Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam wszystkich za mój brak organizacji ale naprawde ostatnio wszystko mi spada na głowe. Lara ma sie świetnie, chodzimy na spacerki,nie sprawia żadnych problemów poza tym że ma ogromny apetyt niestety smakuja jej tez buty- szczególnie mojego chłopaka. Do wszystkich kto przychodzi bardzo sie przytula i nienawidzi sie rozstawac, podbija serca moich sasiadów ale dla jej dobra o dom stały trzeba szybko się postarac ,bo z dnia na dzien przyzwyczajamy sie do siebie coraz bardziej. zdjecia zaraz wklejam

Posted

Diana,która ma na imie Lara:evil_lol:ma niesamowity temperament i ...charakterek:evil_lol:coraz bardziej chce dominować w domowym stadku Ani,szybko szukamy domu zanim sie całkowicie rozpanoszy

Posted

Lara coraz bardziej przyzwyczaja sie do mnie i do swojego honorowego miejsca u mnie w domu- na którym oczywiście sama się umieściła. To naprawde kochana suczka, kiedy wreszcie ktoś to zauważy. Wczoraj wyniosła mi ciapa i do dzisiaj go nie znalazłam:lol:, tak starannie go ukryła cwaniara

• 1 month later...
Posted

Cisza tu zawitała z naszej strony, bo po pierwsze z braku czasu i zapsieniu ogromnym ostatnio debaty przerzuciliśmy na wątek psów ze Starachowic - wątek podlinkowany w moim podpisie, a po drugie ania102 chce, żeby Lara - Diana została u Niej na stałe, a to niestety nie jest taki proste

• 4 weeks later...
Posted

Lara jest teraz nad morzem:) bawi się swietnie.Zostaje u mnie na stałe.Kwestia umowy....podpiszemy ale wspólnie z całą rodzinką jak wróci moja mama...
Lara na plaży zachowuje sie dziwnie a mianowicie całuje wszystkich a zaraz wraca do mnie...nie każdy to niestety lubi wczoraj dostała gazetą:angryy:poza tym boi się wody ale dzisiaj została do niej wrzucona i okazało sie ze umie jak kazdy pies pływać ;)
No cóż ma troche nierówno pod sufitem ale ja naprawde ja kocham i koniec z szukaniem domu, ona już go ma!!!pozdrowienia