak śpi to wygląda jak wielka rozdeptana żaba :evil_lol: Quote
Koperek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Helga72']tak Brunon już u mnie narazie odsypia ale ładnie zjadł :eviltong:to drugi molos w moim życiu i muszę przyznać , że jestem pod wrażeniem ale nie tyle masy ile delikatności :loveu:pieknie je z reki bierze tak delikatnie , że właściwie się tego nie czuje to niesamowite i na smyczy chodzi idealnie i ma w nosie małe obszczekujące go uboty , które mnie wkurzają :angryy: a jak śpi to wygląda jak wielka rozdeptana żaba :evil_lol: yyyyyyyyyyy... Helga, że tak zapytam... GDZIE TY JE WSZYSTKIE MIEŚCISZ????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chcesz wszystkie z dogo wyłapać, czy jak??:evil_lol: Quote
olgaj Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Helga daje rade, im wiecej ma, tym lepiej sobie daje rade. Pojechałam obejrzec słodziaka, ale mnie ciotka helga nie wpusciła :roll: Nic to. Ja sie tam jeszcze zjawie i obejrze to cudo. :mad: Quote
Helga72 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Koperek mam jeszcze 3 koty i rybki :evil_lol: wystarczy chcieć jakoś daje radę :multi: jak wiadomo ja nie molosowata ale Kotbezoka to wyjatkowa osoba , ciepła , serdeczna i bardzo oddana wszystkim bidokom i dlatego jeżeli bedę mogła to zawsze chętnie pomogę .Im nas więcej tym lepiej i oby jak najmniej psiego nieszczęścia cobyśmy wkrótce stały się " bezrobotne " a psy miały swoich kochających człowieków :loveu: Quote
marco20061 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 helga72 mam pytanko,czy dalej szukacie dla mastino ds czy piesek zostaje u ciebie?pytam bo w jego sprawie dzwoniła do mnie już kilka razy pani z krakowa i pytała co z psem... jeśli szukacie nadal dla tego psa ds to myślę że warto sie z nia skontaktować... Quote
Agmarek Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kurcze a mnie się nie chcą otworzyć zdjęcia :placz: Helga Tobie to by trzeba medal dać. Dopiero co tymczasik był i już następny. Widzę że nie lubisz się nudzić :evil_lol: Quote
Helga72 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Witajcie po przerwie :multi:Brunon jest cudny razem jemy , razem śpimy , razem piłką się bawimy :loveu: oczywiście bez udziału reszty tymczasowiczów i moich własnych futer bo robi się zadyma :evil_lol:Marco w sprawie adopcji proszę pisz do KOTBEZOKA :lol: Quote
Aniusia22022 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Witam:buzi: I cio z mastifkiem? Szukacie moze domu stalego dla psinki? Pozdrawiam:) Quote
Helga72 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 z tego co wiem to już nie szukamy ;) ale wolę nie zapeszać:evil_lol: Quote
Aniusia22022 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Aham:) bardzo sie ciesze ze psiak znalazl dom:))) Nie wiecie moze czy ktos nie chcialby oddac mastifa angielskiego ale pieska??? Bardzo chetnie zaadoptowalabym takiego misiaczka:) dzwonilam w sprawie tego mastifa neapolitanskiego nio ale troche za pozno:( Quote
Helga72 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 radziłabym wejść na forum molosów tam jest sporo takich misiaczków w potrzebie ;) Quote
Recommended Posts