Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anetko masz racje,to mój tata.

Sunia robi sie coraz ładniejsza i coraz sprytniejsza.Wie juz gdzie sa gryzaczki,a nawet sama sie potrafi począstowac.Kiedy tylko ktos otwiera lodówke małą jest natychmiast.:evil_lol:
A dzisiaj mieliśmy okazje usłyszec szczekanko suni..Oj,głos to ma jak lew:diabloti:Chyba jest zupełnie nieswiadoma tego,bo na spacerkach psiaki ja obszczekuja, a ona ...nic:oops:
Za to tata z bratem podszkalaja ja i uczą komend.Nawet zawiozłam im w tym celu ,,łapówki,,:eviltong:

Posted

Z takim głosem mogłaby robić za struża :eviltong: W nocy wystarczyłoby żeby trochę zaszczekała, a intruz napewno nie sprawdzałby już czy to rottwailer, kaukaz czy niepozorna Ajra tylko wiałby aż by się kurzyło :evil_lol:

Posted

Psie dziecko ma sie bardzo dobrze.Uwielbia mojego tate i kiedy tata wychodzi siedzi naprzeciwko drzwi i czeka.Wczoraj zrobiła cos co wszystkich zaskoczyło i jednocześnie uświadomiło jak mądry z niej psiak.
Otóż tato wyszedł po bułki.Bella siedziała jak zwykle przy drzwiach i wyśpiewywała arie.Nagle ucichła.Mama,która siedziała w kuchni w pewnym momencie zauważyła w drzwiach kuchennych ogon .Nie byłoby w tym nic dziwnego,gdyby nie fakt,ze ogon znajdował sie prawie u samej góry drzwi.Zaintrygowana wyszła do przedpokoju i zobaczyła,ze Bella weszła na szafke z butami,sciągnęła z wieszaka swoja smycz,a następnie ze smycza w pysku wróciła pod drzwi i czekała na ojca.

No i co Wy na to?Nikt nie chce takiej mądrej,wiernej i kochanej suni?

Posted

Powiedziałabym, że to akrobatka :cool3: Mądra i sprytna? Owszem, ale to akurat może okazać się kłopotliwe... Może w cyrku wcześniej była :evil_lol:

Posted

Beniopodobna dziewczyna ma sie świetnie,jest przecudna i kochana.Za moim ojcem i bratem szaleje,zaś mame traktuje jak bar szybkiej obsługi:evil_lol:
Wczoraj wdała sie w awanture z moim Bartkiem,a raczej Bartek z nia.Dziewczyna sie jednak nie dała,też potrafiła odszczeknąc staremu,zmierzłemu dziadkowi:evil_lol:
Fotki będa,ale moze jutro

Posted

BajkaB napisał(a):

Wczoraj wdała sie w awanture z moim Bartkiem,a raczej Bartek z nia.Dziewczyna sie jednak nie dała,też potrafiła odszczeknąc staremu,zmierzłemu dziadkowi:evil_lol:

Ajra to dziewczyna z charakterem :evil_lol:

Posted

Nie tylko z charakterem ale i wierna, bardzo inteligentna i samoobsługowa - patrz historia ze smyczką :P

Idealna dla człowieka który zapragnął psiaka po raz pierwszy :)

Posted

Ajri prosi o ogłoszenia - domek jest bardzo potrzebny. Sterylizacja też bardzo potrzebna - gdyby ktoś mógł wspomóc sunię, bardzo prosimy. Numer konta w 5tym poście.
Jedzonko na najbliższy okres Ajrunia ma zapewnione dzięki pewnemu kochanemu Wujkowi :loveu:

Posted

Rozmawiałem dziś z BajkąB. Właśnie wyjeżdzała z Ajarusią do weterynarza. I mówić termin sterylki.
Jeśli dziewczynka jest zupełnie zdrowa, sterylka będzie robiona szybko.

Posted

no to czekamy na wiesci

a tymczasem przypominam

przekaz psiakowi a nie urzędowi

można również przekazac nam swój 1 % jako darowiznę rozliczając sie z podatku ------ PIT

czasem są to nie dużę pieniądze ale dla nas każda złotówka na wagę złota

inf na stronie EMIR