selenicereus Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 04.02 znaleziony został został koło Auchan w Rumii biszkoptowy labrador. Był strasznie brudny, być może błąkał się już dłuższy czas. Zdjęcia dodane zostaną wkrótce Psiak pod opieką TPOPZ tel kontaktowy: 698281907 Quote
selenicereus Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Może gdzieś go ktoś szuka... Quote
Betbet Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 wlasciwie gdyby miał sie ktoś zgłosić to by sie zgłosił. chetnych na niego masa... Quote
Kora Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Znalazlam takie ogloszenie napisalam maila, dzwonilam bez odpowiedzi:angryy:, po jaka cholere daja ogloszenie irytuje mnie taka beztroska:angryy:. BISZKOPTOWYuciekł biszkoptowy labrador w Rumi ok. Gdyni wiek 14 miesięcy bardzo mocno zbudowany . Czeka nagroda 517 700 719[SIZE=-2]Kliknij zdjęcie żeby powiększyć Kontakt: Piotr Piotr Rumia Pomorskie Telefon 1: 517 700 719 Telefon 2: Email(*): [email protected] Quote
selenicereus Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 przekazałam zdjęcie i kontakt osobie, która prowadzi sprawę tego labka. Już kilka osób o niego pytało, w tym ktoś z Rumii, ale to nie właściciele. Quote
Kana Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Boszz... co się dzieje ? Tyle psów się błąka ... Tyle ogłoszeń ... a potem jak ludzie widzą jak fajnie bez psa, nikt nie musi go karmić nikt nie musi z nim wychodzić i już się nie przyznają :mad: Sprawdzaliście czy ma czipa ? Quote
selenicereus Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Ani czipa ani tatuażu. Za to rozległą ranę na plecach, być może na tle alergii. Jeśli nie znajdzie się właściciel, prawdziwy właściciel, psiak będzie do adopcji. Po kastracji oczywiście i czipowaniu. Quote
Kana Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 To może powód porzucenia psiaka? :shake: Quote
Basia i Barni Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kana napisał(a):To może powód porzucenia psiaka? :shake: byc może -a psa tak czy siak trzeba wykastrowac gdy nikt się nie zgłosi i zabrać się do szukania domu Quote
natalia_aa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 W jakim wieku jest mniej więcej pies? Można liczyć na jakieś zdjęcia? Będę jutro u siebie w pracy to sprawdzę, czy aby nikt nie poszukuje takiego psiaka u nas w schronisku. Quote
selenicereus Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Psiak jest około 1,5- roczny do 2 lat. Wiele wskazuje na to, że jest to psiaczek poszukiwany w ogłoszeniu na trojmiasto.pl. W czwartek będę miała info czy już wrócił do właściciela czy to nie było to. Decyzją opiekunów tymczasowych powstrzymaliśmy się od publikowania zdjęć. Już po pierwszych ogłoszeniach zgłosiła się cała masa ludzi podających się za właścicieli lecz nie potrafiących udokumentować tego faktu niczym (ani dokumentów, ani charakterystyki psa, ani jakichś charakterystycznych zachowań ani imiona też były podawane różne). Padały odpowiedzi "no taki zwykły". Pies to nie produkt taśmowy, każdy jest innych i czymś się charakteryzuje. Właściciel psa wie przecież czym. Sprawdzałam tez ogłoszenia o zaginięciach, ale oczywiście nie dotarłam pewnie do wszystkich. Będę wdzięczna za informację. Jeśli sama coś będę wiedzieć to obiecuję też dać znać. Quote
selenicereus Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 No i jeden telefon i już wiem. Pies wrócił do właścicieli. Tych z ogłoszenia w Rumii. Mam nadzieję, że teraz będzie bardziej pilnowany i zaczipowany. Alarm odwołany zatem. Quote
Recommended Posts