Jump to content
Dogomania

Halowe Zawody Agility w Białymstoku pt"Miasto Przyjaciół - Marzenie" 18-19.04.2009

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze swojej strony bardzo chcialam podziekowac wszystkim zawodnikom. Bez nich zawody nie odbyly by sie, a ich organizacja pozwoli malej 'ksiezniczce' spelnic jej najskrytsze marzenie.
Postaramy sie na biezaco informowac o jej wyprawie. A wiec sedzina Jacqueline Vasserot zalatwila bilety wstepu do Disneylandu. I stalo sie. Ksiezniczka, czyli chora dziewczynka, ktora pozostanie anonimowa, leci z mama 2go czerwca do Paryza. A organizacja zawodow pozwolila rowniez na uczulenie ludzi na problem zoltaczki i jej konsekwencji.

I mysle, ze to jest najwazniejsza idea, oprocz wynikow sportowych i milo spedzonego czasu. :) Nie zapomnijmy o tym

Posted

kuncewmr napisał(a):
Mnie tez sie nie otwieraja wyniki egzaminow 'indywidualnie', ale mozna je zobaczyc gdy sie kliknie na wyniki zsumowane, a w nich sa wszystkie wyniki

Wyniki sumaryczne nie obejmują egzaminów...

Posted

Jestem pierwszy raz na forum, więc witam wszystkich.

Proszę o sprawdzenie, czy teraz da się włączyć wyniki przebiegów indywidualnych.
Osoby, którym nie udało się wcześniej otworzyć wyników, proszę aby na Priva wysłały mi informację na temat:
- z jakiej przeglądarki korzystały (Mozilla, Internet Explorer, Mozilla Firefox itp)
- z której mniej więcej wersji
- które wyniki mniej więcej nie otwierały się (proszę o podanie nazwy lub klasy i kategorii) (wystarczy 3 wyniki podać)

Pozwoli mi to w rozwiązaniu problemów z wynikami w przyszłości jak zaszczycicie białostoczan swoją obecnością na kolejnych zawodach. :-)