Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zbójini']Nie segregację tylko naturalny podział ról:diabloti: Faceci sa stworzeni do ciężkiej pracy a kobiety do korzystania z niej:diabloti:

Jak się nikt nie znajdzie to postawię sam ale to będzie trochę trwało...
[/quote]

Rany, Zbójinini - "naturalny podział ról"... Ty się za chwilę nie opędzisz od płci pięknej na dogo z takimi poglądami :evil_lol:.

Trzeba jeszcze poszukać panów z 3miasta - nie wierzę, że nikt chętny nie zgłosi się do pomocy - trochę czasu tylko potrzeba.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zbójini']Nie segregację tylko naturalny podział ról:diabloti: [B]Faceci sa stworzeni do ciężkiej pracy a kobiety do korzystania z niej[/B]:diabloti:[/quote]

Matko piekna, [B]Zbójini[/B], dasz mi to na pismie oficjalnym ?:evil_lol: Ja chetnie pokaze to swojemu TZ, ktory od czasu do czasu powtarza mi...chcialyscie rownouprawnienia -to je macie :diabloti:
Dziewczyny , Wy sie tak do tego mieszania betonu nie pchajcie, bo rzeczywiscie jeszcze Zbojini dostanie eksmisje i dopiero wtedy sie za piora wezmiemy :evil_lol: No przeciez kazda zechce mu DT dac, dobry z niego chlop , a i mysli prawidlowo. Przydalby sie przeciez kazdej :evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']odpowiadac półgębkiem, nie zaczynać rozmowy, chowac sie po kątach i mieć na sobie jakies starszne szmaty,,,,[/quote]

:roflt::roflt:Ty to masz wyobraźnię...

Ja tam myślę, że jednak trzeba facetów do tego kojca znaleźć. To ciężka, fizyczna robota i szukam chłopaków swoimi kanałami dalej.
Dziewczyny mogą co najwyżej obiady z trzech dań gotować :p.

Posted

wesoło tutaj:diabloti:
sparawa nieco się komplikuje, zima wróciła...

naprawde potrzebuję tu chłopa albo ze dwóch zeby sobie z tematem sprawnie poradzić i to bynajmniej nie takiego, który będize robił łachę ze przyjechał, bo pojedzie szybciej jak przyjechał.:mad:

Posted

[quote name='Zbójini']
naprawde potrzebuję tu chłopa albo ze dwóch zeby sobie z tematem sprawnie poradzić i to bynajmniej nie takiego, który będize robił łachę ze przyjechał, bo pojedzie szybciej jak przyjechał.:mad:[/quote]

Czy znasz może jakąś osobę z dogo płci męskiej z 3miasta? Proszę o podrzucenie ewentualnie nicka na pw, a ja napiszę i poproszę o pomoc. Przecież to nie Pałac Kultury, tylko kojec - trzeba dotrzeć do ludzi z 3miasta na dogo.

SBD - kiedy będziesz wiedziala, czy kuzyn może pomóc?

Posted

[quote name='Chandler']Czy znasz może jakąś osobę z dogo płci męskiej z 3miasta? Proszę o podrzucenie ewentualnie nicka na pw, a ja napiszę i poproszę o pomoc. Przecież to nie Pałac Kultury, tylko kojec - trzeba dotrzeć do ludzi z 3miasta na dogo.

SBD - kiedy będziesz wiedziala, czy kuzyn może pomóc?[/quote]

mareksy - on jest pośrednio z dogo, ale aktywnie tu bywa :) I ma swój wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/mis-ma-juz-swoj-ogrod-124424/index50.html[/URL]

A budować umie, bo budę sam zrobił :)

Guest Elżbieta481
Posted

A czy wiadomo kiedy te prace miałyby się odbyć?Czy jest materiał?Co z narzędziami do roboty?Bo może my....Tylko,że w życiu nie budowaliśmy kojca no i zależy od terminu:oops:
W. ma pracę zmianową..
E

Guest Elżbieta481
Posted

Dla nas byłoby najlepiej w dniach 16,17,18.Trzeba tylko sprawdzić dojazd,bo my nie jesteśmy zmotoryzowani.
Jakby termin odpowiadał to przyjedziemy..
E

Posted

[quote name='Zbójini']Materiał i narzedzia się znajdą. Mierzeszyn. 15 km za Straszynem , 10 km od Przywidza. 30 km od kościerzyny. 20 km od Pruszcza.[/quote]
o kurcze - zadzwonie do niego, ale jako, że on nie zmotoryzowany, a mieszka w samym gdańsku (orunia) i kończy pisac magisterkę (ma termin) to kiepsko to widzę... ile tam się jedzie do ciebie z takiej oruni?

[quote name='waldi481']Dla nas byłoby najlepiej w dniach 16,17,18.Trzeba tylko sprawdzić dojazd,bo my nie jesteśmy zmotoryzowani.
Jakby termin odpowiadał to przyjedziemy..
E[/quote]

waldi, bardzo dziękuję za chęć pomocy !

Guest mareksy
Posted

Ja chętnie pomogę, tylko pogoda nie bardzo sprzyja.... :shake:
Poza tym, dzisiaj moja suczka miała sterylkę i muszę się nią zaopiekować przez parę dni. Ale może już w piątek, lub sobotę...? :lol:
Właśnie sprawdziłem prognozy pogody, nie są za ciekawe....

Posted

mareksy, dziękuję!
fakt, że pogoda by sie jednak przydała lepsza. zatem zbójini musi się tylko ustosunkowac do propozycji terminowych. jesli byłaby was czwórka, to ile by to trwało, 1 dzień, dwa? trzy?

pan od karmelka pisał, że może pomóc w taki tylko sposób, że jak przywiezie dziadka, to może pracować przy kojcu. ale czy to się da tak zgrać, że kojec będzie juz na ukończeniu?

Posted

[quote name='mareksy']Ja chętnie pomogę, tylko pogoda nie bardzo sprzyja.... :shake:
Poza tym, dzisiaj moja suczka miała sterylkę i muszę się nią zaopiekować przez parę dni. Ale może już w piątek, lub sobotę...? :lol:
Właśnie sprawdziłem prognozy pogody, nie są za ciekawe....[/quote]

Mareksy :Rose: dziękuję :)
U mnie w Gdyni już 2 cm na parapecie, na glebie około 5cm i dalej pada :shake: Podobno we czwartek ma być -10 :crazyeye:

Posted

ano pogoda nam pokrzyżowała plany niestety...
Dzwonił mąż Koss i zaoferował człowieka do roboty ale on płatny i pomimo że p. Koss chce zpłacić to jednak jesli będzie taka możliwośc to warto się wesprzec entuzjastami katorżniczje pracy:diabloti:

przewiduję przy sprzyjających warunkach dzień góra dwa roboty.